PERNAH TAK KORANG ?

More
12 years 11 months ago #18224 by fatlee
Replied by fatlee on topic PERNAH TAK KORANG ?
nicezem wrote:

pernah ke korg berjalan masa tido???


aku x penah... member aku penah!!! time aku duk kat hostel dulu... bayangkan la, tiba2 je tengah mlm die jln sorang2. Dah la kat hostel aku tu cam bangunan puaka je.. seram gak aku tengok!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #18740 by kambenk
Replied by kambenk on topic PERNAH TAK KORANG ?
pernah ke korang tdo dalam toilet??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago #19734 by heporz
Replied by heporz on topic PERNAH TAK KORANG ?
mgkn aku pernah TERTIDO dlm toilet!hehe..

erm...


Pernah ke korang makan sambil kentut?

haha,dlm diam-diam ni...buat pencemaran udara!! erm,tk senonoh ni...:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago #19790 by a_pitx
Replied by a_pitx on topic PERNAH TAK KORANG ?
ngigau smbil jalan tu x penah r tp smbil bercakap tu penah!! siap adik aku rakam lg huhuhu...pastu dgr ramai2 ngan kengkawan sume...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago #19969 by some910
Replied by some910 on topic PERNAH TAK KORANG ?
pernah tak korang kena tampar ngan selipar kat public? ..wuhuhu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 3 days ago #22815 by fuyoo_men
Replied by fuyoo_men on topic PERNAH TAK KORANG ?
some910 wrote:

pernah tak korang kena tampar ngan selipar kat public? ..wuhuhu


x penah la plk..

penah x anda buang angin tp bau wangi..:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #25737 by Taha89
Replied by Taha89 on topic PERNAH TAK KORANG ?
pernah tak korang tinggal semayang?
pernah tak korang lupa kiamat dah dekat?
pernah tak? hehehe......

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #29068 by pijon
Replied by pijon on topic PERNAH TAK KORANG ?
1.pernah x korg x gosok gg semnggu??
2.pernah x korang x bgun tido untuk slamanya
3.pernah x....eeee tkut aku yg no 2 tu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #29110 by janasanam
Replied by janasanam on topic PERNAH TAK KORANG ?
Pernah tak korang intead of buat satu pusingan kat roundabout korang buat uturn jer?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #29114 by sis
Replied by sis on topic PERNAH TAK KORANG ?
penah x korang ckp kt mak korang yg korang xnk kawen?
penah x korang masak nasik ayam, tp bg kucen yg mkn?
penah x korang nangeh tanpa sebab (haku x penah)?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #29287 by pijon
Replied by pijon on topic PERNAH TAK KORANG ?
pernah x korang mengorat nenek owg....pergh

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #29297 by missfasha
Replied by missfasha on topic PERNAH TAK KORANG ?
hmm sis..sy ni salu wat gitu..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.874 seconds