nombor setan

More
11 years 11 months ago #30578 by chod
Replied by chod on topic Ruj:nombor setan
pernah terima request begini dari dorang tu aku block jer no.gitu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #30580 by missnuruL
Replied by missnuruL on topic Ruj:nombor setan
jahat2 dowang neh ek..
main2 tepon plak..
mau gaduh ka lam tepon :angry:

*setakat ni xde la lg cuma yg dr celcom tuh byk la opocot

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #30581 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic Ruj:nombor setan
mastersuse tulis:

ada kes, klu no pelik2 nih, nnti if kita accept msg dari dia.. dia sedut credit hp kita.. xtau la btul ke x, sbb xpenah kena... :unsure:


apa kate u try dlu susej..then nanti u bagi tahu la apa terjadi lepas balas masg dia..huehueuhe..:lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #30582 by sako
Replied by sako on topic Ruj:nombor setan
:majuk: .. aku akan siasat ... B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #31737 by fazna_cute
Replied by fazna_cute on topic Ruj:nombor setan
kalo sy laa,
kalo dapat no setan nie sy buang jer no tue coz sy x main judi pun...
x kuasa nak poskn no setan nie :angry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.391 seconds