PERNAH TAK KORANG ?

More
11 years 8 months ago #1556 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
B) penah tak korang nak tackle awek lain tp awek lain yg dapat?
penah tak korang gi kelas@kuliah@mane2 la dengan zip sluar terbuka?
sejukkkkkkkkk.......
penah tak korang jalan2 kat khalayak ramai tetiba terjatuh?ape korang akan buat? :P :P :P :P :P :P :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1559 by flowerbunkus
flowerbunkus replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
penah terus berguling,zip tebukak jln sambil tutup ngan tangan, penah sbb aku ensem..

penah x korang jln ngan ponggong korang yg berwarna kuning,
penah xkorang jln ngan mulut kebelakang..
penah xkorang jln sambil tido

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1561 by boosook
boosook replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
delang wrote:

penah tak korang jalan2 kat khalayak ramai tetiba terjatuh?ape korang akan buat? :P :P :P :P :P :P :P


ko tanye ape aku akan buat eh..
aku kalau mende ni jadi...aku akan buat2 bangun dan buat2 tak tahu~ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1624 by KODEN
KODEN replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
Mak aihh korang ... Tanye satu jawap satu dah la .. sampey banyak sekali korang tanye ....


Pernah tak korang 1st date ngan GF @ BF korang .. tetibe terjadik perkare yang memalu kan .. Dan sampai kat umah korang terpikir balik .. ape la aku buat ... heuheuehuehueh ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1648 by boosook
boosook replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
KODEN wrote:

Mak aihh korang ... Tanye satu jawap satu dah la .. sampey banyak sekali korang tanye ....


Pernah tak korang 1st date ngan GF @ BF korang .. tetibe terjadik perkare yang memalu kan .. Dan sampai kat umah korang terpikir balik .. ape la aku buat ... heuheuehuehueh ...



penah2..
kekeke...nak tau ape kes jadik?
aku terkhentot mase 1st date...BLINDATE plak tu tau..kahkahkhahahkakakka...tak skola nye punggong...~:sick: :silly: :blush:
mmg kenangan ngeri dah tu bagi aku..adoi...sekbaik la aku tak jadi dude disebabkan punggong yg tak skola ni..tapi tu sume peristiwa silaaaaa :huh: kehkehkekhe..

HA~!!..penah tak korang menyumpit binatang?penah penah? :woohoo: :woohoo:<br><br>Post edited by: boosook, at: 2006/02/26 19:50

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1666 by KODEN
KODEN replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
boosook wrote:

HA~!!..penah tak korang menyumpit binatang?penah penah? :woohoo: :woohoo:



huh~ boosok .. pengalaman yg mengerikan bagi ko .. asal ko tak tekemut kemut je montot ko tu .. ehhehe kasi pasang slinser sikit .. bunyi kureng la .. huh malu seyy ....


Tak pernah lagi aku menyumpit atau membunuh menatang buat makan nih .. bunuh menatang berbahaye pernah la .. Nyamok ...


Korang pernah tak korek idong mase tgh bawak kete atau tgh memandu .. heuheuheueh .. mesti pernah kan ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1797 by boosook
boosook replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?

Korang pernah tak korek idong mase tgh bawak kete atau tgh memandu .. heuheuheueh .. mesti pernah kan ..


wakakkakahkakhaha...asal aku penah je ni...cuber la tanye yg tak penah..aiyoooo~ :woohoo: ko neh koden..


eh korang penah tak pakai suar dlm terbalik? :silly: :silly: :silly: :blink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1805 by KODEN
KODEN replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
boosook wrote:

eh korang penah tak pakai suar dlm terbalik? :silly: :silly: :silly: :blink:


huhuh .. yg tu aku tak sedar la pulak .. Tapi aku kementingkan keselesaan .. heuheuhe kalau terbalik tak selese .. kang susah .. heuheuheuhe :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:


Pernah tak korang ketawe sensorang depan PC .. cakap sensorang depan PC Cm org gile ... :whistle: :whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1806 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
B) penah2...duk baca cite korang sampai gelak sorang diri depan pc nih...

penah tak korang kuar ngan bf@gf korang last2 dia tegur ade \'bjih timah\' tergantung?hehehhe...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1809 by boosook
boosook replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
delang wrote:

penah tak korang kuar ngan bf@gf korang last2 dia tegur ade \'bjih timah\' tergantung?hehehhe...


TAKKK PENAH!!!!
gilllleeer arkkk kalu camni..
aku tak sanggop nak idop laei kalo mende ni jadi kat aku..
aku penah gelakkan org yg ade bijih timah kat pipi sampai esofagus aku terbelit...inikan pulak mende ni jadi kat aku..NEHII~!:S :sick:
khokhohkhokhokhoh..

Penah tak korang putos ngan kekasih ati korang demi mase depan dia walopon korang maseh syg? :unsure:

kompommmm tade yg penah..kekehkehke~sayang tuh!lol :woohoo: :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1810 by shortysoul
shortysoul replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
boosook wrote:


Penah tak korang putos ngan kekasih ati korang demi mase depan dia walopon korang maseh syg? :unsure:

kompommmm tade yg penah..kekehkehke~sayang tuh!lol :woohoo: :woohoo:



PENAH.....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1821 by KODEN
KODEN replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
boosook wrote:

Penah tak korang putos ngan kekasih ati korang demi mase depan dia walopon korang maseh syg? :unsure:

kompommmm tade yg penah..kekehkehke~sayang tuh!lol :woohoo: :woohoo:


Aku tak pernah ..


Pernah tak korang Tanye org pas tu jawap balik macam boosook buat nih ? heheheheheheh :woohoo: :woohoo: :laugh:


:evil: :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 2.336 seconds