wujudkan ruangan forex

More
11 years 9 months ago #23052 by hackerz6
skrg ni forex dah makin berkembang kat internet nih..

ramai otai2 tp xkurang jugak yg newbie..

so..

aku cdgkan ruangan forex diwujudkan supaya newbie2 xpyh bazirkan ratus2 g kelas blaja forex kat lua tuh..

otai2 pun bleh ajar dan share formula..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #29612 by guyverzero
Replied by guyverzero on topic wujudkan ruangan forex
huhu bagus benor cadangan nko tu...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #29614 by atuk03
Replied by atuk03 on topic wujudkan ruangan forex
betul aku setuju bro tapi aku nak kongsi kat sini gak site forex yang leh membantu.

1) www.amanacommunity.com/ site nie baru lagi so tak ramai lagi join untuk newbie forex bleh join. pemilik site nie pun ada wat class pada aku tak la mahal sebab aku dah gi tgk. harga tak ingat tapi kalau tak silap dekat bangi kot opis mamat nie.

2) pipskiller.ning.com/ site nie lak pun masih baru gak rasa2nya 4/5 bulan kot ujud, tapi mmg berguna untuk newbie ngan yang dah separuh terer. sebab banyak e-book ngan indikator yg berguna.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #29617 by ApoKalypse
Replied by ApoKalypse on topic wujudkan ruangan forex
bagus nih hehehe...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #29618 by guydacosta
Replied by guydacosta on topic wujudkan ruangan forex
bagus gak la.. akaka... tapi x der chance nk blaja menda alah nie...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #29623 by alfaizun
Replied by alfaizun on topic wujudkan ruangan forex
erm...

bg yg otai forex tu, nati leh la ajar cam ne nak main forex yer... :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #29627 by atuk03
Replied by atuk03 on topic wujudkan ruangan forex
ala kalau nak leh jerk yang penting sabo, ilmu+praktis+sabo= hasil:D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #29930 by fungkur
Replied by fungkur on topic wujudkan ruangan forex
Ruangan Forex kini di buka!! :kiss:

sila lawati pada URL di bawah ini

fungkur.org/component/option,com_kunena/...id,104/func,showcat/

kepada yg berkemahiran tu kongsilah ilmu anda dengan kami..

*mencari moderator utk forum baru ni..

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.262 seconds