Futsal@Fungkur

More
10 years 10 months ago #28469 by tOmPeL
Replied by tOmPeL on topic Futsal@Fungkur
atinko tulis:

lorh~~ dah lama rupanya topic ni...baru igt nak join.... :laugh:

hehehe tkpe atinko, nnt lepas2 ni kita cuba try buat 1 game :D hehehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 7 months ago #29932 by fungkur
Replied by fungkur on topic Futsal@Fungkur
aku ada membership di Aktif Futsal Bangi, dekat ngan umah sewa aku. dlm seminggu tu ada main skali samada khamis atau jumaat dgn bebudak tmpt keje. so kalau xde masalah, atau rumah korang dekat ngan area bangi, kite bole arrange futsal match after opis hour, malam atau pon hujung minggu... roger je...

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.198 seconds