PERNAH TAK KORANG ?

More
11 years 1 month ago #30069 by fazna_cute
Replied by fazna_cute on topic PERNAH TAK KORANG ?
sy x pernah mengorat nenek coz nenek dah meninggal dunia....
sy geram,no hp sy dah x blh guna...
terasa nak belasah jer hp sy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #30419 by publicManager
Replied by publicManager on topic PERNAH TAK KORANG ?

Aku sedeh tgk rakyat Palestin yg kena bom kat Israel jahanam tu...
sama2 la kita menderma utk warga palestin :offtopic:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #30426 by fazna_cute
Replied by fazna_cute on topic PERNAH TAK KORANG ?
publicManager tulis:


Aku sedeh tgk rakyat Palestin yg kena bom kat Israel jahanam tu...
sama2 la kita menderma utk warga palestin :offtopic:


sokong tapi lagi best kita tolong rakyat palestin tue

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #30438 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic PERNAH TAK KORANG ?
fazna_cute tulis:

publicManager tulis:


Aku sedeh tgk rakyat Palestin yg kena bom kat Israel jahanam tu...
sama2 la kita menderma utk warga palestin :offtopic:


sokong tapi lagi best kita tolong rakyat palestin tue


Apa yg mampu dibuat selain menderma dan memboikot isreal jahanam tue..?? :offtopic:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #30445 by guydacosta
Replied by guydacosta on topic PERNAH TAK KORANG ?
kita derma bom... :positive: :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #30464 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic PERNAH TAK KORANG ?
:laugh: :laugh: :laugh:
hahahaha.. guy bole mkan boom kerr.. huhu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #30468 by guydacosta
Replied by guydacosta on topic PERNAH TAK KORANG ?
apa daa... bom tuk counter attack la...

tuk makan.. kasi la beras...

kasi duit pon, diorang nk buat per... :positive: :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #30486 by fazna_cute
Replied by fazna_cute on topic PERNAH TAK KORANG ?
boikot barang israel laa

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #30497 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic PERNAH TAK KORANG ?
guydacosta tulis:

apa daa... bom tuk counter attack la...

tuk makan.. kasi la beras...

kasi duit pon, diorang nk buat per... :positive: :positive:


Kasi duit pon kita yg beli kan brg2 mkanan utk mereka semua jugak.. mereka kan memerlukan pertolongan kita.. :positive:

Pernah tak kita berada dalam kancah seperti mereka yg kebulur dan merempat lari dri tempat tanah tumpah darah mereka..?? Bagi daku sesama islam hanya mampu menderma dan memboikot brg2 manusia yg kejam lagi lakhanat seperti israel..

renung bua diri sendiri dan kwn2...

Betol la petiakn ayat2 Al-Quran dri surah Al - Baqarah..
~ HATAMALLAH HUALAQULUBIHIM WALASAMIHIM WA\'ALLA ABSORIHIM RISYA\'WA

Sesungguhnya ALLAH S.W.T telah menutup hati org2 kafir.. - seperti juga org2 israel yg berhati binatang.. peace no warr.. :positive:

:positive: :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #30599 by fazna_cute
Replied by fazna_cute on topic PERNAH TAK KORANG ?
biasanya laa kn,mereka serang palestin sbb dia org x ada
tanah nak diami....
sbb tue mereka x ada belas kasihan kat org palestin...
mata mana sama dgn org islam,so mereka m\'jadi lagi
kejam kpd umat palestin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #30628 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic PERNAH TAK KORANG ?
pernah tak korang... tettttttttttttttt..huehuehue..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #30639 by fazna_cute
Replied by fazna_cute on topic PERNAH TAK KORANG ?
sya_zachery tulis:

pernah tak korang... tettttttttttttttt..huehuehue..


pernah apa sya?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.404 seconds