upah kalah O-Som

More
11 years 1 month ago #28666 by fungkur
upah kalah O-Som was created by fungkur
ko amek upah dari sape ni? 51 kali main, 3 menang, 46 kalah.. :ohmy: pakat ngan sapa? main osom pon nak main tipu ke? :side:


<p>spit it out !</p>
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #28667 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic upah kalah O-Som
hahahahaha...no komended...main o som punn nak tipu2..aduii laaa..lawok tul..:lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #28668 by sako
Replied by sako on topic upah kalah O-Som
ada main pakat..patot aku tak penah dok ranking atas sekali...kene siasat ni
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #28669 by fungkur
Replied by fungkur on topic upah kalah O-Som
saspek aku sorg je... sbb org tu main sket x sampai 100 game pon lagi, menang byk, kalah seri sket.. lu pikir lah sendiri.. huhu.. :side:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #28670 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic upah kalah O-Som
Sapa la plak yg main tipu nie...
Adesss... xde cara lain kerr nak dok ataih tue, tapi ikut tuan tanah la..
aku join jerr apa2 acara.. mng kalah selumber jerr.. :cheer: :cheer:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #28671 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic upah kalah O-Som
waaaa... sako angin..tak leh nak dok atas sekali..akakakaka.. apo laaa.. main tipu lak..tak aci arr..aku bersusah payah ingin menaikkan diriku melawan sako n sky tu..ngeeee...takpe2 akan ku berusaha hingga ke sudah..kuang3.. kasi buang itu org yang ko saspek tu fungkur..ngeee..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #28672 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic upah kalah O-Som
sya_zachery tulis:

waaaa... sako angin..tak leh nak dok atas sekali..akakakaka.. apo laaa.. main tipu lak..tak aci arr..aku bersusah payah ingin menaikkan diriku melawan sako n sky tu..ngeeee...takpe2 akan ku berusaha hingga ke sudah..kuang3.. kasi buang itu org yang ko saspek tu fungkur..ngeee..


Ala sya aku xkisah pun kalau ko klh kan aku.. aku main pun suke2 jerr
yg penting enjoy.. huhuhhu
melayan kan apa yg ade kat fungkur nie.. huhuhuhu

:cheer: :cheer: ;) ;) :) :) :laugh: :laugh: :lol: :lol: :blink: :blink: :silly: :silly:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #28673 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic upah kalah O-Som
hek3..same laa kite sky..kalah ke menang asal enjoy memain kan kan kan..huhuhu...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #28674 by wangwin
Replied by wangwin on topic upah kalah O-Som
haagin satu badan.... baru o Som dah kalah dengan fungkur..... tak paaaa,,
Lain kali aku nak pakai bomoh lak... He... B) :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • weirdlilgurl
  • weirdlilgurl's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
11 years 1 month ago #28676 by weirdlilgurl
Replied by weirdlilgurl on topic upah kalah O-Som
muahaha...kantoi!!!:woohoo:
tuh la..dari awal lagi dah cakap...o-som ni tipu!!!
namo main dah!!!kasi taruh game lain lak..muahaha...
(*alasan sebenar :: sbb dah kalah )
incik fungkur..mekasih la ye..reda sikit hangin satu badan..
cucuk sikit idung org yang main tipu tuh!! hiaarrkk ..toing toing!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #28677 by maxtor019
Replied by maxtor019 on topic upah kalah O-Som
hahaha siapa lah yang main tipu tu?? nak dapatkan tpt pertama punya la susah org tu bole senang2 aja nak cantas.. layan aja la.. tuan tanah kasi cantas la org tu...biar suka2 tapi yg penting tu jujur...:P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • weirdlilgurl
  • weirdlilgurl's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
11 years 1 month ago #28679 by weirdlilgurl
Replied by weirdlilgurl on topic upah kalah O-Som
eh maxtor..bukan kau ke??laa..aku ingatkan kau..silap org la ni erk..:side: :side:
tak de la..gurau2 je..dah ada org main tipu..nak main pun cam maleh je..meh meh..aku nak kasi kemenangan pada korg ni..tapi dgn syarat korg kena kasi tahu jawapan korg la..baru senang aku nak kasi korg menang...:woohoo: :woohoo:
mcm tu bleh dak tuan tanah?? kira jujur jugak tu..kan kan..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.213 seconds