teka teki

More
11 years 11 months ago #32149 by ruka_wuka
Replied by ruka_wuka on topic Ruj:teka teki
op!
skali lg..hehe

1. air pe bole bejalan?

2. dlm byk² ular kt mlysia, ular plg pndek ialah?

3. dunia pe ad 2org je?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #32168 by durian
Replied by durian on topic Ruj:teka teki
yang lain tu kasih urang lain jawab...
gua bleh toolong yang ni jerk...
dunia khayalan...:lol: :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #32201 by ruka_wuka
Replied by ruka_wuka on topic Ruj:teka teki
dunia jam 10

haha

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #34828 by EvaRieNa De Sauza
Replied by EvaRieNa De Sauza on topic Ruj:teka teki
dr_virus tulis:

Soalan: Ape jantina mouse komputer?
Jawapan: Betina... Sebab mouse kena pakai pad.

Soalan: Mane lg bijak,ayam hitam ke ayam putih?? dan kenape??
Jawapan: Manusia yang bijak.. Sebab mane ade ayam yang bijak dari manusia.. Kalau tanya ayam soalan ni pun garenti ayam tak boleh jawab.

Soalan: Kenape kilat sampai dulu sebelum guruh?
Jawapan: Soalan sains ni.. Sebab cahaya bergerak lebih laju dari cahaya...

Soalan:Ade satu couple nk bunuh sesame sendiri,oleh sbb itu diorang belanjerr semua duit mereka dan duit yg tinggal hanya cukup untuk satu botol racun jerr..diorang pn beli laa...sampai kt rumah semuanya mati???kenape??
Jawapan: Diaorang share je la racun tu...

Soalan: si buta.. si pekak.. si bisu..
cam no si bisu nk bagi tau si buta yang si pekak curi barang si buta????
Jawapan: Nape susah2 fikir... Si bisu curi balik duit dari si pekak & pulangkan balik kat si buta..

Soalan: Paling banyak banyak binatang kat dalam hutan belantara ... . Binatang ape yang pemalas
Jawapan: Singa Jantan… Pasal dia malas nak cukur misai sampai tebal satu muka.?
Beruang pun same sebab dah ade wang. nak buat ape susah2 keje...

Soalan: Kenapa Amerika takut kat Jepon... .. dan Jepon pulak takut kat Amerika ??
Jawapan: Pasal Jepun ada Ultraman, Amerika pula ada Superman..?!

Soalan: Apasal baju Superman Ketat ??
Jawapan: Sebab Superman pakai baju saiz S.

Soalan: Dalam banyak2 mi, mi apa yang ada tahi lalat?
Jawapan: MIla AF5

Misteri teka teki dah selesai...
Ade teka teki baru tak?

~~~~~~~~~~ :laugh: :laugh: :laugh:

.
. SO.. MANA TEKA TEKI YG NAK KNA JAWAB NIH? NI DAH SIAP JAWAPAN... ADEAHHHHHH :boring: :boring:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.232 seconds