PERNAH TAK KORANG ?

More
8 years 9 months ago #32200 by fazna_cute
fazna_cute replied the topic: Ruj:PERNAH TAK KORANG ?
pernah tak korg di tenung oleh jin @ hantu..yg tukang sedar bab tue kwn sy tapi ia berlaku time sy tido lena laa...
pernah tak korg rasa seperti di tenung tapi korg buat x tahu jer (hantu)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #32223 by durian
durian replied the topic: Ruj:PERNAH TAK KORANG ?
Sky_Hanz tulis:

durian tulis:

pernah tak korang makan derian dengan kulit-kulitnya sekali...?:laugh:

atau pernah tak korang rasa macmana sakitnnya bila buah durian jatuh atas kepala..? :lol:

hehehhehe..:P


Aku xpnah la mengalaminya.. :lol: :lol:

Huuiiihh.. Dah keraih sgt mulut tu mkn kulit derian, bkn ade khasiat pon.. Ni sure kes amik derian xberhati2, kena pkai helmet.. turun moto jer truih kutip derian, kalau bwak keta pn pkai helmet gak.. :laugh: :laugh:

Si derian ni sure dah penah rase apa yg dia soal.. :lol:


hahaha....
tak prnah gak...
tu pasal tnye....
hehehe...:lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32507 by fazna_cute
fazna_cute replied the topic: Ruj:PERNAH TAK KORANG ?
pernah x korg di patuk ular masa kecil tapi still wujud lagi kesan patukn ular di kaki korg sampai skrg

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32510 by durian
durian replied the topic: Ruj:PERNAH TAK KORANG ?
fazna_cute tulis:

pernah x korg di patuk ular masa kecil tapi still wujud lagi kesan patukn ular di kaki korg sampai skrg


ular tak penah tapi klau kene sengat tebuan mmg smpai skrang masih ada lagi kesannya tu...
sakit oh.....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32526 by fazna_cute
fazna_cute replied the topic: Ruj:PERNAH TAK KORANG ?
x pernah kena sengat tebuan..
ular pun sama..
siap ada kesan kat kaki sy lg tue

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32530 by Sky_Hanz
Sky_Hanz replied the topic: Ruj:PERNAH TAK KORANG ?
fazna_cute tulis:

x pernah kena sengat tebuan..
ular pun sama..
siap ada kesan kat kaki sy lg tue



mana satu kesan nie,... aduyaiaiiii
ular ker tebuan?? :unsure: :unsure:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32535 by cik_mawar
cik_mawar replied the topic: Ruj:PERNAH TAK KORANG ?
Tak pernah...tak pernah..Mintak jauh lah.. Ish ish.. :blush:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32542 by sya_zachery
sya_zachery replied the topic: Ruj:PERNAH TAK KORANG ?
fazna.. x penah ke penah tu? haishh..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32546 by fazna_cute
fazna_cute replied the topic: Ruj:PERNAH TAK KORANG ?
x pernah kena dgn tebuan tapi dgn patukn ular pernah laa :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32853 by fazna_cute
fazna_cute replied the topic: Ruj:PERNAH TAK KORANG ?
pernah x korg masuk bilik pembedahan dan org yg dlm bilik pembedahan tue baik2 belaka dan bgtu ramah berbual dgn korg sampai dibawa ke bilik yg khusu tok operation...
korg di tidokn dgn menyedut alat bantuan pernafasan bersama 2 jari korg di cucuk dgn jarum serta kaki di letakkn bantuan emergency seta diambil nadi...
sedar2 ada org kejutkn korg selepas operation dan muntah tiba sdgkn waktu di kejutkn tue korg masih mamai lagi...
korg yg terbaring kat katil yg disediakn di bawa balik ke wad dan kena duduk dlm wad yg bgtue sejuk tue...
malah korg teima jahitan akibat kepala korg di tampal dan doctor x kasi kena air kat kepala selama 2 hari...
korg yg biasa pakai tudung x pakai tudung coz tkt kesan tudung tue kat kepala korg

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #34825 by EvaRieNa De Sauza
EvaRieNa De Sauza replied the topic: Ruj:PERNAH TAK KORANG ?
PERNAH TAK KORANG cakap sorang2 dalam telefon semata2 utk hilangkan rasa boring????
:lol: :lol: :lol:
.
i ada kawan yg buat camtu utk ilangkan rasa boring... muahaahahaha :laugh: :laugh: :laugh:
.
:negative: :negative: :negative:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #35091 by tOmPeL
tOmPeL replied the topic: Ruj:PERNAH TAK KORANG ?
EvaRieNa De Sauza tulis:

PERNAH TAK KORANG cakap sorang2 dalam telefon semata2 utk hilangkan rasa boring????
:lol: :lol: :lol:
.
i ada kawan yg buat camtu utk ilangkan rasa boring... muahaahahaha :laugh: :laugh: :laugh:
.
:negative: :negative: :negative:

penah...selalu...kalau bab cakap sorang2 ni...dah biasa dah :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.458 seconds