PERNAH TAK KORANG ?

More
11 years 8 months ago #1852 by wanina
wanina replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
pernah tak korang membaca thread ni sambil mengorek idung ...? ataupun membelai belai rambut?? mihahahahahhaa:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1870 by bujatz
bujatz replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
Pernah tak seumur hidup korang merasa cam life nie cam singkat je,bile kite buat menda yang kite suke rasa cam kejap je,tapi bile yang kita tak suka memang lambat tahap dewa nyer aaaa

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1871 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
wanina wrote:

pernah tak korang membaca thread ni sambil mengorek idung ...? ataupun membelai belai rambut?? mihahahahahhaa:woohoo: :woohoo: :woohoo:

aku penah, slalu...hehehehhe...

penah tak korang lombong bijih timah pahtu, korek taik gigi menggunakan jari yang sama? :dry: :dry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1879 by wanina
wanina replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
delang wrote:

penah tak korang lombong bijih timah pahtu, korek taik gigi menggunakan jari yang sama? :dry: :dry:[/quote]

aku pernah jer..tersyasyull...
lagi pernah korek telinga dengan idung menggunakan jari yang sama huauahauhauhuah:kiss:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1906 by KODEN
KODEN replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
wanina wrote:

aku pernah jer..tersyasyull...
lagi pernah korek telinga dengan idung menggunakan jari yang sama huauahauhauhuah:kiss:



Aku tak pernah kot .. tah tah aku pon tak perasan ape yg aku buat .. hehehehe


Korang pernah tak tetido dari pagi sampai pagi esok .. kire macam seharian la ko tetido ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1923 by neeziee
neeziee replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
wanina wrote:

delang wrote:

penah tak korang lombong bijih timah pahtu, korek taik gigi menggunakan jari yang sama? :dry: :dry:

aku pernah jer..tersyasyull...
lagi pernah korek telinga dengan idung menggunakan jari yang sama huauahauhauhuah:kiss:




horrornyer<br><br>Post edited by: neeziee, at: 2006/02/28 19:25

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1934 by wanina
wanina replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
KODEN wrote:
Korang pernah tak tetido dari pagi sampai pagi esok .. kire macam seharian la ko tetido ...[/quote]

huhuhuhk pernah ajer ... mase tu tgh takda awek tak tahu nak buat apa mihahahahahahahaha buat taik mata jer lah..!!!

huhuh ni korang pernah tak bangun jer pagi pagi terus bukak fungkur ni pahtu baca paper dalam internet.. ni aku tgh buat ni .. muhuhu tak basuh muka pun lagi..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1945 by ajis00
ajis00 replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
huhu, kejijikan sunggoh..

penah tak korang tepikir yg topik nih memang hebat...
keokeokekoekoek... :silly:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1947 by boosook
boosook replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
ajis00 wrote:

huhu, kejijikan sunggoh..

penah tak korang tepikir yg topik nih memang hebat...
keokeokekoekoek... :silly:



khokhohkhokho...tak penah plak pikir topik ni hebat..
tapi aku ade terpikir empunya topik ni jijik ade la..kahkahkakhahka...kejijikan gak ek? :p hampon koden...guro2 :P


pernah tak korang terpikir korang akan mati satu hari nanti?
kohkhohkohkhoh soklan maot!!!...mmg soklan pasal maot...
:sick:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1953 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
boosook wrote:

ajis00 wrote:

huhu, kejijikan sunggoh..

penah tak korang tepikir yg topik nih memang hebat...
keokeokekoekoek... :silly:



khokhohkhokho...tak penah plak pikir topik ni hebat..
tapi aku ade terpikir empunya topik ni jijik ade la..kahkahkakhahka...kejijikan gak ek? :p hampon koden...guro2 :P


pernah tak korang terpikir korang akan mati satu hari nanti?
kohkhohkohkhoh soklan maot!!!...mmg soklan pasal maot...
:sick:


pasal mati patut dipikirkan tiap2 ari, muhasabag diri selalu...

penah tak korang bukak pc pahtu dengar lagu?msti slalu kn...ehhehe :woohoo:
penah tak korang terlanggar sorang awek tuh pahtu terjatuh sambil cium dia?:whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1954 by KODEN
KODEN replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
boosook wrote:

khokhohkhokho...tak penah plak pikir topik ni hebat..
tapi aku ade terpikir empunya topik ni jijik ade la..kahkahkakhahka...kejijikan gak ek? :p hampon koden...guro2 :P


pernah tak korang terpikir korang akan mati satu hari nanti?
kohkhohkohkhoh soklan maot!!!...mmg soklan pasal maot...
:sick:


ampes boosook aku geget puting ko tu kang .. huhuhuhuh :evil: :evil: :evil: :evil:


Aku pernah boosok terpikir pasal mati nih .. sebab aku rase aku dah mengalami tande tande 100 hari tu .. aku jadi takott .. banyak tul dose aku lakukan di muke bumi nih ..

aku takott masok nerakeee .. Waaaa ....



Korang pernah tak tak de duit waktu korang memerlukan duit .. ? heuheuhe.. yg ni mesti pernah nye ..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1957 by KODEN
KODEN replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
delang wrote:

penah tak korang bukak pc pahtu dengar lagu?msti slalu kn...ehhehe :woohoo:
penah tak korang terlanggar sorang awek tuh pahtu terjatuh sambil cium dia?:whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :evil:


Pernah .. mmg selalu pon .. asal bukak pc aku kene mendegar lagu lagu cetak rompak yang aku dowlowd tu .. heheheh ..

Jatuh atas sambil tercium belum lagi .. aku negok movie drama pernah ..




Jawap Persoalan aku kat atas tu ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.593 seconds