SEGAK MENAWAN

More
8 years 9 months ago #31007 by Maeztro
Maeztro created the topic: SEGAK MENAWAN
:positive: Inilah rupa kenderaan pelbagai guna (MPV) keluaran terbaru Proton yang bakal dilancarkan pada April ini. Ia memaparkan reka bentuk menarik dan pasti mendapat sambutan baik daripada rakyat Malaysia kelak.

Model terbaru Proton ini yang gambarnya mula tersebar dalam Internet sejak seminggu lalu boleh memuatkan sekurang-kurangnya tujuh orang penumpang dan menggunakan enjin Campro 1.8 liter serta disasarkan pada harga sekitar RM80,000 sebuah.
B)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #31009 by erryzx_
erryzx_ replied the topic: Ruj:SEGAK MENAWAN
hehe,.,.,.lawa2.,,.~
tapi cepat plak kuar paper ae rupe die,.,.~
nie mesti kes gambar die awl2 dah leaking kt tenet,..
B) B) B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #31017 by Sky_Hanz
Sky_Hanz replied the topic: Ruj:SEGAK MENAWAN
Mr erryzx_, apa kata post kan lagi 1 keta malaysia yg aku tnjuk tue.. sbb pic tue dah xder pd aku.. huhu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #31021 by mira1384
mira1384 replied the topic: Ruj:SEGAK MENAWAN
mmg menawan ati...ehehehe..nk satu :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #31022 by erryzx_
erryzx_ replied the topic: Ruj:SEGAK MENAWAN
mira1384 tulis:

mmg menawan ati...ehehehe..nk satu :P


sky, cik mira nak tu,.,.~
pe lagi, gi arr bli satu,.,.~
:positive: :positive: :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #31023 by Sky_Hanz
Sky_Hanz replied the topic: Ruj:SEGAK MENAWAN
erryzx_ tulis:

mira1384 tulis:

mmg menawan ati...ehehehe..nk satu :P


sky, cik mira nak tu,.,.~
pe lagi, gi arr bli satu,.,.~
:positive: :positive: :positive:


erkkk... nak eayy.. boley jerr..
aku amik ko bayar kan erry.. :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #31036 by mastersuse
mastersuse replied the topic: Ruj:SEGAK MENAWAN
mpv? haha ada gaya tiru dari honda stream jek.. heh heh...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #31039 by Sky_Hanz
Sky_Hanz replied the topic: Ruj:SEGAK MENAWAN
mastersuse tulis:

mpv? haha ada gaya tiru dari honda stream jek.. heh heh...


Dah dri dulu sumer sama jerr pesen keta malaysia.. kalau xleh terima,buat rekabentuk bru suh buat yg lain dri yg lain.. :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #31053 by shoradhi
shoradhi replied the topic: Ruj:SEGAK MENAWAN
Design aku tak kesah ngat. Yang aku kesah, harga dia mahal sangat. Mahal betul !!!
cakap kete tempatan~~~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #31066 by Sky_Hanz
Sky_Hanz replied the topic: Ruj:SEGAK MENAWAN
Kalau harga mmg la mahal bro, tapi nak buat mcm mana kan malaysia ni keta mmg mahal xingt.. sbb tu ramai yg amik keta luar negara,tu pn ade yg lagi murah kalau ikut kan.. huhu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Atiqi
  • Atiqi's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
8 years 9 months ago #31493 by Atiqi
Atiqi replied the topic: Ruj:SEGAK MENAWAN
ermm kalau nak diikutkan mmg keta nie mahal..tp kita x leh salahkan proton..bila keta diorang mahal kita protes..mahal sgt la..x padan dgn harga..tapi bila murah..kata keta tue xda kualiti..pakai barang taiwan..power window sket2 rosak.. yang penting ikut pada hati..kalau rasa lawa dan harga dia berbaloi dengan keupayaan gaji korang angkat je..x kisah la proton ke honda ke... toyota ke..janji selesa.. Jadi la pengguna yang bijak dis is not a emotional..sbb aku pun pki keta Proton..:)

to all fungkurian PEACE ALL :positive:

:positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #31503 by missnuruL
missnuruL replied the topic: Ruj:SEGAK MENAWAN
lawanya..ai laikkkk :kiss:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.412 seconds