Dikala busan nak mampuss!!

More
11 years 11 months ago #32032 by sya_zachery
durian tulis:

mcm ni... apakate klau lu tolong gua buangkan duri derian ni....
banyak nie....
:laugh:


tolong makan leh..tolong cabut duri durian tu..macam kemalasan melanda diri lak..macam takde keja lain je nak cabut tuh..hueheu..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #32034 by afzan
take 5 kejap nie. buhsan nak dengor celoteh kat kursus sistem opis yang baru.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #32057 by fazna_cute
sy busan apabila sy minta putus , org tue x mau putus dgn sy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #32171 by durian
fazna_cute tulis:

sy busan apabila sy minta putus , org tue x mau putus dgn sy


alala.... ciannye awk...
klau camtu apakate awak jangan putuskan jerk..:lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #32188 by Sky_Hanz
Time busan nak mampus nie la yg slalu aku dok pkir nak buat apa tapi xtau aku nak buat apa..
- Nak main game tepu dah sik main game.. :boring:
- Nak kuar dating tu ujung mggu jerr kena hari berkerja biase mmg xdapek la.. :(
- Nak tgok tv pon mmg harapan la kalau aku xder mood lain la tgok berita tu biase kumpol info dalam dan luar negara.. :whistle:
- Membace, sume komik aku dah bace kecuali yg baru la.. B)
- Main PS2, penah sgt la aku sentuh... :lol:
- Dgr winamp sambil isap okok.. Ini la aku lakukan Dikala busan nak mampus.. :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #32194 by sya_zachery
fazna_cute tulis:

sy busan apabila sy minta putus , org tue x mau putus dgn sy


miahahahah.. ni den nak golak ni.. usah putus laa..takpun potong je tak payah putuskan..miahahaha..amponn..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #32199 by fazna_cute
durian tulis:

fazna_cute tulis:

sy busan apabila sy minta putus , org tue x mau putus dgn sy


alala.... ciannye awk...
klau camtu apakate awak jangan putuskan jerk..:lol:


senangnya berkata2...
sy dah busan laa bab nie...
alo busan nak mampus biasanya main game jer :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #34829 by EvaRieNa De Sauza
:boring: :boring: :boring: :boring: :boring: :boring: :boring:
di kala ku bosan...
.
.
ku akan mengadap LAPPY ku dan menjoinkan diri ku di mana2 forum2 yg seperti ini laaa...
.
. :positive: :positive: :positive: :positive:
.
.so x la rasa boring sgt... kira dpt la cover sket rasa boring tuh..
.
. :positive: :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #35090 by tOmPeL
Busan!!! apa tu busan??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.208 seconds