IcE-bREaKinG..eHekS

More
10 years 1 month ago #23645 by shafique
Replied by shafique on topic IcE-bREaKinG..eHekS

izhuana wrote: ermm...name saya nurulizzuwana..juz col me ana..baru je join..alamak,xtau arr..nk komen pe...

Ana.. welkam ya! tak per pelan2 n make sure aktif ye di site.

sarah80 wrote: assalamualaikum..nama saya sarah.perlukan rakan seramai mgkin.xkira tua muda miskin kaya he he he...
buat teman dikala kesunyian...

Boley2.. ambillah aku jadi temanmu. Heheheh~

Alex76 wrote: Hi semua.... Saya alex dari KK sabah.. First of all, thank u all 4 welcoming me.. Site ini memang best.. Kita dapat share mp3, vc n etc. But most of all, thanks to the working moderator for developing such website... Bye

Thanks Alex... Tak der sambutan user kitorang pon tak dapat membangun. Thanks sebab support ya.

Selamat datang kepada semua. Err... incik guy baru daftar eh?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 1 month ago #23646 by Bentara
Replied by Bentara on topic IcE-bREaKinG..eHekS
Salam untuk semua,

Anda boleh pangil saya BEN

Tinggal di Last Of Trg ( Kg xMB )

Seronok rasanya dapag reg masuk fungkur.org..harap akan dapat ramai kawan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 1 month ago #23648 by shafique
Replied by shafique on topic IcE-bREaKinG..eHekS
Yosh! Welkam Ben!! Boley2 semua kawan2 kat cnie.. Enjoy ya!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 1 month ago #23651 by guydacosta
Replied by guydacosta on topic IcE-bREaKinG..eHekS
ermm baru masuk.. tapi sama la cam baru daftar kan...

so guys... either newbie or oldies.. lets get groovin...
come on.. dun juz leave yet.. there always sumthin new to explore in here...
let explorace begin...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 1 month ago #23698 by pushrod
Replied by pushrod on topic IcE-bREaKinG..eHekS
salam.. sbrnye aku dah lama ngn fungkur ni tp user lama aku dah xbrape ingat kr lupe la 2.i2pn jd leech aje.hohoho... ni dah renew bleh la borak2.. tq

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 1 month ago #23699 by shafique
Replied by shafique on topic IcE-bREaKinG..eHekS
pushrod tulis:

salam.. sbrnye aku dah lama ngn fungkur ni tp user lama aku dah xbrape ingat kr lupe la 2.i2pn jd leech aje.hohoho... ni dah renew bleh la borak2.. tq


Tak per yang penting kita sama2 contribute kat site. apa saja info ke lagu ke apa ker yang penting kita happy. Hehe.. Apa pon Welkam Ya!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 1 month ago #23704 by apobondoee
Replied by apobondoee on topic IcE-bREaKinG..eHekS
err... camne nak mula ek? :S

pertama sekali salam perkenalan ngan semua member2 fungkur\'s network nih. sebenarnya aku dah lama join, tapi kalau tentang bilangan post memang macam newbie ... korang tengok je la bilangan post den kek sobolah ni haa. baru berapo yo. tapi dek semangat kawe yang tak seberapa ni, kawe gagahkah diri untuk post sesuatu dalam thread ni jugak. mudah-mudahan nanti, boleh la post kek tompek lain lak. :laugh:

ok, ais beku saya dah pecah. tq.
selamat berforum untuk semua. ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 1 month ago #23706 by apobondoee
Replied by apobondoee on topic IcE-bREaKinG..eHekS
err... camne nak mula ek? :S

pertama sekali salam perkenalan ngan semua member2 fungkur\'s network nih. sebenarnya aku dah lama join, tapi kalau tentang bilangan post memang macam newbie ... korang tengok je la bilangan post den kek sobolah ni haa. baru berapo yo. tapi dek semangat kawe yang tak seberapa ni, kawe gagahkah diri untuk post sesuatu dalam thread ni jugak. mudah-mudahan nanti, boleh la post kek tompek lain lak. :laugh:

ok, ais beku saya dah pecah. tq. selamat berforum untuk semua. ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 1 month ago #23746 by nazamani
Replied by nazamani on topic IcE-bREaKinG..eHekS
hyte..salam semua..sy naz..baru kt cni..so, salam perkenalan buat semua..:)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 1 month ago #23747 by shafique
Replied by shafique on topic IcE-bREaKinG..eHekS
Hye! Welkam ya nazamani.. Enjoy!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 1 month ago #23748 by rayz
Replied by rayz on topic IcE-bREaKinG..eHekS
nazamani tulis:

hyte..salam semua..sy naz..baru kt cni..so, salam perkenalan buat semua..:)


hai..naz
slmat bkenalan...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 1 month ago #23749 by nazamani
Replied by nazamani on topic IcE-bREaKinG..eHekS
shafique tulis:

Hye! Welkam ya nazamani.. Enjoy!



thanks ya shafique..:cheer:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.666 seconds