Cadangan...

More
11 years 3 weeks ago #28735 by cicin
Cadangan... was created by cicin
zaman sekarang ni byk yang promo site or club via stiker....
so..kat sini aku nak cadangankanla pada fungkur.org utk mereka 1 stiker atau apa2 stikerla yang boley menunjukkan seseorang fungkurian...yela..stiker tu dorg ley tmpal kat pintu umah...kat moto..helmet..kete....pendek kate kat mane2 ajela....anyway ini cuma cadangan dan pandangan..xsalah mencoba....ahaks...so kalo ade sesape yang ade pandangan yang lebih membina bolehla berkongsi bersama disni:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 weeks ago #28739 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic Cadangan...
Hurmm...
Chantek gak cdgn bro tue...
Apa2 pun kite kena la tnya tuan tanah dulu..
Then bole decide mcm mana.. so Fakriiiiiiiii...!! Mana tuan tanah nie... Bz apo.. hehehehe :P

Ade cdgn bru nie.. brgn yg bole main lekat2 ni aku suke gak, baju fungkurfm dah ade, bilo baju fungkur.org lak ade..?? kalu leh skali ngn stiker pon chantek gak kan.. hehehhee :side: :side:

Cadangan jerr..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 weeks ago #28742 by mira1384
Replied by mira1384 on topic Cadangan...
best2...sokong klu fungkur.org ade stiker sndri...sure mau beli ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #29931 by fungkur
Replied by fungkur on topic Cadangan...
ada sapa2 kat sini yg kenal mana2 supplier sticker x? xmo yg sticker kertas, nak yg sticker kat cermin kerete tu. kalau dapat bikin sticker kete utk tampal kat cermin belakang kete, besh ni...

\"im fungkurian\" :side:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #30008 by guydacosta
Replied by guydacosta on topic Cadangan...
walla.. great idea dude.. so fung, bukak la thread design cecepat..:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #31659 by shafique
Replied by shafique on topic Cadangan...
since aku baru tangkap keta so nak la sticker fungkurian nie. cepat2.. muahaha

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #31710 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic Cadangan...
shafique tulis:

since aku baru tangkap keta so nak la sticker fungkurian nie. cepat2.. muahaha


Sure bro akan dpt nyer, sumer tue akan disediakan awal2 oleh tuan tanah kita nie.. Kalau broi nak aku tlg bli kan pon boleh.. B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #31717 by apis_death
Replied by apis_death on topic Cadangan...
ehem.. jgn dilupakan pd para penunggang motor mcm kami..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #31719 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic Cadangan...
apis20 death tulis:

ehem.. jgn dilupakan pd para penunggang motor mcm kami..


Tang tue, tuan hamba g tnya tuan tanah kedaung tue.. Daku xnak bwak berbincang lagi.. :angry: :angry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.271 seconds