PERNAH TAK KORANG ?

More
11 years 8 months ago #2120 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
wanina wrote:


huhuhuhuh korang pernah tak tengok shinobi muahahahahaha aku dah pernha muhuhuhuhhhhahahaha :blink: :laugh: :woohoo:


alu dh tgk shinobi...

penah tak korang terpikir nak jadi pelakon mcm dalam cite shinobi tu?:dry: :dry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2206 by kaboo0m
kaboo0m replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
pernah tak korang buat lawak kat depan orang ramai tapi lawak tak jadi/tak kelakar? perrghhh mesti malu gila.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2285 by wanina
wanina replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
kaboo0m wrote:

pernah tak korang buat lawak kat depan orang ramai tapi lawak tak jadi/tak kelakar? perrghhh mesti malu gila.

tak pernah sebab lawak aku semua nya menjadi huhuhuh

pernah tak korang tak tahu nak buat apa dalam satu ari last last tidor..huhuh:dry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2286 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
wanina wrote:

pernah tak korang tak tahu nak buat apa dalam satu ari last last tidor..huhuh:dry:


penah sbb tenet satu hari tu...seme pakat tido je...smbil cnvert cite...

penah korang tgh2 solat tu tetiba terkentut?pahtu dengan muka tak malu kuar dari saf...:silly: :woohoo: :lol: :silly: :lol: :woohoo: :lol: :silly: :lol: :woohoo: :lol: :silly:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2288 by boosook
boosook replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?

wanina wrote:
penah korang tgh2 solat tu tetiba terkentut?pahtu dengan muka tak malu kuar dari saf...:silly: :woohoo: :lol: :silly: :lol: :woohoo: :lol: :silly: :lol: :woohoo: :lol: :silly:




KAHKHAAHKHAAKhkahkah....sekbaik aku tak penah...sure ko penah kan..!!kekhekhekeke..lawak neh..:woohoo:


PENAH TAK KORANG TErasa mcm dunia ni korang punyo?mmg poyo..tapi mcm pernah :evil: kehkehkeh~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2316 by saru
saru replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
pernah x korang cabut bulu ketiak korang laju2 sampei abis... pastu sapu ngan minyak angin....:woohoo: :huh: :ohmy:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2323 by KODEN
KODEN replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
saru wrote:

pernah x korang cabut bulu ketiak korang laju2 sampei abis... pastu sapu ngan minyak angin....:woohoo: :huh: :ohmy:



Huhuheuehueh :laugh: :laugh: yang nih aku belum buat lagi .. sebab tak sempat panjang bulu tiak aku dah trim .. heuheuheueh ...


Pernah tak Korang Bawak kete dari KL ke IPO 2 Jam .. heheheheh :evil: :evil: :evil:

Malam tadi cipte rekod aku ..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2325 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
penah tak korang tak duk main gurau2 awek/pakwe korang tetiba tertolak masuk tasik daaa...
komfom putus terus pahtu :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2344 by ieyja
ieyja replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
chehh..dasat tu delang..ko pernah k cam gitu??

hmm..penah x kowang rs cam nk jd puteri or putera raja..

ehheheee..penah k??:P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2372 by wanina
wanina replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
ieyja wrote:

hmm..penah x kowang rs cam nk jd puteri or putera raja..
ehheheee..penah k??:P


nak jadi raja huhuhu pernah lah jugak... ala korang sume kan rase jugak kan jadi raja sehari nanti..

erhm pernah tak korang tertengok orang tgk tengah buat \"projek\"?? perkara ni dah beser kat Penang.. huhuhuhuhu tempat terbuka lak tuh .. dalam keter..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2374 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
wanina wrote:

erhm pernah tak korang tertengok orang tgk tengah buat \"projek\"?? perkara ni dah beser kat Penang.. huhuhuhuhu tempat terbuka lak tuh .. dalam keter..


betul tuh diwang, kat penang ni mudah je nak jupe mende gitu...kat seagate ke mane2 la..

penah tak korang tertida dalam kelas@kuliah ke pahtu jatuh tergolek tanpe disedari? :whistle: :whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2462 by wanina
wanina replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
delang wrote:

wanina wrote:

erhm pernah tak korang tertengok orang tgk tengah buat \"projek\"?? perkara ni dah beser kat Penang.. huhuhuhuhu tempat terbuka lak tuh .. dalam keter..


betul tuh diwang, kat penang ni mudah je nak jupe mende gitu...kat seagate ke mane2 la..

penah tak korang tertida dalam kelas@kuliah ke pahtu jatuh tergolek tanpe disedari? :whistle: :whistle:


huhuhuh pernah ajer tertido.. sampai ada lecture tu siap cakap apa lepas abis kuliah..\" ok done my lecture today, you can sleep now...!!\"

pernah tak korang jumpa antu huhuhuh ?? atau dengar sore mngilai ker??:huh:<br><br>Post edited by: wanina, at: 2006/03/12 02:55

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.363 seconds