Link donlot Jdrama Kdrama [Torrent]

More
11 years 11 months ago #19549 by fungkur
aku usha balik thread ni, mcm xde lagi link ni

www.fantasticsuperclub.org/

kualiti terbaik!!! kebykannya adalah dvd-rip !! memerlukan pendaftaran sebelum bole download

semestinya torrent.. :blink:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #19557 by sauron_sz
www.d-addicts.com/forum/<<< ; yg nie selalu lah aku masuk..tak payah register pun takper..semua ada..korea jepun china..semestinya torrent..siap ada subtittle..kualiti setakat nie tak pernah mengecewakan..bnyak dah aku donload..pastu ada jugk kat www.veoh.com...kat sini banyak movie baru..maybe korang pun dah familiar kot dgn website nie..tapi tetap tak menghampakan..donload laju semacam..:woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #19679 by azzadaniel
hi sumer..
ni saya ada nk share something bout megaupload. tak tau la dah pernah ade kat forum ni atau blum. try2 carik tak de nampak pun lagi. atau pun kalu ade sesapa yg dah pernah gune. actually ni spesel tuk atukopah. nampak cam berminat sangat dgn silentregets (megaupload). so, saya ada link tuk generate megaupload premium link. tapi hanya bleh guna from 9.00 am till 5.00pm. after 5.00pm the system will offline. try this link.

daiphyer.com/megaupload.com/premium/link/generator

sometimes nak gune tu kene register dulu. sometimes tak yah.

cara nak generate premium link:
1. copy link megaupload yang nak digenerate (cth dari silentregrets : www.megaupload.com/?d=SEW23895 )
2. paste pada kotak generate premium link ( daiphyer.com/megaupload.com/premium/link/generator )
3. pastu akan kuar la direct link tuk cite tu.

speed amat memuaskan. so gud luck kpd yg belum pernah gune.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #19691 by shafique
azzadaniel!!!!!!!!!! Thanks for the info. PErghhh!! Memamg best nie.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #19699 by shoradhi
wakakakakaka...tengkiu2!!!!:woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.153 seconds