mai kita borak apa saja lah....hemtam lah labuuu..

More
14 years 3 months ago #12313 by shizuka_nis
apih wrote:

alaa citer p ramlee kan selalu ade ayat macam hentam ajela...
\"hentam je Labe\"..
heheheh

shizuka nis....jgn mare..



hahahah tuuuul lah tuuu ika cilok dari pada siti lah hehehe:P :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 3 months ago #12508 by apih
huhuhu... ika ciplak?
nis tu ape pulak maksudnya...????

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 3 months ago #12567 by shizuka_nis
nisssssss tuu semperna nama ika lahhh hehehe:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 3 months ago #12594 by ieyja
hmm..camtu rupanyerr.. :S

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 3 months ago #12605 by shizuka_nis
:silly: hehehe apa macam2 ok tx ngan nama shizuka _nis ni hehehehe:laugh:

ika suka sangat ngan nama niii ............:blush:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 2 months ago #13085 by iza
aku kan...saje jer nk masuk forum ni tau..sbb nk berborak jer..dgn korg2..hmm...

korg pernah tk jumpa manusia yg perangai nyer jeniss ....kalo ade kwn lain..kawn yg ni... dia kutuk2..maki2... pastu bila dh berbaik blk dgn kwn yg dia selalu dok kutuk2 tu...dia tinggal kan plak kwn dia yg lama...

plg tk tahan...dia kutuk plak kwn lama dia tu...aku nk tau lah..apa istilah yek nk bg kat manusia yg perangai dia jeniss mcm ni..?? \"kacang melupakan kulit ker\" atau..\"bagai aur dgn tebing ker..\" atau...\"perasan baguss...\" huhu...

mcm ner nk sedarkan diri dia..hentikan sifat dia yg selalu mengutuk org...maki org..mengumpat org...menyampaikan menda yg tk patut disampaikan...kira mulut tempayan lah ni...tp aku tgk..semayang cukup... pakai tudung..kira lagi baik lah dari luaran..nk compare dgn aku ni..jauh beza...

aku nk nasihatkan..mcm tk layak jer..nk suh dia tu hentikan perbuatan dia tu..dh pernah nasihatkan dia sekali..tapi dia jawab...\"asl ko ni yer...?? apa aku buat semua nyer slh..?? asl aku ckp semua tk betull...\" tp mmg betull pon kan..apa yg dia buat tu tk betull...

apa patut aku buat..lempang ker..bunuh terus ker..atau tembak dulu dgn pistol pastu baru letupkan dgn bom..???muahahaha:woohoo: :P tapi honestly perasaan aku skrg ni nk lempang minah ni...seb baik dia tk pernah kutuk aku...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 2 months ago #13086 by a_pitx
boring klu baring lah....waks...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 2 months ago #13087 by a_pitx
boring klu baring lah....waks...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 2 months ago #13089 by atukopah
iza wrote:

aku kan...saje jer nk masuk forum ni tau..sbb nk berborak jer..dgn korg2..hmm...

korg pernah tk jumpa manusia yg perangai nyer jeniss ....kalo ade kwn lain..kawn yg ni... dia kutuk2..maki2... pastu bila dh berbaik blk dgn kwn yg dia selalu dok kutuk2 tu...dia tinggal kan plak kwn dia yg lama...

plg tk tahan...dia kutuk plak kwn lama dia tu...aku nk tau lah..apa istilah yek nk bg kat manusia yg perangai dia jeniss mcm ni..?? \"kacang melupakan kulit ker\" atau..\"bagai aur dgn tebing ker..\" atau...\"perasan baguss...\" huhu...

mcm ner nk sedarkan diri dia..hentikan sifat dia yg selalu mengutuk org...maki org..mengumpat org...menyampaikan menda yg tk patut disampaikan...kira mulut tempayan lah ni...tp aku tgk..semayang cukup... pakai tudung..kira lagi baik lah dari luaran..nk compare dgn aku ni..jauh beza...

aku nk nasihatkan..mcm tk layak jer..nk suh dia tu hentikan perbuatan dia tu..dh pernah nasihatkan dia sekali..tapi dia jawab...\"asl ko ni yer...?? apa aku buat semua nyer slh..?? asl aku ckp semua tk betull...\" tp mmg betull pon kan..apa yg dia buat tu tk betull...

apa patut aku buat..lempang ker..bunuh terus ker..atau tembak dulu dgn pistol pastu baru letupkan dgn bom..???muahahaha:woohoo: :P tapi honestly perasaan aku skrg ni nk lempang minah ni...seb baik dia tk pernah kutuk aku...


muehehe..
rs aku..dlm dunia nie..
sumer org perangai cm tu..
kekadang..kita sdri cm tu..
cuma kita jer tak perasan..
yer la kan..
tu la gunanya kwn..
org yg bt/jawab utk bg tau mn yg kita btol mn yg kita salah..
hu..hu..
dlm kes ko nie..
byk gak aku perasan kawan2 aku cm tu..
kekadang aku sdri pun dok kutuk gak kwn aku..
bukan kutok dgn erti kata mengutok sbnr\'y..
cuma kdg2..ader msnyer perangai org tu kita tak suka..
so..nak tak nak..
kena gak kutok..
cm ko kt atas tu..
ko dh kutok budak yg ko kata ngutok org la..blablabla..
tp..itulah hakikatnyer..
manusia tak ble nak lari dr bsifat begitu..
sbb..tak semua manusia sempurna..
dn kita tak cepat berpuas ati dgn ssorg tu..
sikit sbyk..mesti ader yg kita tak suka gak psl kawan kita..
then..ckp2 blkg tu..biasa arr..
cuma bezanya..
kronik ker tak..
:woohoo:

**ini skdr pndptn aku jer..jgn amik ati..**B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 2 months ago #13097 by utec_boy
la...psl kutuk mengutuk kwn ke ni....
aku nk ckp jgk la...
kutuk kwn ni kdg2 bkn mmg nk kutuk die tp dh mcm jd trend dikalangan remaja sekarang ni...skang bkn senang nk nasihat kwn2 bile mereka wat salah or wat benda yg xelok....ngn kutuk je la wat mereka sedar yg mereka tu wat salah....:silly:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 2 months ago #13099 by atukopah
utec_boy wrote:

la...psl kutuk mengutuk kwn ke ni....
aku nk ckp jgk la...
kutuk kwn ni kdg2 bkn mmg nk kutuk die tp dh mcm jd trend dikalangan remaja sekarang ni...skang bkn senang nk nasihat kwn2 bile mereka wat salah or wat benda yg xelok....ngn kutuk je la wat mereka sedar yg mereka tu wat salah....:silly:


aku setuju..!!:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 2 months ago #13101 by iza
atukopah wrote:


muehehe..
rs aku..dlm dunia nie..
sumer org perangai cm tu..
kekadang..kita sdri cm tu..
cuma kita jer tak perasan..
yer la kan..
tu la gunanya kwn..
org yg bt/jawab utk bg tau mn yg kita btol mn yg kita salah..
hu..hu..
dlm kes ko nie..
byk gak aku perasan kawan2 aku cm tu..
kekadang aku sdri pun dok kutuk gak kwn aku..
bukan kutok dgn erti kata mengutok sbnr\'y..
cuma kdg2..ader msnyer perangai org tu kita tak suka..
so..nak tak nak..
kena gak kutok..
cm ko kt atas tu..
ko dh kutok budak yg ko kata ngutok org la..blablabla..
tp..itulah hakikatnyer..
manusia tak ble nak lari dr bsifat begitu..
sbb..tak semua manusia sempurna..
dn kita tak cepat berpuas ati dgn ssorg tu..
sikit sbyk..mesti ader yg kita tak suka gak psl kawan kita..
then..ckp2 blkg tu..biasa arr..
cuma bezanya..
kronik ker tak..
:woohoo:

**ini skdr pndptn aku jer..jgn amik ati..**B)


tp kan atukopah...iza tk suka kalo memanjang dia carik salh org...can u imagine..kalo org tu buat slh kat dia tkkper..ni tak..ade jer carik pasl...yg aku bengnag tu..bila dia rapat dgn aku...dia carik gaduh dgn org lain...bila aku tegur perangai dia..mula lah nanti dia pegi carik kawn lain..pastu gaduh plak dgn aku..wallah..tensyen siall poampuan mcm ni...sat gi bila dia berkawan dgn memebr lain..dia tkpuas hati gak...dtg carik aku blk..alah..p[endek kata mmg dai ttkan puas hati dg org lain...dia je nk betulll...

seingat aku lah...kalo aku tk puas hati...aku tk ler kutuk giler2...tapi aku cuma terus maki....muahahah...then remaind diri aku balk...jgn tuhan terbalikkan aku menda2 mcm ni...ee...Na\'uzubillah Minzalik....takut sey...

dah arr..nk request tutup citer...patut ni masuk ruang segman lepaskan geramm...aku leh plak parking topik ni kat sini..sorry geng...<br><br>Post edited by: iza, at: 2006/11/10 16:58

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.257 seconds