LEPASKAN GERAMMM !! ( ala ala Pagi Di Era )

More
14 years 10 months ago #1640 by KODEN
Ahhh .. AKu Geramm + bengang + campur campur campur ... Ade ke fatut Klim aku bolan nih tak dapat .. dah le rodetax bulan ni x-payet campo lak ngan insuren lagik .. Ishkk sihkk .. ampes mak enon tol .. tak ley jalan la kete aku cenginih ..


*(&*(*&%$#@ alagapas ..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 10 months ago #1644 by boosook
:angry: :angry:
ARGGGGGGGGGGGhhhHHH!! aku pon gerammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
batak tol la asal aku geram2 je ni...GERAM GERAM GERAMMM!!
:angry: :pinch:

ehh~aku geram pasal ape ek..lupe plak:blink:
kang aku da ingt aku post balik :whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 10 months ago #1703 by ieyja
boosook wrote:

:angry: :angry:
ARGGGGGGGGGGGhhhHHH!! aku pon gerammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
batak tol la asal aku geram2 je ni...GERAM GERAM GERAMMM!!
:angry: :pinch:

ehh~aku geram pasal ape ek..lupe plak:blink:
kang aku da ingt aku post balik :whistle:


cheh..ampess la ko ni sook..beriya geram tp xtau pasai apa..
perghh..me pon geram bangat nie..ada k me p bli topup td..duit dh byr tp kad topup org kdai tu xbg..!!.kerek btoll..:angry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 10 months ago #1707 by mokh
ieyja wrote:


cheh..ampess la ko ni sook..beriya geram tp xtau pasai apa..
perghh..me pon geram bangat nie..ada k me p bli topup td..duit dh byr tp kad topup org kdai tu xbg..!!.kerek btoll..:angry:


lorr..cane lak bleh xbg klo dh beli..ishh..selambe je die. ni yg aku tumpang geram nih.

aku pun geram dari 2 thn lepas lg..apesal la line internet kat kolej aku ni slow thp babun main gelongsor. ntah bile nk ok ntah. aahhhhhhhh:evil:

layan je la. nk wat cane. tp geram tetap GERAM!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 10 months ago #1711 by ieyja
tula psl mokh..ada k ptot org kdai tu biar j me tercegat depan die lelama..pastu siap sound..nk apa lg nie..??perghhh..mmg rs nk bakar j kdai die time tue..geram siot..:angry: :angry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 10 months ago #1716 by mokh
huuu..bakar je..apesal ko rase je..lain kali xyah rase2 ko bakar trus.tp sblum tu ko amik dlu topup ko.

adehh..tp kan bes klo die dah bg topup tu pastu ko yg lupe bg duit..bia la die nk terjegat kat kedai tu lame mne pun sbb tu kedai die. huahahahaha..:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 10 months ago #1740 by ieyja
eheheheheheee...:P :P

btol gak tu..lenkali klu me bli lagik kt kdai tu me nk amik dlu topup tu then nk wat derk j xyah baya...hahahaa...:laugh: msti beshh..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 10 months ago #1741 by KODEN
ARHGGGGwwwwwwwwwggggggg Gerammm .... Aku lapoo nih ....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 10 months ago #1894 by adawiyah
KODEN wrote:

ARHGGGGwwwwwwwwwggggggg Gerammm .... Aku lapoo nih ....


same la kiter..lapor neh..;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 10 months ago #1895 by KODEN
Waahgwwwwww... Geramm yang melampauu dah nih ... Minyak naikk .. waaaaaaaaaaaaaaa ... naik beskal ar aku g keje cenginih ...


Dah le minyak naik .. gaji tak naik naik .. Waaa..... ape la nasibb nih ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 10 months ago #1905 by delang
sakit ati tau tak...naik je memanjang turunye tak nak...ape dh jd ni...mati la kalu cmni...takde ke tmpt jual minyak murah skit? kalu nak naik beskal nnti gaduh plak ngan adik...jgn jd kes mcm adik bunuh abang tu dh la kerana sebuah beskal...agak2 ape lepas ni yang akan naik...:evil: :evil: :S

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 10 months ago #1912 by erryzx_
warghhhhhhhhh... aku pon geram gak minyak naik....
aku kuar umah 730 mlm.... pastu mase blk tgk sume pam minyak full...
pg ni baru le aku tau minyak dah naik....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.248 seconds