Animated Smiley [emoticons]

More
10 years 10 months ago #30014 by guydacosta
fung, taruk la animated smiley kt forum tu.. baru lah best skit... huhu~~

sekian terima kasih.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #30038 by fungkur
Replied by fungkur on topic Animated Smiley [emoticons]
guydacosta tulis:

fung, taruk la animated smiley kt forum tu.. baru lah best skit... huhu~~

sekian terima kasih.


nak gantikan dengan smiley yg boleh gerak2 ek? worait... akan dilaksanakan dalam masa terdekat.. insyaAllah.. dah masuk dlm queue work list.. ;)

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #30045 by erryzx_
Replied by erryzx_ on topic Animated Smiley [emoticons]
pakeri, ade prob ke ngan animated smiley kt kotak shout tu..?
kdg2 lambat kuar, kdg2 kene refresh dlu baru kuar,..,~
:laugh: :laugh: :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #30095 by guydacosta
oh yeah... bagus2. dh buat pon ek.. huhu~~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #30099 by fungkur
Replied by fungkur on topic Animated Smiley [emoticons]
erryzx_ tulis:

pakeri, ade prob ke ngan animated smiley kt kotak shout tu..?
kdg2 lambat kuar, kdg2 kene refresh dlu baru kuar,..,~
:laugh: :laugh: :laugh:


masalah tu x dapat dikenal pastikan lagi sbb sebelum ni just overwrite imej lama dgn imej yg baru je. x sentuh apa2 kat coding..

guydacosta tulis:

oh yeah... bagus2. dh buat pon ek.. huhu~~


dah buat dah, cuma x announce lagi sbb dalam plan nak tambah byk lagi animated emoticons. stay tune!!

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #31474 by Sky_Hanz
fungkur tulis:

erryzx_ tulis:

pakeri, ade prob ke ngan animated smiley kt kotak shout tu..?
kdg2 lambat kuar, kdg2 kene refresh dlu baru kuar,..,~
:laugh: :laugh: :laugh:


masalah tu x dapat dikenal pastikan lagi sbb sebelum ni just overwrite imej lama dgn imej yg baru je. x sentuh apa2 kat coding..

guydacosta tulis:

oh yeah... bagus2. dh buat pon ek.. huhu~~


dah buat dah, cuma x announce lagi sbb dalam plan nak tambah byk lagi animated emoticons. stay tune!!



Menarik icon2 yg ade nie, cume kat kotak shout tue jerr yg xok lagi.. kena gak refreshh.. tapi xper, janji ikon nye comel2.. mcm ni >>> :positive: :lol: :laugh: B) :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.201 seconds