Guy/Gal of the month

More
11 years 8 months ago #23219 by guydacosta
hahaha.. guy ada cadangan... memandangkan skrg nie tgh demam af6.. tp guy x demam pon... korang la kan... apa kata kita buat poll kt sini.. kita pilih guy and gal of the month or watever la apa korang nk call...
so calon2 tu dipilih la dari kalangan ahli fungkurian...berdasarkan kriteria yg tersendiri.. (korang kasi la idea...) dan ditapis utk finalis.. hikhik..
then org lain bleh undi... memilih sapa yg diorang rasa layak berdasarkan kriteria yg ditetapkan.. huhuhu~~ boleh buat every month ker.. or every weeks.. and tema kriteria tu sentiasa berubah la..

so cam ne guys????

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #23222 by shafique
Replied by shafique on topic Guy/Gal of the month
Koh3x.. cadangkan montly! senang nak hapdet. Hehe! tapi nak kena bincanf kriteria ar nie. So Kalo dia menang kita kasik anugerah kat dia mcm Jejaka/Gadis April ke apa ker letak kat profile or kat sebelah tepi forum nie ker. Hmm.. Brainstorming now!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Atiqi
  • Atiqi's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
11 years 8 months ago #23226 by Atiqi
Replied by Atiqi on topic Guy/Gal of the month
huhuhu bagus gak idea nie...nie boleh menggalakkan ahli-ahli fungkur rajin masuk fungkur..x kisah la diorang wat apa..nak main game ke nak berforum ke..so mod2 memantau pergerakan mereka..or suh tuan tanah wat satu funtion kat profile diorang \"fungkurdi shafique\" sbg contoh.. so pada bulan tue diorang pun dapat r anugerah...ok xB)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #23450 by guydacosta
Replied by guydacosta on topic Guy/Gal of the month
adeh.. dh penat dah nunggu... mana idea korang nie...
harapkan forumer... forumer plak ilang...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #24710 by fungkur
Replied by fungkur on topic Guy/Gal of the month
yosh.. maaf lambat reply.. sedang mencari sistem yg sesuai utk feature ni, tp byk yg x complete. jadi aku dah start buat letak satu module. bukan monthly tapi weekly. korang bole usha kat frontpage site ni, ade module Profail Minggu Ini ... ;)

ada cadangan lain?

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #24719 by khumaira
Replied by khumaira on topic Guy/Gal of the month
ASSALAMUALAIKUM.....

maaf nak mencelah skit ni.apa2 idea pun yg leh majukn fungkur.org ni aku stuju benar.selain dr anugerah ahli fungkur paling top,dorang jugak ade minta aku
bincang dgn korang semua tentang anugerah arked game.penat kata dorang pulun main tp xde ape2 pun.

tp aku dah pk byk kali,betol gak dorang ckap tu.skurangnya kita kena bg penghargaan yg menampakkan satu kegembiraan pd dorang.dgn secara x langsung,org len pun akan cuba usaha ke arah tu.

memg le bkan nk publisiti murahan tp sekadar menghargai sesiapa je yg nmpak
usahanya membuahkn hasil.dorang gurau2 minta hadiah.kita memg leh kasi hadiah.
mgkin kita wujudkn satu medal.atau lambang pd ahli lain leh nmpak si pemenang award bg kategori ape.

aku susah la nk explain.gini le.aku ade nmpak bila fungkur masuk chetrum,nnt ade icon admin kat tepi nama dia.jd buat le lambang medal ke tepi nama dorang.
tah pe2 la aku ni melalut.aku just kata ape yg tgh trlintas skang ni dlm kepala.
korang le yg akn menentuknnya.

apepun aku harap semua akan rasa kewujudan dorang dlm fungkur sentiasa dihargai.

WASSALAM.....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #24721 by fungkur
Replied by fungkur on topic Guy/Gal of the month
waalaikumussalam umai...

pasal bab hadiah tu mmg ade aku fikirkan.. lebih2 lagi utk bahagian arked. dalam sebulan tu contohnya, kite adekan satu minggu perlawanan arked. tapi bukan utk overall. kite pilih satu game arked dan kite biarkan ahli fungkur.org berlumba sesama sendiri hinggalah tiba hari dateline. kemudian ahli yg mendapat markah tertinggi akan menerima hadiah. minggu lain bulan lain, kite tukar kepada game arked lain plak..

insyaAllah aku nak gi print baju fungkur versi 2 x lama lagi. mende ni akan dijual dan sesetghnya akan dijadikan hadiah untuk ahli aktif fungkur.org.

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #24724 by khumaira
Replied by khumaira on topic Guy/Gal of the month
fungkur tulis:

waalaikumussalam umai...

pasal bab hadiah tu mmg ade aku fikirkan.. lebih2 lagi utk bahagian arked. dalam sebulan tu contohnya, kite adekan satu minggu perlawanan arked. tapi bukan utk overall. kite pilih satu game arked dan kite biarkan ahli fungkur.org berlumba sesama sendiri hinggalah tiba hari dateline. kemudian ahli yg mendapat markah tertinggi akan menerima hadiah. minggu lain bulan lain, kite tukar kepada game arked lain plak..

insyaAllah aku nak gi print baju fungkur versi 2 x lama lagi. mende ni akan dijual dan sesetghnya akan dijadikan hadiah untuk ahli aktif fungkur.org.




YESSS...YOU ARE THE BEST...THANKS A LOT...:kiss:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #25433 by tOmPeL
Replied by tOmPeL on topic Guy/Gal of the month
Kalau main game kat arked tu kompom tom kalah...dah puas cuba nk mengalahkan dorang...tapi tk kira...t\'shirt tom nak gak...wakakaka :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • weirdlilgurl
  • weirdlilgurl's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
11 years 6 months ago #25436 by weirdlilgurl
Replied by weirdlilgurl on topic Guy/Gal of the month
syima selaku top player dkt arked tu(dgn penuh riak nya) bersetuju sgt2 dgn ape yg dikemukakan oleh umai..hahhaha...tak dapat hadiah...dapat lambang pun jadi la..kwang3...sekurang2nya terasa di hargai setelah bersengkang mata mengadap game kat arked tu...(lebih kepada rasa tercabar sebenarnya).

tapi tak pe..yang penting...cik nur fakriah dgn abg Tom dah janji nak bagi syima hadiah???..mueheheh...

errrkk...hadiah utk ahli aktif erk..ari ni saya nyer keaktifan ahli dah mencecah 100%...agak2 leh dapat dak?? hahahah(dgn muka tak malu nya)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #25437 by tOmPeL
Replied by tOmPeL on topic Guy/Gal of the month
Hadiah akan anda terima dlm masa-masa terdekat ni... :D

*smlm lepak ngan fakri...ada gak umpat2 :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #25442 by kulat_biru
Replied by kulat_biru on topic Guy/Gal of the month
khumaira tulis:

ASSALAMUALAIKUM.....

maaf nak mencelah skit ni.apa2 idea pun yg leh majukn fungkur.org ni aku stuju benar.selain dr anugerah ahli fungkur paling top,dorang jugak ade minta aku
bincang dgn korang semua tentang anugerah arked game.penat kata dorang pulun main tp xde ape2 pun.

tp aku dah pk byk kali,betol gak dorang ckap tu.skurangnya kita kena bg penghargaan yg menampakkan satu kegembiraan pd dorang.dgn secara x langsung,org len pun akan cuba usaha ke arah tu.

memg le bkan nk publisiti murahan tp sekadar menghargai sesiapa je yg nmpak
usahanya membuahkn hasil.dorang gurau2 minta hadiah.kita memg leh kasi hadiah.
mgkin kita wujudkn satu medal.atau lambang pd ahli lain leh nmpak si pemenang award bg kategori ape.

aku susah la nk explain.gini le.aku ade nmpak bila fungkur masuk chetrum,nnt ade icon admin kat tepi nama dia.jd buat le lambang medal ke tepi nama dorang.
tah pe2 la aku ni melalut.aku just kata ape yg tgh trlintas skang ni dlm kepala.
korang le yg akn menentuknnya.

apepun aku harap semua akan rasa kewujudan dorang dlm fungkur sentiasa dihargai.

WASSALAM.....




uihhhh...hoknih aku stuju sesangat2...hahahahah....:woohoo:

ko nak idea camner lg guy...lg gempak n boombastik ker...
aku rs ok aper cdgn bro tom...bro fungkur...sis syima...sis umai...
dan lelain...amacam guy...leh pertimbangkan ker....hehehe...:silly:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.229 seconds