PERNAH TAK KORANG ?

More
11 years 9 months ago #1427 by KODEN
KODEN replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
boosook wrote:

Situasi : dlm tren PUTRA nak balik keje[penuh gilak!]...tgh bersesak-sesak tu korang terciom bau yg amat kurang sopan..bau mcm bangkai dubuk..menyengat tak hengat!!~ :sick: :sick: :sick:
soklannye...
penah tak korang tibe2 menjerit \"DUBUR SAPEEEEEEEE YANGGGGG KENNNTOTTTT BIADAAAAPPP NIIIIIIIEEEE????\":angry:
sampaikan sume org dlm train pandang..
penah? penahh?? :woohoo:



Tak pernah .. gile ko kang seme org tgk kang ...

Korang pernah tak makan bende basi bile bangun tido ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #1433 by awqi_zar
awqi_zar replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
mka aih..korg2 nie mmg xpert dlm bab pengarutan..prnah tak korg??hukhuk..sungguh bguz soaln e2..

pernah tak korg mkn penampar awex@boyprend korg??
pernah tak korg terpikir yg bigfoot akn wujud kat malaysia nie??

last2 skali..

pernah tak korg hisab diri korg sebelum tdo,berapa banyak dosa yg korg wat sian tdi??

pernah ker wahai sahabat2 sekalian??

isk2.. :blush:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #1437 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
B) aduh pedih!!!!

penah tak korang tak tinggal solat?
penah tak korang curi duit orang?
penah tak korang wat keje haram?
penah tak korang tak buat dosa?

;) muhasabah diri slalu ek....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #1446 by somak
somak replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
delang wrote:

B) aduh pedih!!!!

penah tak korang tak tinggal solat?
penah tak korang curi duit orang?
penah tak korang wat keje haram?
penah tak korang tak buat dosa?

;) muhasabah diri slalu ek....


PENAH!! PENAH!!!..
korang penah ke :dry:

penah ke korang taip sms kat org lain tersend kat org lain :whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #1465 by boosook
boosook replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
delang wrote:

B) aduh pedih!!!!

penah tak korang tak tinggal solat?
penah tak korang curi duit orang?
penah tak korang wat keje haram?
penah tak korang tak buat dosa?

;) muhasabah diri slalu ek....



:pinch:

mcm penah je..
curi duet?penah...duet bapak aku mase aku dajah 1..tu pon pasal nak beli Ding Dang ngan Tora.. :S

penah ke korang taip sms kat org lain tersend kat org lain :whistle:


KAHKAHKHAKAKHA..penah la adeh..slalu~
duluuuuuu, aku pure2 sakit then semes kat awek aku kate yg aku ni sakit kaki..bengkak pasal men bola..acah2 nak mintak urot la..mengadu la konon...punye la romentik aku karang semes tu!dlm 5 menet lepas tu aku dpt la reply..Ati berbunga2 sakura mase tu..msg tu tulis
\"Ha MANE KAKI KAU YANG SAKET TUh..MEH AKU URUT KAKI \'SAYANG\' TU...KAU BUKAK PINTU BILIK TU SKRG..AKU NAK URUT GUNE TALI PINGGANG..AKU KASI KAU DUIT UTK BENDA LAIN...BUKAN UTK MENGGATAL\"

berderau darah siot..korang bayangkan perasaan aku mase tu...time2 lepas skola..kecik lagi..mane ade keje..pow otai la gamaknye utk topup..kohkhokohkohkohk..alih2...dlm tawon tu...aku asik kene bentes satu pamili...perli pedas beb..skit2 tanye pasal kaki aku..ok ke idak..bengkak ke..nak urot ke idak...nak sapu pakai losyen ke..nak urut2 manje sambil maen bulu kaki ke..KHAKHAKHKAHKAHKA naseb la naseb :pinch:

eh Korang penah rase macam nak lari bogel depan pasaraya MYDIN mase korang marah?penah penah?:silly:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #1467 by *buBbLE*
*buBbLE* replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
erk..adeih..lawak la pacikk..~ :laugh:
mcmÃÆâ€â„ÃÃÃÃ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #1469 by somak
somak replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
boosook.. muahahaha.. paghah.. ponah ko.. adoihhhh.. camno laaa ko nihh.. aku pon penah banyak kali... :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #1470 by boosook
boosook replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?

erk...penah tak korang mo antar assignment kt lecturer thru e-mail..skali t\'attach file len..?


:blink: ARKKKK~!!!..
file ape tu eh? :blush:
gamba *tut* dan *tut* bersama2 *tut* sedang melakukan *tut* *tut* *tut* ke? kahkahkahkhahahkhaa~:woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #1474 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
B) penah tak korang kuar duit kat atm tp duit tak amik?amik resit je....kah kah kah kah
ini kisah benar berlaku kat kawan aku ni sorang.mo pecah je perut ketawakan dia...:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #1479 by boosook
boosook replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
delang wrote:

B) penah tak korang kuar duit kat atm tp duit tak amik?amik resit je....kah kah kah kah
ini kisah benar berlaku kat kawan aku ni sorang.mo pecah je perut ketawakan dia...:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:



KAHKHAKHKAHKAHKHAKHAHKHAKHAHAHK~ :laugh: :laugh: :laugh:
ko ckp same dier aku ketawakan dia skali..kohkhokhokhokhokho..

eh penah tak korang nampak awek lalu-lalang yg CUN dan berbody baek..tapi kat pipi dier ade melekat taik idong lembek..KAHKAHKAHKAHKAH~..adoi~pasal mende ni aku gelak sampai kuar air mate.. :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #1482 by *buBbLE*
*buBbLE* replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
boosook wrote:

delang wrote:

B) penah tak korang kuar duit kat atm tp duit tak amik?amik resit je....kah kah kah kah
ini kisah benar berlaku kat kawan aku ni sorang.mo pecah je perut ketawakan dia...:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:



KAHKHAKHKAHKAHKHAKHAHKHAKHAHAHK~ :laugh: :laugh: :laugh:
ko ckp same dier aku ketawakan dia skali..kohkhokhokhokhokho..

eh penah tak korang nampak awek lalu-lalang yg CUN dan berbody baek..tapi kat pipi dier ade melekat taik idong lembek..KAHKAHKAHKAHKAH~..adoi~pasal mende ni aku gelak sampai kuar air mate.. :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:


k0hk0hk0hk0hkh0k0hk0h...melampo tol pelupa member delang tuh..me pon tompang gelak gak samer ngan boosook.pesan kt member delang..dier mo beli ape pakai resit ja?:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:<br><br>Post edited by: *bubble*, at: 2006/02/25 03:32

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1544 by ieyja
ieyja replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
*buBbLE* wrote:

boosook wrote:

delang wrote:

B) penah tak korang kuar duit kat atm tp duit tak amik?amik resit je....kah kah kah kah
ini kisah benar berlaku kat kawan aku ni sorang.mo pecah je perut ketawakan dia...:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:



KAHKHAKHKAHKAHKHAKHAHKHAKHAHAHK~ :laugh: :laugh: :laugh:
ko ckp same dier aku ketawakan dia skali..kohkhokhokhokhokho..

eh penah tak korang nampak awek lalu-lalang yg CUN dan berbody baek..tapi kat pipi dier ade melekat taik idong lembek..KAHKAHKAHKAHKAH~..adoi~pasal mende ni aku gelak sampai kuar air mate.. :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:


k0hk0hk0hk0hkh0k0hk0h...melampo tol pelupa member delang tuh..me pon tompang gelak gak samer ngan boosook.pesan kt member delang..dier mo beli ape pakai resit ja?:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:<br><br>Post edited by: *bubble*, at: 2006/02/25 03:32


ehehhehhheeee..ntah paper la kowang nie..mau pecah pewot me baca...
hmm..tp penah k kowang rasa tetiba ada cecair ijo dr idong meleleh msok kt molot kowang..??eEEeee..penah k??:woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.954 seconds