Dikala busan nak mampuss!!

More
14 years 7 months ago #3903 by guydacosta
bile time busan2 ni, ape mende yang korang buat...
(skrang ni aku kebosanan yang melampau ni...)

ader idea x? tulun...
citernyer mcm nih..
skrng ni aku tgh cuti, tapi tgh practical
tp.. x der keje nak dibuat..
goyang kaki sampai lenguh aku punyer kaki daaa..
tak tau nk goyang ape plak..huhu~~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 7 months ago #3904 by Clazirus
chatting....berforum....download...layan filem....makan...makan..makan....layan filem....mandi.....makan balik....tido.....bangun balik....layan filem....mandi.....surf net....cari warez....chat...berforum.....makan....keluar meronda....main game..main game....keluar balik...beli game tomb raider....main game....mandi balik....makan....makan....tido...tido..tido...baca buku...tido...tido...tido.............sampai la benda ni jadi boring balik....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 7 months ago #3905 by delang
makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...makan...tido...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 7 months ago #4513 by farah_07
tido..makan..solat..chat..surf kat devianart..ulang.. sampai ilang rasa bosan.. borong dvd kat taman u (3kpg rm10!!) buku malas nk pegang..
(kalo aku kat hostel la)
kalo cuti sem.. tido..makan..solat..chat..tgk tv..kuar jumpa member..g window shopping..antar mak g keje..amik mak balik keje..antar adik g skolah..amik adik g skolah..antar adik g tusyen..amik adik balik tusyen..borong dvd byk2..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 7 months ago #5151 by E_denNS
boring jerk amek PIL telan...tido...boring lagik amek PIL telan...
kalo boring lagik...ko telan sume PIL yang ko jumpe...aku rase mesti ko tak busan pastuh :evil:

MANUSIA dan D.A.D.A.H

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 7 months ago #5156 by zoronoa
guydacosta wrote:

bile time busan2 ni, ape mende yang korang buat...
(skrang ni aku kebosanan yang melampau ni...)

ader idea x? tulun...
citernyer mcm nih..
skrng ni aku tgh cuti, tapi tgh practical
tp.. x der keje nak dibuat..
goyang kaki sampai lenguh aku punyer kaki daaa..
tak tau nk goyang ape plak..huhu~~


ko bosan sgt ke...kalo dok kat umah mak bapak..tlg2 la diorg...dpt pahale...
kalo dok kat umah bujang...xnak penat goyang kaki,ko try la plak goyang inul...goyang smpi pnt..pastuh tdo...bwahahaha

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 7 months ago #5558 by guydacosta
zoronoa wrote:

guydacosta wrote:

bile time busan2 ni, ape mende yang korang buat...
(skrang ni aku kebosanan yang melampau ni...)

ader idea x? tulun...
citernyer mcm nih..
skrng ni aku tgh cuti, tapi tgh practical
tp.. x der keje nak dibuat..
goyang kaki sampai lenguh aku punyer kaki daaa..
tak tau nk goyang ape plak..huhu~~


ko bosan sgt ke...kalo dok kat umah mak bapak..tlg2 la diorg...dpt pahale...
kalo dok kat umah bujang...xnak penat goyang kaki,ko try la plak goyang inul...goyang smpi pnt..pastuh tdo...bwahahaha


kalu dh keje tu..
duk kt opis ler....
tak pun duk kat site tgk org wak keje...
puas tgk..pi minum...
pastu mkn...badan pun mcm
periuk nasi...
periuk nasi jer tak macam aku...kui kui kui

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 7 months ago #5569 by shahrulazahar
Assalamualaikum,

Kan ke boring kalau kita buat sesuatu perkara 'duniawi' itu berulang2.. so jangan le buat berulang2 benda yang sama... contoh ko bleh buat tak berulang (sure tak boringnye) :

1. dwnld clip pakai torrent/emule/limewire etc. pastu buat cite sendiri... tak kisah la documentari ke... etc. pakai adobe premiere. tak tau cara? ko godek je dlm 3-4j.. dah dpt basicnye.. pastu dapat la SEDAPnye. Tak caya ? kasi test dulu. Nak tau convert movie/extract movie ? member online kan ramai kat fungkurs-network.net ... tanya je la.

2. tengok free vclip, mcm kat break.com . atau ko search je pakai google.. byk.. tapi benda ni cepat boring sket.. sbb klip berulang

3. berlayar la kat torrent site. godek2/usha2 apa ada.. kengkadang benda yg ko tak sangka ada (mcm The Story of Nissan Skyline, aku terjumpa aritu.. sempat dwnld, skrg dah takda). P2P kan berubah tiap2 hari..

4. layan game kat shockwave.com etc.. byk online game.. nak best, lawan la mamat oversea...

5. www.i-am-bored.com

IDEA JER ni.. tapi kalau ko boring gak masa praktikal/keje atau idea aku tak praktikal... senang je, seperti biase waktu solat pegi solat, waktu makan pegi makan, waktu isap rokok - isap rokok, waktu depan pc - bukak email, friendster, blog, forum, news, soccernet., nanti tau2 nak balik dah.. hua hua hua.. hepi testing ! :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • sarrah
  • sarrah's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
14 years 7 months ago #5579 by sarrah
Replied by sarrah on topic Re:Dikala busan nak mampuss!!
aku? kalo dh bosan? nk buat ape..?

hmmm....aku nrmally..aku akn tgk tv sampe tv tgk aku...pastu kalo time tv tgk aku..n aku tkleh tgk tv...aku akn mkn..sampe mkanan mkn aku balik..aku chating sampe lebam mate aku...kalo boring lagi...aku tidor kot... then kalo boring lagi...aku kuar jln2..

kalo sorg2 aku akn ngurat pakwe org....tak percaya..???hm...dh byk kali aku buat..sampe kene sound...sape suh pakwe dorg layan aku..huahuahua...bodoss...

kalo sangap lagi..aku berak..sampe bontot aku pedih gak arr....pendek kate sampe tak leh nk produce my own shit lerr...

pastu aku mandi kan kucing aku yg ade 4 ekor...aku bersihkan telinga dia..potong kuku dia..dan bg mkn....lps tu aku mesti mandikan burung aku...tak pon kura2 aku...tak pon biawak hijau aku...hmm...tapi aku tkan mandi kan diriku..kerana aku nk org madikan diri ku...huahauhua...itu bile aku dah arwah lah beb...

yg paling penting...kalo aku bosan..aku taip mende2 merapu mcm ni....kalo sape2 bace watikah berlagu sumbang aku ni..tandanyer aku dah sangap tahap cipan ni...huuhuhuhu....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 7 months ago #5586 by fatlee
haku kalo boring senang je. Ni lah perkara yg akan aku wat:

1. Main game (counter-strike/half-life/GTA/need for speed/fifa/initiald dll)
2. kalo game pon busan, aku kluar, gi beli game baru.
3. kalo malas nak kluar, bukak tenet, lepak kat forum/chatroom/. tapi biasenye time ni la aku guna utk menorent segala cite2 yg aku minat.
4. Tengok cite sama ada pergi tengok wayang atau cd yang telah aku ade.
5. Ni dah tahap x tau nak wat ape dah ni. Ape lagi, pasang air-con, slimot,tido,tido dan tido

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 6 months ago #6864 by noblecam
aku bley tolong....

ko pi kat apartment yang paling tinggi kat tempat tinggal ko...
pastuh pegi tingkat yang paling tinggi skali.....
pastuh ko terjun...
da abes cite...
hilang la bosan ko...
dan ko x kan bosan selame lame nyer wakakakka

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 6 months ago #6930 by guydacosta
ok la guys...thanks la kerana bagi idea yang gempak nak mampus tu..
aku dh try pun..mmg best..tak bosan idup aku,
sekarang nie aku dh pun tamat menjalani practical dengan jayanya
dh sambung belaja la plak...kuliah..kuliah..assignmentx10
so sekarang nie plak aku mengalami tekanan belajar kerana dh lame tak masuk kuliah..macam malas jer...
ape patut aku buat?

p/s: jgn cuba bunuh diri sendiri walau ape pun yang berlaku...mcm putus cinta, kena tinggal, kena buang keje dll..khasnyer untuk noblecam.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.234 seconds