t-shirt fungkurs network

More
12 years 8 months ago #15071 by colorex
Aku nak buat cadangan supaya fungkurs-network mempuyaai t-shirt sendiri..Dengan ada nya t-shirt fungkur network,ini dapat membantu menarik lebih ramai user untuk join fungkurs-network.net.Selain itu,webmaster fungkurs juga boleh mendapat keuntungan yang dapat digunakan untuk menanggung kos pembinaan site ini.Sekian terima kasih.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #15075 by shafique
Replied by shafique on topic t-shirt fungkurs network
Herm.. aku sokong gak cadangan nie. Aku x pandai mendesign tapi cuba ar kita wat contest gitu. X semestinya menda nie siap dalam 2-3 bulan. Bagi ar masa nak vote design. Pas dah vote and pilih design yang kita nak, kita open plak form pembelian. x yah send2 duit. Kita test market dulu sapa yang nak and if sampai kuota, terus collect duit and buat. kat form pre-order tue kita masukkan maklumat saiz baju, jenis dan bilangan. anta pakai pos laju ke hapa ker. Bila gathering x ker mcm Army of Fungkur. Haaa.. Best tue.

Aku cadangkan design tue merangkumi sumer division yang ada dalam fungkurs nie mcm Chat, Web, Fungkur.Fm Bla.. Bla.. yang lelain meh join hal t-shirt nie.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #15076 by iza
Replied by iza on topic t-shirt fungkurs network
suka...suka...i like this post..kalo nk tau..aku plg byk simpan t-shirt persatuann,kelab n others..hmm..buat lah yerr...

tapi plg penting mesti kaler hijau...huhuhu...kaler lain iza tk mo beli..hahahha:woohoo: :laugh: :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #15084 by honeyoii
Replied by honeyoii on topic t-shirt fungkurs network
pendapat honey lah k

pasal warna baju.. klu boleh kita votelah n Honey cadangkan ada 2 warna sebagai cth : black satu .. n.. white satu..( taik cicak plak..miahmiahma:laugh: :lol: ) so sebagai ahli kita sukati pilih lah warna yg telah disediakan. Atleast boleh tambahkan lagi keuntungan,

manalah tahu ada ahli yg berkenan dua dua kaler dan sanggup beli dua kaler sekali. Atleast boleh pakai hari hari.. hari nie kaler lain. esok kaler lain plak

satu lagi..
klu sebagai ahli paling best.. klu ada nickname tercetak kat baju tu..lagi gempak. Atleast kuar pasar guna baju fungkur ( bukan baju si fungkur ok..hahah:P ) org ternpk nickname kita paling2 boleh tambahkan hints kat profile.. dan jgnlah segan silu bertegur sapa plak kat luar. Jgn dlm forum je ..

ok apa boleh mengeratkan lagi silaturahim..

apa pun do the best..kasi cantek2. pasti laku nyer..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #15094 by thetruthspy
yes..aku as dj di fungkurfm a.k.a user kat kat porlog nih pun setuju ngan cadangan nih...so leh la fung handle contest t-shirt design nanti..dan sama2 la kite ngundi..hohoho...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #15104 by delang
Replied by delang on topic t-shirt fungkurs network
erm tak silap contest dah buat ari tu...tp mane keputusannya...tanye si fungkur tu camne...takkan takde org anto contest kot :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #15398 by fahmishah
Replied by fahmishah on topic t-shirt fungkurs network
lorh.....aku nak gak t shirt ni.
leh gak promote fungkur network bila naik moto nanti..wakakaka

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #15407 by fungkur
Replied by fungkur on topic t-shirt fungkurs network
boleh2... tp sebelum tu nak wat contest logo site dulu.. nanti aku bukak contest x lama lagi. bile dah dapat logo yg sesuai, baru la kite apply kat baju...

yang pasti, aku x dpt nak handle pasal baju tu sbb aku bukan kat msia skang nih... nanti aku carik lobang.. buat masa skang ni, kite akan try tumpu pada contest logo yg aku akan up x lama lagi nih...

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #15419 by atinko
Replied by atinko on topic t-shirt fungkurs network
:P ada lagi rupanya contest logo tu.. aku igtkan dah kubur sbb dah lama fungkur rancang dan senyap je....

yosh!!! apa lagi, cepat2 laa user fungkur mendesign....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #15423 by armadzim
Replied by armadzim on topic t-shirt fungkurs network
yes... bleh aku jalan2 pakai baju tu nanti.. bila arr nak buat contest tu... mgkin aku bleh antar borang aku nyer sekali... hahaha.. wuahahaha

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago #15590 by fungkur
Replied by fungkur on topic t-shirt fungkurs network
ni lah masalahnye... server asyik buat hal je... sampaikan bile ade pojek je tertangguh2.. adeh.. sakit la plak... baru je nak start pojek dah ade prob.. huhu.. papehal pon lepak dulu ye. x ke mana pon pojek ni.. skang ni site tgh lepak server baru. jadi nak tgk dulu camana 2 3 minggu ni samada server ok ke tak... xde la nak pening2 di kemudian hari.. huhu...

apepon idea2 korang mmg besh2 belaka.... tunggu ek... :kiss:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 1 month ago #19541 by fungkur
Replied by fungkur on topic t-shirt fungkurs network




kepada yang berminat utk beli baju fungkurs network. bole la kasi info diri kat bro kurtazuandy

kontek

bro kurt - 0122752064

terima kaseh.. :blink:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.235 seconds