Eyeshield 21

More
12 years 4 months ago #15766 by maine
Replied by maine on topic Eyeshield 21
hakhak....aku rase yg the latestnyer diorang lwn ngan Ojyo white knight kan???kan???

aku paling suker waktu diorang lwn ngan shinryuji naga....padan muker belagak nak mampos shinryuji naga...
pastu kalah...muahahahha....lagi 1...aku suker adegan waktu Sena(eyeshield 21) tolak paler Agon ke tanah....meahahahaha
suker giler aku waktu tuh

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 4 months ago #15767 by maine
Replied by maine on topic Eyeshield 21
Venom manga dier ader lor....cumer baru episod yg ker 20 lebih agaknyer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 4 months ago #15769 by ApatPower
Replied by ApatPower on topic Eyeshield 21
antu eyeshield btol ko ek maine.. aku penah tengok crite tu skek episod awal.. citer ni pasal main american football kan.. pastu yang kuat lari tu kena pakai topeng kan sbb tanak bagi orang lain sape budak tu. hahak.. besh gak crite tu.. tapi aku tak sempat layan la.. anime yang ada skrg ni pon nak temuntah muntah aku layan.. hahak..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 4 months ago #15774 by maine
Replied by maine on topic Eyeshield 21
yayaya.....semestinyer aku nie antu eyeshield 21.....cuba ko tgk dari awal hingga akhir...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 4 months ago #15775 by maine
Replied by maine on topic Eyeshield 21
mesti terpikat...ekekekekekek...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #21364 by Qamagrul
Replied by Qamagrul on topic Eyeshield 21
cerita ni dah lamer dah ke kuar?? tahun biler??hehe aku baru baca 2bln lepas komik dia...tapi x abis2 lg pun dia punyer citer... aku baca secara online ( www.onemanga.com ) senang skt....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #21772 by guydacosta
Replied by guydacosta on topic Eyeshield 21
sesapa tau anime ni dh sampai episod baper... guy ada sampai 115 jer.. dh lamer benor menunggu nie...
kalu tau, cakap la mana nk sedut... x kisah la torrent ker... direct donlot ker. jgn suruh pi beli kat kedai sudah la...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 8 months ago #27565 by venom_boy
Replied by venom_boy on topic Eyeshield 21
anime ni susah nak cari coz dah kena lesen..geng sekai fansub jer beranai wat..tp lmtlah...sekai quality memang cun..fansub Instantz kureng lah tp cepat....latest eps 126 (21/5/2008)nak tgk check anime ni..g kat www.baka-updates.com..ni kena pki torrent...
enjoy watchinggggg

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.288 seconds