macam mana nak tangani org yg psiko

More
11 years 10 months ago #32356 by Sky_Hanz
Baiklah cik hunnyville, kalau ade org yg saiko mcm tue kita kena la tenang jer n jgn terlalu terlalu panas hati.. kalau nak jwp sesuatu perkara yg dia saiko tu xyah potong apa yg dia tgh ckp, just dgr semuanya then baru lah kita bagi pendapat kita... Just reverse saiko balik.. kalau xmkn saman jugak so mmg dia tue pesaiko yg kuat saiko nyer.. :laugh: :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #32363 by tOmPeL
Senang je mcm mana nak tangani org yg psiko ni, \"tangan\" kan je...:laugh: :laugh: :laugh:

p/s :offtopic: ke??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #32369 by mira1384
based on my xprience berhadpn ngn org saiko cmni...kite kene ckp direct je ngn die..jgn berkias2 ke aper...sound je dpn2..(bkn maki hamun erh..)
klu die still x phm2 lg..ikut cara tom tu...\"tangan\" kn ajer...:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #32370 by fazna_cute
hunnyville tulis:

fazna_cute tulis:

mmg betul ckp mira tue..
sy pun sdg hadapi tapi sy dah bg waning kat dia jgn contact sy selama sy blajar...
tamat jer blajar tukar no hp


apsal nak tunggu sampai abis belajar baru nak tukar fon number??

mmg kamu alu2 kan kedatangan dier la kalau mcm tu...:dry:


sbb sy nak tgk sama ada dia akan ikut perjanjian jie @ tak dan sy x alukn langsung malah sy x pernah face to face direcly dgn dia....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #32538 by cik_mawar
Leh tak nak gelak dulu... hahaaha:laugh: Nak saiko baco post2 kekawan nie..hahaha..Mula2..layan2 ja lah org camnie..best gak..mcm2 ado ngan org camnie..hahhaa..Kalau diri penuh kesabaran..layan jo.Tapi lau dah rasa sakit kat ulu hati tu (sakit hati)..apo agi..wat bla lah..jgn layan,,nnt dah bosan2 layan lagi org tu..hauauhauha best best..B)


Semoga Hidup kita diberkati..amin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #32549 by fazna_cute
tapi kalo nak tangani org psiko,kena pandi juga bab psiko nie kalo x,sama2 jatuh

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #32551 by zoronoa
utk mengatasi kehbatan bdk2 psiko nih..
kne taw asl usul cane bdk2 tu leh jd psiko..
:lol: :lol: :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #32680 by guydacosta
tgk tulisan merah tu.. dah takut guy nk reply kt sini.. hahaha~~~

anto je spital tanjung rambutan org cam ni..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #33826 by ilaaulala
loooooooo..apa susah ownag mcm ni..
x payah je layan..huhuhuhu..
kalu di layan makin le menjadi...
so x yah layan je le..huhuhuhu:lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #33833 by cik_mawar
Tapi ila..kadang2 best gak layan.. Tapi jangan sampai diri sendiri saiko... :laugh: kang yang saiko tu ok...yang layan tu ..kono masuk tanjung ambutan...huahuahaa :laugh: :whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #33835 by ilaaulala
cik_mawar tulis:

Tapi ila..kadang2 best gak layan.. Tapi jangan sampai diri sendiri saiko... :laugh: kang yang saiko tu ok...yang layan tu ..kono masuk tanjung ambutan...huahuahaa :laugh: :whistle:


hahahahaha....faham2 mawar:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.272 seconds