Majlis Berbuka Puasa [Penang]

More
10 years 7 months ago - 10 years 7 months ago #28148 by shafique
Di sini nak ajak korang semua sapa2 Fungkurians yang berdekatan berbuka puasa bersama2. Ye la time bila nak kenal kan?

Event: Berbuka Puasa
Penganjur: Shafique (Bukan Pensponsor)
Hubungi: __________ (Shafique)
Tempat: Jusco Aeon (Perda, Bukit Mertajam)
Jamuan: Kenny Rogers Roasters
Bayaran: Self Service Maa (Tak Dapat Sponsor)
Waktu: Berkumpul dalam 5.30 ptg. Reservation di buat awal.
Tarikh: Ahad 14-9-2008
Peserta:
1.
2.
3.
4.
5.


* 5 orang peserta dan ke atas kita proceed if tak cukup peserta tunggu laen kali ar.

* Untuk Maklumbalas lebih pantas dan tepat korang SMS or Call gua jer. Takut mcm tak baper online minggu nie.



LOCKED. Pospon Bila-Bila Ada. Tunggu ar kalo dah ramai org.
Last edit: 10 years 7 months ago by shafique.
The topic has been locked.
More
10 years 7 months ago #28170 by atinko
jauhnyer.. kat bandar perda erk.. dkt ngan jusco baru ker ? x dpt follow sapiq.. x balik kg lgi... :dry:
The topic has been locked.
More
10 years 7 months ago #28171 by shafique
laa yer ker atinko? ish2 if tak leh kita semya lepak2 sana. tak per atinko pas nie kita arrange laen. nie pon kalo sampai jumaat nie tak der sambutan gua locked topic n declare tak jadi jer.
The topic has been locked.
Time to create page: 0.242 seconds