Apa Pekerjaan Korang???

More
12 years 6 months ago #26314 by ladies
Replied by ladies on topic Ruj:Apa Pekerjaan Korang???
Aduss....den bilo dah masuk bab kawen ni...lomah segalo lutut den bilo dongar an kawen tu..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 6 months ago #26324 by Kroenen
Replied by Kroenen on topic Ruj:Apa Pekerjaan Korang???
beb...gua jumpe care nek buat duit...seios...bukan men2 yang btol2 berminat je pm me

AMARAN: Lari Topik Nie.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 6 months ago #26328 by akazukinsz
Application Engineer bahagian Control and Instrumentation

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #30141 by cik_mawar
Mawar kerja chating ja..hari2 masuk kerja kena chating..kadang2 jemu gak.. tapi nak wat camner dah nama pon kerja chating.. so kenalah chat ja.. Dah tak da rakan sekerja.. kawan2 chat ada leh temankan.. la la la:whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #30142 by Sky_Hanz
Kat status profile bukan dah state kan kerja apa kerr..??
Hurmm.. ker mmg kena bukak topic kat forum baru tau keja apa.. hehehe
keja sik mengubah apa yg sedia ade dan mencipta apa yg ade dan xder.. (mengikut kehendak org bkn sendiri) huhu :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #30144 by ReeNa
Replied by ReeNa on topic Ruj:Apa Pekerjaan Korang???
salam...adus..pekerjaan!!..klu nak pikir pasai koje mcm2 koje termasukla koje kacau org,tgk org,mare org.koje jaga anak....erm mcm2 lew..janji koje..huhuhu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #30146 by sako
Replied by sako on topic Ruj:Apa Pekerjaan Korang???
ReeNa tulis:

salam...adus..pekerjaan!!..klu nak pikir pasai koje mcm2 koje termasukla koje kacau org,tgk org,mare org.koje jaga anak....erm mcm2 lew..janji koje..huhuhu

:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #30147 by sako
Replied by sako on topic Ruj:Apa Pekerjaan Korang???
keje amik upan potong rumput umah orang

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #30149 by Sky_Hanz
ReeNa tulis:

salam...adus..pekerjaan!!..klu nak pikir pasai koje mcm2 koje termasukla koje kacau org,tgk org,mare org.koje jaga anak....erm mcm2 lew..janji koje..huhuhu


OOOOOOOooOoOOOOOOooOoo.. mcm tue yerr..
Soalan yg terlalu general tuk nak phm.. kalau bagi tue biar terang skit.. pkai spot light la bru terang dri 1 umh kan ibarat la.. B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #30151 by ilaaulala
kite keje ula ula ari2..ahak2..:blush:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #30156 by Bropian
Replied by Bropian on topic Ruj:Apa Pekerjaan Korang???
akazukinsz tulis:

Application Engineer bahagian Control and Instrumentation


Aiyakkk...cam sama jer....byk wat researh dalam scientific instrumentation dan solar energy:lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #30163 by missnuruL
malunyerrr nak cakap keje ape..sume keje beso2 :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.237 seconds