PERNAH TAK KORANG ?

More
11 years 8 months ago #2647 by wanina
wanina replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
huhuhuh ni ni tgk ni
pernah tak korang tgk accident macam ni???









takut kan insaf sekejap !!!

p/s :- sumber dari kawan aku..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2678 by KODEN
KODEN replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
huh gileee .. ngerii ngerii .. tgk org sebelah cengitu ... kite idop org sebelah KO .. tambah tambah org yg kucintai .. Oh tidakkk ...



Pernah tak korang kene gigit ngan anjing .. ??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2692 by ieyja
ieyja replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
erkk..adeii..ngerii nyerrr..

tp penah gak tgk accident seangkatan camtu..

tp xde arr trok sgt..

hmm..penah x korang rs nk pegi paris skang gak..

uwaaaa..nk p melancong nie...:unsure:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2706 by wanina
wanina replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
ieyja wrote:

erkk..adeii..ngerii nyerrr..

tp penah gak tgk accident seangkatan camtu..

tp xde arr trok sgt..

hmm..penah x korang rs nk pegi paris skang gak..

uwaaaa..nk p melancong nie...:unsure:


tak ada duit nak melancong mcam mana
???

pernah tak korang tgk keter kancil jadi cam gini?







ganaz siot gile babeenn aaahrrr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #2731 by KODEN
KODEN replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
huh gile CC kecik tambah body kit gile gile nye tak hengat + berat badan lagik pehh gerenti menagih kancil tu nak naik bukit .. heuheuheuheuheuhe



:evil: :evil:


Pernah tak korang kene ulser kat mulut ? pehh aku kene pedihh seyy ... rase cam nak tumbuk org jek ..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #2737 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
B) penah tak korang mimpi basah?
aku yakin korang seme mesti penah kan...:woohoo: :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #2744 by centrinoz
centrinoz replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
delang wrote:

B) penah tak korang mimpi basah?
aku yakin korang seme mesti penah kan...:woohoo: :woohoo:


Itu sudah pasti.... kalau tak lagi maknanya tak cukup umur :laugh:

penah tak korang nmpk org tetido sampai meleleh airliur basi kat masjid mase khutbah solat jumaat?
serba salah aku... nk kejut kang malu plak dia.... tak kejut, sampai ke lengan baju air nye...... tolong!!!!!!! :sick:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #2747 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
centrinoz wrote:

penah tak korang nmpk org tetido sampai meleleh airliur basi kat masjid mase khutbah solat jumaat?
serba salah aku... nk kejut kang malu plak dia.... tak kejut, sampai ke lengan baju air nye...... tolong!!!!!!! :sick:


penah2 sampai hampir menitik air liur basi tu...eeeeiiii

penah tak korang bau kentut korang sendiri atau
penah tak korang bau kentut orang lain
eeieiiii mesti bau busukkkkk...:woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #2761 by wanina
wanina replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
delang wrote:

penah tak korang bau kentut korang sendiri atau
penah tak korang bau kentut orang lain
eeieiiii mesti bau busukkkkk...:woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :evil:

huhuh bau kentut sendiri banyak kali ... orang len bau aku sepak jer aarr..huhuhuhuhu

pernah tak korang rasa apa yang aku rase sekang ni???:whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #2783 by KODEN
KODEN replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
huih ape yg ko rase ? Rase sejuk ke ? ehheheeh :laugh: :laugh:



Pernah tak korang tengok citer Lost .. ??? pehh beh siot ..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #2786 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?

Pernah tak korang tengok citer Lost .. ??? pehh beh siot ..


penah jugak tp tak layan sgt la...tgh tunggu smallville nih..

penah tak korang bukak fungkurs-network.net 10 kali dalam satu hari?B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #2789 by hack
hack replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
pernah tak korang nak tackle awek yg lebih tua dr korang?
pernah tak hubungan korang tidak disetujui oleh ibubapa korang atau pasangan korang?:( :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.433 seconds