Guy/Gal of the month

More
10 years 10 months ago #29941 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic Guy/Gal of the month
Bole ker mcm tu rie..?? nak kata xreleven ssh gak, napa x buat brapa ramai yg view bukan hits.. kalau dri dlm leh tau sapa kan, so dri luar sndri pon bole kan.. huhhuhu:P :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #29995 by fungkur
Replied by fungkur on topic Guy/Gal of the month
Sky_Hanz tulis:

napa x buat brapa ramai yg view bukan hits..


bende sama je tu.. hits datang nya dari view dari user lain. bile user lain view profail kite, maka naik lah nilai hits nya tu. kalau view profail sendiri, tu x dikira hits. cuba lah buat, mmg x bole punya. lagi satu , dalam sistem dah set interval masa dah utk stiap hits. hits hanya dikira selepas melepasi interval masa yg telah ditetap kan. hits juga dikira melalui IP viewer.. dalam erti kata lain, just unique visitor

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #30003 by Bropian
Replied by Bropian on topic Guy/Gal of the month
tak kisah la hits ker view ker....janji happy sokmo..layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #30007 by guydacosta
Replied by guydacosta on topic Guy/Gal of the month
bagus2....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #30139 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic Guy/Gal of the month
fungkur tulis:

Sky_Hanz tulis:

napa x buat brapa ramai yg view bukan hits..


bende sama je tu.. hits datang nya dari view dari user lain. bile user lain view profail kite, maka naik lah nilai hits nya tu. kalau view profail sendiri, tu x dikira hits. cuba lah buat, mmg x bole punya. lagi satu , dalam sistem dah set interval masa dah utk stiap hits. hits hanya dikira selepas melepasi interval masa yg telah ditetap kan. hits juga dikira melalui IP viewer.. dalam erti kata lain, just unique visitor


Owhh yer kerr.. mcm tue rupenyerr..
Tpi kire nyer ip aku slalu berubah la yer.. hehehehe
Slalu aku tgok hits berubah jer pas refresh... :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #31421 by fungkur
Replied by fungkur on topic Guy/Gal of the month
Sky_Hanz tulis:

Slalu aku tgok hits berubah jer pas refresh... :lol:


pada profail sendiri atau profail ahli lain??

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #31425 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic Guy/Gal of the month
Profile sendiri la, kalau time pagi2 bute tu berlaku la seperti itu.. huhu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.205 seconds