Rahsia Huruf Pertama Nama Anda

More
11 years 6 months ago #23494 by screammer
S
Pandai dan tekun dalam mengejar cita-cita. Tidak suka pada orang yang suka memungkiri janji. Kelemahannya mudah tersinggung selain sukar menahan emosi. Jika sudah emosi marahnya meledak-ledak.

mmm...ada yang betul..ada yang tidak..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #23497 by kulat_biru
shafique tulis:

kulat_biru.. marah ko mudah reda tak? kui3x..



uihhhh...marah aku cepat reda shafique...
jap jer marah akuu...xsampai berjam2 pun...
kdg2 15min pas mrh aku dah cool...
tp tgk keadaan ar...hehehe...

ko xnak test ke api kemarahan aku shafique...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #23501 by shafique
kui3x tak mo haku test api kemarahan ko. kalo api kasih sayang mau ar. Marah jangan di cari. kui3x...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #23504 by kambenk
M
Pandai dan kreatif, suka kelembutan dan jika dikongkong, mereka akan berontak. Senang dijadikan sahabat, kerana mereka tidak berkira. Kelemahannya, boros dan keras kepala.
O
Serba boleh. Suka memendam perasaan dan permasalahan serta sukar mempercayai orang lain. Akibatnya ramai yang menggapnya sombong dan suka memilih teman.
H
Mudah simpati, bahasanya lemah-lembut. Tidak pernah melukai perasaan orang lain. Selalu tergesa-gesa dalam melakukan pekerjaan, suka berkhayal dan bercita-cita terlalu tinggi.
D
Pendiam, bercakap hanya bila perlu. Sopan, berdisiplin dan kuat bekerja. Kelebihannya itulah yang menghasilkan kejayaan dalam mencapai cita-cita. Kelemahannya adalah selalu bimbang dan sukar mempercayai orang lain.


I
Suka memendam perasaan dan permasalahan. Mereka juga mudah merasa curiga dan cemburu terhadap orang lain. Suka menangis.
S
Pandai dan tekun dalam mengejar cita-cita. Tidak suka pada orang yang suka memungkiri janji. Kelemahannya mudah tersinggung selain sukar menahan emosi. Jika sudah emosi marahnya meledak-ledak.
K
Pandai berjenaka. Hari-harinya sentiasa ceria walaupun perasaannya gundah. Kelemahannya suka bercerita rahsia sendiri.
A
Ramah dan murah senyuman. Mereka juga pandai menyesuaikan diri dalam pergaulan selain bijaksana dan cerdas. Kelemahannya, sangat mudah berasa hati, dan mudah mengeluarkan kata-kata pedas ketika meluahkan perasaan marah. Meskipun begitu marahnya mudah reda.
N
Baik hati dan rapi dalam berpakaian. Mereka suka menghulurkan tangan menolong orang lain tanpa memikirkan balasan. Kelemahannya, mudah bersedih hati dan kurang percaya diri.
D
Pendiam, bercakap hanya bila perlu. Sopan, berdisiplin dan kuat bekerja. Kelebihannya itulah yang menghasilkan kejayaan dalam mencapai cita-cita. Kelemahannya adalah selalu bimbang dan sukar mempercayai orang lain.
A
Ramah dan murah senyuman. Mereka juga pandai menyesuaikan diri dalam pergaulan selain bijaksana dan cerdas. Kelemahannya, sangat mudah berasa hati, dan mudah mengeluarkan kata-kata pedas ketika meluahkan perasaan marah. Meskipun begitu marahnya mudah reda.
R
Pendiam dan bercakap hanya bila perlu. Tekun dengan kerja yang disukai dan bersungguh-sungguh dalam mengejar cita-cita. Suka mengkritik.. Dan sukar mengawal bicara ketika marah.

MOHD ISKANDAR :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #23505 by Marahak
F
Punya pendirian yang teguh, tidak mudah goyah dan keras kepala. Mereka juga sukar memaafkan. Tidak setia dan amat berhati-hati bila berbelanja.

Yg el0k2 tu bt0l r,.yg buruk2 tu tak bt0l sama skali :silly:

Pendirian steguh karang,
keras kepala sekeras dinding rumah aku.
Aku se0rg insan yg mudah mmaafkan.
juga se0rg manusia yg setia.hahaha

:P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #23507 by kulat_biru
hehehehe..meh ar try cuba test shafique...;)

amboi marahak...ko nih kdg2 kedengaran spt jiwang2 gitu
marahak...ko nih mamat jiwang ker mamat puitis ke...
mamamt sastera...:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #23510 by shafique
isk2... kena menyayangi dirimu nie kulat_biru.. baru ler leh taw. kui3x.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #23511 by Marahak
kulat_biru tulis:

hehehehe..meh ar try cuba test shafique...;)

amboi marahak...ko nih kdg2 kedengaran spt jiwang2 gitu
marahak...ko nih mamat jiwang ker mamat puitis ke...
mamamt sastera...:laugh:


mamat jiwang bukan,mamat puitis pn bukan,mamat sastera pn turut serta bukan:P

mamat khalid k0t.hihihi..

shafique,try r test kmarahan kulat_biru nie,.
aku pn nk tg0k gak cmner dia nie mrh:lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #23512 by shafique
jangan marahak.. dari test kemarahan dia baik kita berkasih sayang tak gitu?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #23513 by Marahak
:P xpe shafique,.mula2 mrh.nnT lama2 timbul r prasaan kasih syg 2.

kulat_biru,meh mrh aku B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #23519 by nur
Replied by nur on topic Rahsia Huruf Pertama Nama Anda
citer ape pulak ni...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #23523 by shafique
nur tulis:

citer ape pulak ni...


cerita rakyat... hikayat tajul muluk. hek3x.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.431 seconds