Futsal@Fungkur

More
11 years 9 months ago #23017 by tOmPeL
Futsal@Fungkur was created by tOmPeL
Ni la tuan tanah...saya ni nk mencadangkan la, apa kata ditubuhkan pasukan Futsal untuk comunity fungkur ni,memandangkan activiti futsal hangat dipasaran la ni...leh la jadikan activiti minguan comunity fungkur ni...pastu munkin gak nnt kalau ada game2 yg menarik...kita leh siarkan secara lansung melalui internet...



*waa...semcm idea aku ni :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #23022 by shafique
Replied by shafique on topic Futsal@Fungkur
kalo team Futsal tue aku sokong! for the sake of community. bgus idea nie.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #23032 by atus
Replied by atus on topic Futsal@Fungkur
sokong 100%:laugh: hmm bole la aku join....heehheh..bole kn:blink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #23038 by akazukinsz
Replied by akazukinsz on topic Futsal@Fungkur
kene ada team \'mangkuk\' (utk org cam aku..) n team terer ar.. sogan den nk join team terer nanti.. den mangkok yo..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #23040 by guydacosta
Replied by guydacosta on topic Futsal@Fungkur
guy boleh jadi water boy or milo boy.. ahaks...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #23049 by shoradhi
Replied by shoradhi on topic Futsal@Fungkur
aku jadik maskot dah ler...ekekekekeke

kalo buat team nie, mcm ne nak gather?maksud aku, mcm ne nak kumpul, bukan semer org ddk tempat sama,....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #23053 by tOmPeL
Replied by tOmPeL on topic Futsal@Fungkur
shoradhi wrote:

aku jadik maskot dah ler...ekekekekeke

kalo buat team nie, mcm ne nak gather?maksud aku, mcm ne nak kumpul, bukan semer org ddk tempat sama,....

Ok...apa kata kita mula mengumpul nama2 ahli fungkur yg berminat dan tempat, kemudian kita lantik seorang yg boleh menguruskan team untuk sesuatu tempat itu.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #23063 by shafique
Replied by shafique on topic Futsal@Fungkur
Kalo korang semua dok area dekat lantik sowang jadik leader. Form betol2 bila dah ramai or dah stabil baru la korang mintak kat Fungkur pakai nama site as nama team. Prove yang kita betol2 usaha untuk wujudkan menda nie. tue pendapat aku la. kalo korang dok area2 yagn senang tuan tanah sampai tak mustahil nanti tuan tanah pon join. so do ur best ya! alwiz support u guys from here.

* Nak wat team moto Fungkur.org Kui3x *

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #23542 by tOmPeL
Replied by tOmPeL on topic Futsal@Fungkur
Esok, Jumaat 04 April 2008, jam 10pm hingga 12am tOm ada perlawanan futsal yg akan berlangsung di Sport Planet, Subang. (yg belah depan), kalau ada sesiapa ahli fungkur yg berminat nk join sila la hadirkan diri. Mesej tOm untuk dptkan phone no#

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #27200 by guydacosta
Replied by guydacosta on topic Futsal@Fungkur
salam semua... disebabkan i have no idea where to post this topic.. so guy just nyibuk aje la kat sini.. bukan apa.. just nk minta tolong kalu korang ada contoh kertas kerja or apa2 berkaitan ngan futsal.. spt peraturan, standard field or watever... i need to know the detail... please, guy minta tolong sesgt... kalu ada upload aje kat sini.. thanks.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #27201 by atukopah
Replied by atukopah on topic Futsal@Fungkur
shoradhi tulis:

aku jadik maskot dah ler...ekekekekeke

kalo buat team nie, mcm ne nak gather?maksud aku, mcm ne nak kumpul, bukan semer org ddk tempat sama,....


aku nk jd leader for pom pom girl eck..
:P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #27203 by atinko
Replied by atinko on topic Futsal@Fungkur
lorh~~ dah lama rupanya topic ni...baru igt nak join.... :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.593 seconds