Cinta Dalam Hati.. Apa Patut Buat..

More
11 years 11 months ago #30764 by fazna_cute
Bropian tulis:

fazna_cute tulis:

tapikn,mcm mn kita ego nak ckp pasal cinta dlm hati pada si dia?
kita seolah2 ego nak ckp?


buat la ego selalu.....sape yg rugi???


sy x rugi pun..dia yg rugi coz x berani ckp dgn sy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #30788 by mira1384
klu dah ade cinta dlm ati..apalg sue..luah kn je la..
bropian pun dh list kn cara2 utk meluah kn...good tips :positive:

go on sue...gud luck..caiyok2 :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #30821 by fazna_cute
biasanya kn,lelaki sukar nak luahkn
cinta kat kita....
dia biasanya luahkn dgn sikapnya kat kita

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #30850 by sya_zachery
mira1384 tulis:

klu dah ade cinta dlm ati..apalg sue..luah kn je la..
bropian pun dh list kn cara2 utk meluah kn...good tips :positive:

go on sue...gud luck..caiyok2 :)


erkk..huehuheuhue.. i lak kan..keh3..ye lah mira.. jap nak pi bagi tahu org tuh..kate i ske dia..ahakS..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #30973 by Sky_Hanz
Rase kalau ade cinta dalam hati,nak meluah kan nya pun surely ade cara...
Setiap org ade cara yg berbeza kan.. so for me just luah kan dgn cara kita yg tersendiri,kerana ia akan membuat kan kita rasa lebih puas hati.. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #30994 by fazna_cute
tapikn bagi sy,sukar sgt nak meluahkn cinta dalam hati
kerana bagi sy,kslsu sy dah suka sesorg tue,mmg sukar nak meluahknnya
kerana kalau ada org lain,hati sy akan berubah...
ia mcm seolah2 kita bermain

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #30997 by mira1384
fazna_cute tulis :

biasanya kn,lelaki sukar nak luahkn
cinta kat kita....
dia biasanya luahkn dgn sikapnya kat kita


ok aper...ikut cr masing2..sumtimes dr sikap n prbuatn laki tu, lg mndtgkn ksn drpd ayat2 manis bagai..;)
n x salah klu pompuan tu dlu yg meluahkn rs cinta pd laki ble
die sndri dh dpt mengagak yg laki tu pun ade prsn yg same...:)
x perlu la nk rs ego ke aper...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #31000 by fazna_cute
tapikn kalau kita ttp x faham dari perbuatannya tue pula mcm mn?
coz sy pernah dan slalu x faham perbuatan lelaki yg mencintai sy dlm hati dan pada masa yg sama sy minat dlm hati juga?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #32702 by cik_mawar
Cinta dalam hati nie..kena lah luahkan n kita kenalah tabah hadapi apa jua keputusan dari org tu.. mana lah tau dia pon tunggu jua kata2 dari kita..
heheh Mawar dah do pengalaman.. So walaupon apa jua keputusan nya.. KIta pasti akan berasa lega..sebab mcm satu beban kita dah keluarkan..

Selamat mencuba..



Semoga Hidup Kita diberkati..amin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #32737 by fazna_cute
biasanya sy akan pendam cinta dlm hati sy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #32738 by redzha
cinta tidak harus dilafazkan dengan kata2..
kerana mulut itu bisa berbohong... :)
biarlah ia dilafazkan melalui hati yang ikhlas dengan cara menghargai si dia..(caring);)
dengan cara itu..baru bisa cinta itu berputik..:positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #33040 by fazna_cute
bg sy laa...
cinta dlm hati biasanya sy akan pendam selagi yg mampu dan kadangkala sy akan bgtau seseorg kalo sy dah x mampu pendam...
ia juga blh menjadi inspirasi sy utk berjaya coz kdgkala akan timbul perasaan cemburu dlm diri sy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.238 seconds