Majlis Perjumpaan Pendengar2 FungkurFM di JB

More
11 years 2 months ago - 11 years 2 months ago #33329 by nashpontian
nash nk bercadang kpd semua pendgr fungkurfm kawasan selatan sekitar jb atau singapura yg berminat sertai mini gath/majlis perjumpaan...
lokasi blm ada tp bulan 5 nash memilih nk buat mii gath ini...
:laugh:
kalau ada cdgan atau pandangan...kita meeting kt cini...
Last edit: 11 years 2 months ago by nashpontian.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #33534 by EvaRieNa De Sauza
ermmm ok gak kan kalo wat gath ni utk jb member..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #33535 by fungkur
buat minigath peringkat negeri.. no hal punya..

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #33575 by nashpontian
fungkur tulis:

buat minigath peringkat negeri.. no hal punya..


kalo tuan tanah kata ok...nash terusan...
eva nk join jom tp beri cdgan la..mungkin DJ Jelly join sekali.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #33581 by ilaaulala
WOW...bila3...huhuhuhu:positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #33585 by Sky_Hanz
Hurmm.. cdgn nash nak buat kat mana area JB tue..?? Kalau kat area tasik yg baru dibuat mcm kat putrajaya tue apa ekk nama dia..?? Rasa mcm kat Nusajaya jerr.. smlm lalu situ tgok mcm terbaik jerrr tasik tue.. hehehehe Tiga taun tinggal kan JB masih ingt selok belok kat sana.. walauyehh.. huhuhuh B) B) B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago - 11 years 1 month ago #33603 by nashpontian
tasik perdana tak silap nash la kt dgn rtm di tasik utara...btl ke sky?nash ada bincang dgn jely sbb dia pun balik kg ada kenduri pd 10hb mei...
kalo kita buat 9hb mei amcm?
lokasi pulak kt danga bay dirumah limas...
bab mkn minum setiap seorg mungkin kne byr sekitar rm10-rm15 ke kalo setuju...
tp nash kne la tnye n bincang2 dgn restoren di rumah limas tu...(si nash nk tgk natasha tu)

apa pendapat korg?lagi pun lokasi tu senang sikit kot sbb mcm maxtor dari kluang senang...pas2 ada beberapa listener dari pasir gudang senang turun...pastu ada listener dari indonesia pun dpt join...dia tu org johor cuma keje di medan...
Last edit: 11 years 1 month ago by nashpontian.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #33643 by Sky_Hanz
Hurmm.. Buat nash pulak, sky just folow organizer jerr.. InsyAllah kalau ade kena masa yg sesuai mmg sky trun jer JB xde hal punya la,so apa2 pun just ikut pada organizer ok.. B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #33648 by nashpontian
nk tye la kalo nash nk beli cenderahati utk org2 jb nk beli dgn sape ekk...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #33650 by personajb
ermm salam...semua nak wad kat jb ker..kwn org jb..ley sy bantuu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #33651 by nashpontian
Mr.Undercover tulis:

ermm salam...semua nak wad kat jb ker..kwn org jb..ley sy bantuu


blh..nanti ckp je..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #33661 by JeLLyPLumpy
Jelly x der hal pada tarikh 9hb tuh Nash... if u nak wat insyallah jelly akan luangkan masa untuk bersama2...dah kat danga jer bukan jauh sgt pun kan.... apa2 info ek nash :kiss:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.231 seconds