PERNAH TAK KORANG ?

More
13 years 5 months ago #3184 by delang
Replied by delang on topic PERNAH TAK KORANG ?
nim88 wrote:

penah tak korang tido rumah member korang, pastu waktu tgh tido tu.. termimpi korang masuk tandas nak kencing, pastu kencing la dgn rase leganye.. pastu terase panas lak kt peha, pastu trus tbangun?? ade tak?
:P

msti ko penah kan...hahahhaha

penah tak korang menjadi dj kat fungkur.fm?
msti tak penah..wakakakkaa

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #3189 by wanina
Replied by wanina on topic PERNAH TAK KORANG ?
delang wrote:

penah tak korang menjadi dj kat fungkur.fm?
msti tak penah..wakakakkaa


aku dgr rendah diri berkata yeaahh aku laahdah pernah.. huhu

korang pernah tak ..tak tidor 2 hari?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #3194 by jeff_daniel
Replied by jeff_daniel on topic PERNAH TAK KORANG ?
- pernah x korang donggak ke langit pada waktu malam hari dan sambil melihat berjuta2 bintang diangkasa...PERNAH TAK...?

- pernah x korang menyeluk poket untuk mengambil duit dan mengiranya
..PERNAH TAK...?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #3249 by KODEN
Replied by KODEN on topic PERNAH TAK KORANG ?
jeff_daniel wrote:

- pernah x korang donggak ke langit pada waktu malam hari dan sambil melihat berjuta2 bintang diangkasa...PERNAH TAK...?


Ni aku pernah .. siap baring baring dlm kete lagi ...

jeff_daniel wrote:

- pernah x korang menyeluk poket untuk mengambil duit dan mengiranya ..PERNAH TAK...?


Hahahahah yang ni pon aku pernah .. time tu duit tak berape nak ade ..





Pernah tak korang rase terpandang sesuatu kereteÃÆâ€â„ÃÆâ€â„Â

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #3321 by wanina
Replied by wanina on topic PERNAH TAK KORANG ?
KODEN wrote:

Pernah tak korang rase terpandang sesuatu kereteÃÆâ€â„ÃÃÆâ€âââ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #3355 by atoks
Replied by atoks on topic PERNAH TAK KORANG ?
aaa..penah tak korang tgh jejalan pastu tsepak kaki sendiri kendian jatuh atas awek??..huhu malu siot

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #3359 by fungkur
Replied by fungkur on topic PERNAH TAK KORANG ?
pernah tak korang kuar gi jalan, pastu suma org dok senyum2 je kat ko... lama pastu baru seda suar x zip. patut pon...

*nasib baik ade lagi satu lapisan sluar kat dalam.... :woohoo:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #3360 by delang
Replied by delang on topic PERNAH TAK KORANG ?
penah tak korang kene ban kat chatroom?tak pasal2 aku yg kene...orang lain buat aku kene :evil: :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #3362 by aeonova
Replied by aeonova on topic PERNAH TAK KORANG ?
penah tak korang nak exam, tp leyh rileks agie cam tak exam ?

akue slalue dan skarang pon tgh melakukannye ... :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #3388 by KODEN
Replied by KODEN on topic PERNAH TAK KORANG ?
Pernah pernah .. huhuh esok nak exam baru kelamkabut cari buku...



pernah tak korang jejalan pas tu tapak kasut korang terchabut ... hehehehhe


:woohoo: :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 months ago #3542 by delang
Replied by delang on topic PERNAH TAK KORANG ?
KODEN wrote:

pernah tak korang jejalan pas tu tapak kasut korang terchabut ... hehehehhe
:woohoo: :woohoo:


huh...macam ada pengalaman je...

penah tak korang sakit perut tak ilang2...mcm aku ni sakit perut dari td lg

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 3 months ago #3871 by delang
Replied by delang on topic PERNAH TAK KORANG ?
penah tak korang donlod satu file tu, dah ler bukan main lame sbb beso,alih2 bile bukak korup

hangin satu badan,bukan sekali kene tp berkali2, mau tumbuk je monitor ni eh mane buleh lepas ni nak donlod plak...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.782 seconds