Nak kongsi sket!!

More
11 years 9 months ago #33682 by bidan
Nak kongsi sket!! was created by bidan
salam,

aku orang baru kat sinih, baru je ha buat acc tadik, panas lagik nih ha, harap2 bole tumpang borak sinih. saje nak kongsi ngan korang yang blog aku anjurkan satu competition cipta tagline in conjunction with 1st anniversary blog VOY nih. so aku harap korang bole meramaikan lagi aktiviti nih.

so bawah adalah serba sedikit tentang competition nih

free to join

1. RM 100
2. winner akan dpt T-shirt (dengan tagline yg menang)
3. car sign (cth : baby onboard - yg gantung tu)

1st 50 penyertaaan akan dpt T-shirt

utk maklumat lanjut boleh la korang klik SIGNATURE aku bawah tuh ha... mari2 dpt RM 100 tuh huhu...

p/s: klik poster dalam blog VOY tu utk bace details.

thx kekawan...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.369 seconds