Postmortem Gathering Fungkur 2009

More
10 years 5 days ago - 10 years 5 days ago #33990 by Sky_Hanz
Buat semua kawan2 yg telah menghadiri Gathering Fungkur Networks 2009...

Assalamualikum buat semua warga fungkur Networks.. Disini Sky dan kwn2 yg lain amat berterima kasih dan ucapan syabas buat tuan tanah yg bnyak berabis(all out) utk Gathering Fungkur Networks yg pertama beliau, kami semua juga ingin mengucapkan tahniah dan ribuaan terima kasih pada semua yg telah berusaha keras dalam menjayakan Gathering di PD dan tidak lupa juga pada miss fasha yg telah bnyak menyubangkan cenderamata dalam aktiviti ketika di PD.. Kepada yg xdpt hadir, semoga gathering akan dtg dpt la luangkan masa pada gathering akan datang..

Atas permintaan dari ahli2 dan warga2 fungkur yg mengusulkan pada sky agar membuka topik Postmortem buat gathering terbaru ni,so semua pihak bole la mengusulkan apa saja yg anda rasa ada xkena dgn mana2 pengurusan tentang gathering atau aktiviti dan yg penting usul kita semua disini \"bukan\" utk menghentam mana2 pihak.. Sekiranya ada usul yg bole mendatangkan pergaduhan pd topik ini admin atau moderator akan delete terus post tersebut..

Sky buka post baru ini utk kita semua bincangkan mana yg terasa ada kelemahan sepanjang perjalanan pengurusan dalam mengendalikan gathering fungkur networks dari kami semua bole la ditegur.. Ini semua akan membuatkan kita sebagai ahli fungkur bole berkerjasama antara satu sama lain dgn menegur kesilapan mana yg telah dilakukan oleh kwn2 semua agar agar dpt dibetulkan dan tidak dilakukan kesilapan yg sama pada masa akan dtg..

Diharap semua dapat memberikan teguran dan cadangan yg bernas buat semua.. :positive:
Last edit: 10 years 5 days ago by Sky_Hanz.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 days ago #34021 by sya_zachery
saya ingin mengatakan gath kali ini berjaya di adakan..bbq pun sodap..hok2..good2.. tapi tu la rasa macam kejap sangat berlalu..kalau leh kasi lama lagi kan besh gath akan datang..hek3..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 days ago #34022 by missfasha
saya pun same..meriah seh..sampai polis dtg..wowowowow..meriah sgt2!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 days ago #34024 by sweetsmiley
meriah la kot..

makanan barbeque, mkanan bekfes.. sume sedap.. time kasih pd yang susah payah sediakan..

sukaneka..best..

karok.. ok.. tp loud gak.. smpai polis dtg.. wohoo.. kne jaga gak sensitiviti kawasan persekitaran..

tapi ade teguran skit..
faham tyme petang tu, nak testing 1,2,3 utk sound system sbgai persediaan pertandingan karok.. tapi.. harapnya hormat sikit waktu maghrib.. uhuk..
praktiks suara lehla bhentikan kejap bagi mnghormati waktu tu..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 days ago #34025 by EvaRieNa De Sauza
:) Pd sy gath ini sudah cukup sukses & bjaya walaupun mungkin ada yg x sempurna seperti yg drancang.. pndapat sy agar gath yg akan dtg dbuat lama sikit dan byk kan lg sesi & aktiviti2 bkumpul bsama2 bg mrapatkan lg antara ahli baru dan lama...
terima kasih...
walaupun mcm tu sy nk ucapkan tahniah pd yg btungkus lumus mjayakan gath ni.. happenning gilerrrrr....huhuhu.. semua sporting n peramah n freindly...!!!:lol: :lol: :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 days ago - 10 years 5 days ago #34031 by mira1384
congrats to all yg mnjayakn gath fungkur network pd 18 n 19hb lepas :positive:

agak kecewa n terkilan gak la coz xdpt dtg awl ke PD on dat day..
so x berpeluang join xtvt2 yg diadakn pd waktu ptg...rugi lak rs nye..
tp nk wat cmner kn..ade hal yg xdpt nk di elakkn.

overall pd mira..xde ape yg kurang pun dr segi pengurusan..
cume ahli yg turut serta je kurang...coz klu refer pd list name, rsnye
ramai yg bg name utk join..tp x nmpk pun kt PD ritu..:unsure:

utk gath yg akan dtg nnt..di arap sblm bg name tu..konfem kn btol2 bleh g ke xbleh..ini bg memudahkn pihak pengurusan mmbuat peruntukn bajet utk bju, adiah n sbgainye.
Last edit: 10 years 5 days ago by mira1384.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 days ago - 10 years 5 days ago #34033 by Cik_widy
TAHNIAH PADA SEMUA YG TELAH MENJAYAKAN GATH DI PD!

Overall Ok.
Makan tghri nasik ayam best!
kek cekelat jellyplumpy nyummy!!
BBQ Terbaikkk...walaupun aku x dpt jamah ayam.


tp tak puas ati niii..
isk.isk.
DJ X layakk join pertandingan karoke!
DJ pun warga fungkurians gak!
Next time bukak tuk semuaaa lahh..

Listener dengki ni tabagi DJ DJ Masuk pertandingan karoke,
takot dj sapuuu semua adiah tuuu..;) ;)


n kalau bleh next gath kasik ramaikan lagi
Listener Join gathering cmni.
baru lah bole merapaatkan hubungan silaturrahim
dan beramas mesra!

ape ape pun....
bagi widy Gath kali ni..Success successs!
:whistle:
:positive: :offtopic:

<p>Single but not available.</p>
Last edit: 10 years 5 days ago by Cik_widy.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 days ago #34046 by missfasha
Assalamualaikum..
Seperti yang sedia maklum, gath pada kali ni telah berjaya diadakan. Apa - apa pun tahniah diucapkan kepada beberapa orang yang telah sanggup turun padang menjadikan gath ni seperti yang diharapkan.

Berikut adalah komen rasmi dr saya sepanjang mengikuti gathering pada kali ni:

1/ Pengangkutan :
Majoritinya mempunyai kenderaan sendiri. Namun soal pengangkutan bg mereka yang tidak memiliki kenderaan sendiri hal ini harus dititikberatkan. Perkara ini sudah banyak kali dimaklumkan kepada pihak yang berkenaan sebulan sebelum gath.Namun kelemahan disini terserlah apabila perancangan tidak seperti yang diharapkan. Apa2 pun terima kasih kepada Encik Macan Sparrow yang ada pd ketika itu.
next time, aku kene ade transport sendirik..xyah nk harapkan org lain..

2/ Penginapan:
Tempat yang anda pilih itu memang sesuai sekali lokasinya. Terima kasih kepada orang2 yang telah menyediakan 2 buah banglo iaitu untuk perempuan satu n untuk lelaki satu. Kepada yang dah berkahwin tu yakni mereka yang menyertai gath ni, tahniah saya ucapkan kepada anda. Anda berjaya me\'nyeperate\'kan diri.
next time, aku rs elok bawak khemah tido lua..baru la syok

3/ Makanan:
Makan tengahari - best. Nasi ayam, air tangan sape la ek.. Memang sedap. Malangnye, saya keletihan menyebabkan makan pun sikit.

Makan malam / BBQ - best gak. Sebabnya fresh masak tu.Terima kasih kepada mereka yang mengipaskan makanan itu.

Sarapan pagi - kami yang girl2 ni memang lapa. So pe lagi, masak la cari ape yang patut kt dapur tu. Makanan belambak.
next time, aku rs sepegeti itu memang harus ade dlm beg aku..shean bawang2 aku, cendawan, sos...malangnye tiade daging..


4/Sukaneka:
Sukaneka pd gath tersebut dalah cara :
-Tiup tepung dan cr coklat yg terpilih tu - wah memang sakan ek..habis muka aku pun ditepung2.
-Isi air dlm botol - tahniah kepada Encik Thoman..anda memang hebat.
-Msg berantai - wa tok wan glemer habis. Kepada tok wan, ampun kan cucu.
-Poco2 - wah semua ade bakat terpendam. Terutamanya si Jays dan Eva.

5/ Karaoke:
Bab karaoke. Alhamdulillah, berjaya si Mike abg Dj tu setup. Bile testing2 tu waktu magrib, amboi..sakan ek, x kusyuk pd mereka yg tgh solat ketika itu.. Satu lg amboi, bile dah habis den karaoke, baru nak cakap syarat2 dia. Apa2 pun den tak terkilan x menang sbb sebenarnye den xde mood. Kepada DJ-DJ sekalian, jangan la marah kerana tidak dapat berkaraoke.
next time, rsnye elok bwk set mini karaoke sendiri..

6/ Lain-lain perkara:
- penglibatan sesama ahli : majoritinya sudahpun kenal, bg yang belum kenal mengenali, libatkanlah diri anda tu kepada semua kumpulan. Bukan tgu je pada satu kumpulan tu jek. Kalau x, camner nak kenal dgn lebih mesera laie. Overall, semua nye peramah.
next time, aku nk senyapkan diri je la...


saya harap, gath yang akan datang lebih cemerlang berbanding gath pd kali ni sesuai dengan promo yang berbakul2 tu. Wujudkan AJK supay tidaklah kelam kabut.Tahniah Fakri, andalah tuan tanah yang pertama kali saya jumpe tidak goyang kaki, duduk shj. Andaikata, komen aku ini membuatkan sesetengah pihak terasa, kecik hati, atau rs nak ban je aku..silakan. Kalau tak tegur, aku rs korg xtahu ape yg korg terlepas pandang. Yang baik datangnya dari Allah, yang buruk itu datangnya dari aku sendirik.

Yang berpuashati dengan komen ini,
Missfasha.
1122pm/21/04/2009.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 days ago #34047 by sya_zachery
perhh miss fasha..hebat hebat.. kuang3..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 days ago - 10 years 5 days ago #34048 by Sky_Hanz
missfasha tulis:

Assalamualaikum..
Seperti yang sedia maklum, gath pada kali ni telah berjaya diadakan. Apa - apa pun tahniah diucapkan kepada beberapa orang yang telah sanggup turun padang menjadikan gath ni seperti yang diharapkan.

Berikut adalah komen rasmi dr saya sepanjang mengikuti gathering pada kali ni:

1/ Pengangkutan :
Majoritinya mempunyai kenderaan sendiri. Namun soal pengangkutan bg mereka yang tidak memiliki kenderaan sendiri hal ini harus dititikberatkan. Perkara ini sudah banyak kali dimaklumkan kepada pihak yang berkenaan sebulan sebelum gath.Namun kelemahan disini terserlah apabila perancangan tidak seperti yang diharapkan. Apa2 pun terima kasih kepada Encik Macan Sparrow yang ada pd ketika itu.
next time, aku kene ade transport sendirik..xyah nk harapkan org lain..

2/ Penginapan:
Tempat yang anda pilih itu memang sesuai sekali lokasinya. Terima kasih kepada orang2 yang telah menyediakan 2 buah banglo iaitu untuk perempuan satu n untuk lelaki satu. Kepada yang dah berkahwin tu yakni mereka yang menyertai gath ni, tahniah saya ucapkan kepada anda. Anda berjaya me\'nyeperate\'kan diri.
next time, aku rs elok bawak khemah tido lua..baru la syok

3/ Makanan:
Makan tengahari - best. Nasi ayam, air tangan sape la ek.. Memang sedap. Malangnye, saya keletihan menyebabkan makan pun sikit.

Makan malam / BBQ - best gak. Sebabnya fresh masak tu.Terima kasih kepada mereka yang mengipaskan makanan itu.

Sarapan pagi - kami yang girl2 ni memang lapa. So pe lagi, masak la cari ape yang patut kt dapur tu. Makanan belambak.
next time, aku rs sepegeti itu memang harus ade dlm beg aku..shean bawang2 aku, cendawan, sos...malangnye tiade daging..


4/Sukaneka:
Sukaneka pd gath tersebut dalah cara :
-Tiup tepung dan cr coklat yg terpilih tu - wah memang sakan ek..habis muka aku pun ditepung2.
-Isi air dlm botol - tahniah kepada Encik Thoman..anda memang hebat.
-Msg berantai - wa tok wan glemer habis. Kepada tok wan, ampun kan cucu.
-Poco2 - wah semua ade bakat terpendam. Terutamanya si Jays dan Eva.

5/ Karaoke:
Bab karaoke. Alhamdulillah, berjaya si Mike abg Dj tu setup. Bile testing2 tu waktu magrib, amboi..sakan ek, x kusyuk pd mereka yg tgh solat ketika itu.. Satu lg amboi, bile dah habis den karaoke, baru nak cakap syarat2 dia. Apa2 pun den tak terkilan x menang sbb sebenarnye den xde mood. Kepada DJ-DJ sekalian, jangan la marah kerana tidak dapat berkaraoke.
next time, rsnye elok bwk set mini karaoke sendiri..

6/ Lain-lain perkara:
- penglibatan sesama ahli : majoritinya sudahpun kenal, bg yang belum kenal mengenali, libatkanlah diri anda tu kepada semua kumpulan. Bukan tgu je pada satu kumpulan tu jek. Kalau x, camner nak kenal dgn lebih mesera laie. Overall, semua nye peramah.
next time, aku nk senyapkan diri je la...


saya harap, gath yang akan datang lebih cemerlang berbanding gath pd kali ni sesuai dengan promo yang berbakul2 tu. Wujudkan AJK supay tidaklah kelam kabut.Tahniah Fakri, andalah tuan tanah yang pertama kali saya jumpe tidak goyang kaki, duduk shj. Andaikata, komen aku ini membuatkan sesetengah pihak terasa, kecik hati, atau rs nak ban je aku..silakan. Kalau tak tegur, aku rs korg xtahu ape yg korg terlepas pandang. Yang baik datangnya dari Allah, yang buruk itu datangnya dari aku sendirik.

Yang berpuashati dengan komen ini,
Missfasha.
1122pm/21/04/2009.


Thanks buat Miss Fasha.. Komen yg membina ini amat sky hargainya, baru la nampak ade jugak kelemahan yg patut diperbaiki.. Ini lah komen yg sky tunggu2.. huhuhu :positive:

So buat yg lain sapa yg nak komen sila komen.. Jgn malu2 yer kwn2,... B)
Last edit: 10 years 5 days ago by Sky_Hanz.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 days ago #34055 by sweetsmiley
thumbs up for the review miss fasha..

satu review yang not biased & sejujurnya..

:positive: :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 days ago #34056 by atinko
wowowow... kepada kengkawan sekian.. sorry na.. aku try upload ASAFP..
bzz plak selepas balik gath... sorry².. try my best..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.541 seconds