t-shirt fungkurs network

More
12 years 5 months ago #19553 by shafique
Replied by shafique on topic t-shirt fungkurs network
baju nie yang lebih hari tue or nak print balik nie?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 5 months ago #19562 by senang_giler
harga brp??

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 5 months ago #19627 by fungkur
Replied by fungkur on topic t-shirt fungkurs network
ni baju lebih gath ari tu.. kalu lah dapat tempahan lebih dari yg ade, mmg ada hajat nak reprint balik utk kali kedua nih...

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Atiqi
  • Atiqi's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
11 years 10 months ago #22417 by Atiqi
Replied by Atiqi on topic t-shirt fungkurs network
fungkur wrote:

ni baju lebih gath ari tu.. kalu lah dapat tempahan lebih dari yg ade, mmg ada hajat nak reprint balik utk kali kedua nih...


nak tanya nie tuan tanah...baju2 gath arie tue xda untuk dijual lagi ke..atau baju2 tue limited edition...:P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #22716 by ezzzam
Replied by ezzzam on topic t-shirt fungkurs network
AKU PUNG NAK JUGAK....KALAU ADA PM AKU OK

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #22718 by shafique
Replied by shafique on topic t-shirt fungkurs network
aku pon minat. kalo leh incik fungkur tolong confirm kan berapa jumlah minimum untuk re-print? cukup kuota baru kita leh proceed.

adakah projek baju nie masih aktif??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #22719 by fungkur
Replied by fungkur on topic t-shirt fungkurs network
baju lebih ari tu still ade kat bro kurtazuandy. skang ni die bz sbb bini die baru beranak. diorg baru dapat anak pertama diorg. nanti bulan depan aku blk msia aku amek baju dr die pastu buat jualan penghabisan stok..

mungkin x lama lagi akan reprint baru sbb url kat baju patutnye kene ubah. kang aku ckp mcm ni xde sape plak nak beli baju yg lebih2 ari tu.. huhu.. papehal tunggu ye...

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #22721 by shafique
Replied by shafique on topic t-shirt fungkurs network
Haaa!! bagus ar mcm tue fungkur kita tukar url tue. pas tue kita leh buat jual2..

jom jadik ajk baju fungkur.org. hehehe!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Atiqi
  • Atiqi's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
11 years 9 months ago #22725 by Atiqi
Replied by Atiqi on topic t-shirt fungkurs network
x kesah la bro url lama pun..baru la old timerB)..bkn senang nak dapat baju url lama tue:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #26077 by Bropian
Replied by Bropian on topic t-shirt fungkurs network
ade stock lagi ker..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #26079 by nashpontian
Bropian tulis:

ade stock lagi ker..


kwn pun berkenan t-shirt fungkur.
mne nk dpt?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #26080 by sya_zachery
aku nak order 4 helai..akakka..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.277 seconds