MEDIA FIRE DOT COM

More
11 years 5 months ago #22846 by colorex
MEDIA FIRE DOT COM was created by colorex
Semekom....aku cadangkan kepada semua user fungkur.org yang nak hantar link download movie,lagu,cerita @ lain-lain mengupload kan media yang disebutkan tadi di mediafire.com sebab free dan laju....Apsal korang suka sangat antar link download guna rapid share....bukan semua user reti hack rapidshare....



....HARAP KORANG PERTIMBANG KAN PERMINTAAN AKU INI DAN MUNGKIN JUGA PERMINTAAN ORG YANG SENASIB DGN DIRI KU INI...HARAP MAKLUM...AMIN..

YANG BENAR :
(PENGGUNA MEDIAFIRE)

FREE UPLOAD AND DOWNLOAD (HIGH SPEED) AT : [url][/url] WWW.MEDIAFIRE.COM

..anti rapidshare..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #22847 by shafique
Replied by shafique on topic MEDIA FIRE DOT COM
aku semua pakai. rapidshare sebab aku rsa laju. mediafire pon ok gak. ditambah pula filesend. ramai org up kat rapidshare sebab diorang leh convert point upload tue. point tue leh ditukar kepada akaun premium so yang tue diorang jual.

Aku apa hos pon boley. jgnhos mengarut2 mcm gigasize udah. speed kecik.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #22848 by shoradhi
Replied by shoradhi on topic MEDIA FIRE DOT COM
colorex wrote:

atau korang copy paste jer link download movie,soft,mp3 dan lain2 dari www.phazeddl.com lepas masuk kan download link ker fungkur.org....tak best arrr cam tu....


pasal nie, aku pon kkdg ade gak amek drpd katz.cd tu semer..tapi, aku tapis...apa yang aku tapis?aku letak benda2 best je....bukan semer benda kat sana besh...kkdg gak, aku donlod dulu, then, bila ia jadik and working very well, ktrg share r...

pasal rapidshare nie, aku suka sbb dia lajuk je... apa maksud ko bukan semer reti hack rapidshare?xyah nak hack pon, bleh per donlod...kalo hack pon, dia tetap xsama ngan premium acc.

pasal xtau mcm ne nak hack, kalo search, mmg banyak cara....tambahan, kalo ko guna mozilla firefoz internet browser, siap ada plugin lagik...bagi aku, rapidshare nie mmg best...sebelom aku ada premium acc, aku suka gak rapidshare....selepas ade, aku suka gak....so, no worries la....

tapi, maybe ade sesetengah org, tenet depa blok rapidshare.yang tu mmg ssh sikit r...ade je aku terbaca tutorial mcm ne nak buat access untuk laman yang diblok...tapi, aku xtau sejauh mana keberkesanan totorials tuh...so, untuk tuh, aku no komen...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #22856 by shafique
Replied by shafique on topic MEDIA FIRE DOT COM
Actually dah baper lama aku kenal intenet nie tue ar lamanyer aku kenal rapidshare. Susah senang lembab cepat dia aku dah telan. Ada tempat kekadang tue tak leh xs dia so aku akur atau maybe ada cara nak bypass dia tapi aku kan noob jer. Kekadang aku terfikir kenapa servis yang org tak suke nie ramai giler org pakai? Ramai orang tak suke sebab dia ada donlod tiket dan speed kdg2 slow tapi aku akur kehendak majoriti. nak upload dah 1 keje sebenarnya n amik masa. untuk upload mirror dia leh leh up 1 file laen. aku penah jumpa beberapa folder kat 1 site forum rapidshare yang usernyer dah jual belambak2 akaun premium rs.com sebab dia upload semua file2 dia kat rapidshare. bukan sebab leh meniaga or idak tapi senang nak manage file yang diupload. lagi pon dalam ramai yang tak suke rmai gak yang suke rs.com.

Kalo ada sesapa yang sukerela up mirror file yang di d/l ke file hos kegemaran anda, sesungguhnya usaha anda itu amat dihargai. tapi kami di sini lebih menggunakan rapidshare. sy tak memilih mana2 servis upload tapi saya paling suka rapishare. kekadang kalo time tak der acc premium juz reboot modem jer untuk reset ticket. susah senang tak selalu dengan rapishare. ada masa kita senang ada masa susah.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #23266 by lanz69
Replied by lanz69 on topic MEDIA FIRE DOT COM
salam..
aku menjawab plk walaupn ketinggalan

aku lbh suka rapidshare dri yg lain
sbbnye laju (pd yg ade premium acc),nk upload pn sng
dlm pd mase yg sama blh collect point
lgpn dh jd trend skrg smua rapidshare so aku kne follow market yg ade

kalo ade yg anti RS tu korang tgk je la link tu
sory

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #23269 by shafique
Replied by shafique on topic MEDIA FIRE DOT COM
Betol2.. Haku sebab rapidshare ada premium acc so tue yang sampai skang stick to rapidshare. easy to upload n so on.

Hmm.. nak xpayed dah acc aku. kena carik lagi nie.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #23271 by shoradhi
Replied by shoradhi on topic MEDIA FIRE DOT COM
shafique tulis:

Betol2.. Haku sebab rapidshare ada premium acc so tue yang sampai skang stick to rapidshare. easy to upload n so on.

Hmm.. nak xpayed dah acc aku. kena carik lagi nie.


cari jangan tak cari...aku dah renew...ekekekekek...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #23272 by shafique
Replied by shafique on topic MEDIA FIRE DOT COM
aku nak renew tapi aku carik seller yang leh extend acc. setakat nie kat LYN tak der lagi. semua jual acc n tak wat extended. beli kat Mantero tue lagi ker sho?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #23273 by shoradhi
Replied by shoradhi on topic MEDIA FIRE DOT COM
a\'ah....ta[i xextend, sbb abg aku beli yg lain...tapi dr mamat tu gak le....ko try YM dia tny leh extend ke tak.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #23449 by guydacosta
Replied by guydacosta on topic MEDIA FIRE DOT COM
ooo ingat kan apa la yg korang kecoh sgt nie..rupanya pasal uploader ek..
ermmm... bg guy la.. may be senang kalu ada 2 or 3 uploader dan seragam kan la... kalu yg satu tu ada problem... ada back up yg 2 lagi.. kalu nk bukak tutorial ke apa ke pon senang, just fokus kepada 3 uploader tu aje... kira uploader selain tu just optional aje la.. still boleh pakai.. x salah.

am i rite???

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #23496 by screammer
Replied by screammer on topic MEDIA FIRE DOT COM
guydacosta tulis:

ooo ingat kan apa la yg korang kecoh sgt nie..rupanya pasal uploader ek..
ermmm... bg guy la.. may be senang kalu ada 2 or 3 uploader dan seragam kan la... kalu yg satu tu ada problem... ada back up yg 2 lagi.. kalu nk bukak tutorial ke apa ke pon senang, just fokus kepada 3 uploader tu aje... kira uploader selain tu just optional aje la.. still boleh pakai.. x salah.

am i rite???


hmm..boleh diterima pandangan nie..btl jagk..leh buat optional..sng kan..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 8 months ago #28999 by eizzho3
Replied by eizzho3 on topic MEDIA FIRE DOT COM
aq aser dua2 de kelebihan....RS mg la laju(kalo de premium account)...tp kalo nak sng guna mediafire pown b0le la...janji dpt d0wnload sudaaaaa....hehehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.750 seconds