macam mana nak tangani org yg psiko

More
11 years 11 months ago #32332 by hunnyville
aku nak sgt tau mcm nak tangani org yg psiko n tak faham bahasa..suka sgt ckp bende yg bukan2 dan up kan diri sendiri.dalam erti kata lain gila publisiti murahan..mcm2 perangai boleh kiter lihat pd org yg psiko ni. yang aku sebut td may b cuma salah satu drp sikap mereka.

aku utarakan topik ni pasal org2 ni semua ader di sekeliling kiter.may b dgn cara yg korang bg dapat mengelakkan diri kita semua drp terjebak dgn org2 sebegini..

sertakan pendapat dan idea korang yg maha bernas.kalau boleh sertakan lah contoh keadaan skali..may b daripada pengalaman korang sendiri..

kadang2 pengalaman tu mematangkan kiter.;)

jom share!!!sharing is caring:)

note: strictly no off topic :offtopic:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #32333 by hunnyville
note: aku tak perlukan org2 psiko kat posting aku :negative:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #32334 by sya_zachery
haihh..org cam gtu..kasi sound sekali..pastu cakap..sedar2 diri sket..tak paham gak..kasi tampa skali..blahh pastu..hish3..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #32336 by atinko
orang macam tu mmg takkan pupus dan perlu wujud utk mengindahkan dunia ni... so, aku sokong org cam2.. :lol: :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #32338 by hunnyville
atinko tulis:

orang macam tu mmg takkan pupus dan perlu wujud utk mengindahkan dunia ni... so, aku sokong org cam2.. :lol: :lol:


kanda ni..hish!!!:majuk:

mn org lain ni?takde kasi pendapat ker?

or dorang ni mmg psiko:angry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #32339 by Sky_Hanz
Mcm mana kalau daku ni suka saiko.. huhu ...
tumpang lalu yerr cik hunny.. :laugh: :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #32341 by zoronoa
owg2 psiko ni oke ape..:positive:
layan je ape yg diowg nk ckp..:lol:
tp jgn telebih mlyan,nti tebakar gak ati tu...:lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #32342 by mira1384
hhurrmm ssh nk ckp la..sbb kdg org2 cmni x phm bhs..
die bkn dulik pun kite suke or tak..
lg kite melayn lg die melebih2..so cr terbaik ialah
elak kn diri anda drpd trs habiskn mase ngn org psiko cmni...:laugh: :lol:
mule2 mmg geli ati..lame2 nnt kite yg sakit ati dgn segala mcm
peel die..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #32346 by fazna_cute
mmg betul ckp mira tue..
sy pun sdg hadapi tapi sy dah bg waning kat dia jgn contact sy selama sy blajar...
tamat jer blajar tukar no hp

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #32347 by hunnyville
fazna_cute tulis:

mmg betul ckp mira tue..
sy pun sdg hadapi tapi sy dah bg waning kat dia jgn contact sy selama sy blajar...
tamat jer blajar tukar no hp


apsal nak tunggu sampai abis belajar baru nak tukar fon number??

mmg kamu alu2 kan kedatangan dier la kalau mcm tu...:dry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #32352 by apis_death
atinko tulis:

orang macam tu mmg takkan pupus dan perlu wujud utk mengindahkan dunia ni... so, aku sokong org cam2.. :lol: :lol:


hahaha cantek la bro atinko , gua pn sokong... sbb aku pn psiko gak~
:evil: :evil: :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #32354 by hunnyville
bagilah pendapat yg betul2.korang ni banyak main lah...hish!!:angry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.233 seconds