PERNAH TAK KORANG ?

More
13 years 1 month ago #8990 by utec_boy
Replied by utec_boy on topic PERNAH TAK KORANG ?
pernah tak korang kentut dpn awek korang time date....pastu plak ade kesan kuning kat seluar...hakhakhak...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 month ago #8996 by iEn
Replied by iEn on topic PERNAH TAK KORANG ?

pernah tak korang kentut dpn awek korang time date....pastu plak ade kesan kuning kat seluar...hakhakhak...



hehehe.. terkenang balek seketika.. ien dengar kawan ien tetibe terkentut.. (agaknye tak dpt dikawal kot).. ien pon tampaq kat lengan dia.. apo laah kentut2 niee.. Grrr!! :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 month ago #9028 by ieyja
Replied by ieyja on topic PERNAH TAK KORANG ?
utec_boy wrote:

pernah tak korang kentut dpn awek korang time date....pastu plak ade kesan kuning kat seluar...hakhakhak...


ciss..kurengg btoll terkentut time date, seb baik ieyja xpenah..huhuu..

penah tak kowang rasa nk jadi org gilerr tetiba?? erkkk..ada penah k org rasa cmni arr?? :S

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 month ago #9046 by iEn
Replied by iEn on topic PERNAH TAK KORANG ?
a'aa pernah.. tetiba baling pisah kat dinding.. perrgh! sasaran tepat!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 month ago #9074 by utec_boy
Replied by utec_boy on topic PERNAH TAK KORANG ?
bahaya tu klu nk jd gile mcm tu.....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 month ago #9102 by iEn
Replied by iEn on topic PERNAH TAK KORANG ?
pernah tak kroang kene raba ?? tak kisah lar lelaki atau pompuan.. gegeg! :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 month ago #9401 by delang
Replied by delang on topic PERNAH TAK KORANG ?
iEn wrote:

pernah tak kroang kene raba ?? tak kisah lar lelaki atau pompuan.. gegeg! :evil:


aiii macam ade pengalaman je...

penah tak korang baling hanset korang?
mesti penah kan terutama time marah kn

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 month ago #9405 by jackstones
Replied by jackstones on topic PERNAH TAK KORANG ?
uish..x pnah kot kene rabe..pegi rabe ketas ade la..
aku paling maksimum kalau marah pon akan ku ketuk2 anset aku kat lantai..ala..nokia 1100 je..wakaka..kalau aku baling pon tak pecah..wakaka..:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 month ago #9455 by iEn
Replied by iEn on topic PERNAH TAK KORANG ?

uish..x pnah kot kene rabe..pegi rabe ketas ade la..
aku paling maksimum kalau marah pon akan ku ketuk2 anset aku kat lantai..ala..nokia 1100 je..wakaka..kalau aku baling pon tak pecah..wakaka.


wakaakkakak... rabe kertas nak wat roket kaa ?? kekeek!!

aiii macam ade pengalaman je...


takde leee.. saja jek tanyeeeee... kekeke!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 month ago #9460 by delang
Replied by delang on topic PERNAH TAK KORANG ?
dude, lari topik

penah tak korang jatuh lalu ditimpa tangga? :woohoo: :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 month ago #9464 by iEn
Replied by iEn on topic PERNAH TAK KORANG ?
apo yg lari tow ?? salah ke ien jawab balek ?? ehe! :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 3 weeks ago #10762 by fatlee
Replied by fatlee on topic PERNAH TAK KORANG ?
penah x korang meninggal dunia?????

kalau penah maknanya korang ni...........<br><br>Post edited by: fatlee, at: 2006/08/24 01:03

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.267 seconds