Tugas Staff

More
10 years 10 months ago #30379 by mastersuse
Tugas Staff was created by mastersuse
Salam..

Firstly aku bukak thread nih sbb nak tau lebih lanjut tentang tugas² yg tuan tanah dah wujudkan seawal 2009 nih untuk menjaga site fungkur mahupun fungkurfm..

If tersalah bukak thread or thread exist aku minta ampun yaa. :blush:

Apa tugas² yg kena dibuat oleh rank² tersebut ya fakri?


= tugas?
= tugas?
= tugas?


itu sahaja kot.. rank yg lain maybe aku tau.. hehehe

kalau nak beri keterangan semua rank pun ok juga.. :P

apa² pun thanks atas keterangan yg diberikan..[/color]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #30395 by guydacosta
Replied by guydacosta on topic Tugas Staff
global mod nie... semua bahgian dia leh pantau... lagi tingi dari mod biasa kot..

vip member nie... biasanya dia hulurkan sumbangan berupa fulus... ekekeke~~

senior nie... dh lama berkecimpung dlm forum nie...

tugas nyer sama je ngan semua user lain.. hidupkan forum dan web fungkur nie.. akakaka~~~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #31661 by shafique
Replied by shafique on topic Tugas Staff
yang pasti VIP member tue orang yang ada donate sama site la kan. Senior tue merujuk kepada post count. Global mod mungkin ada ability lebih sket dari mod topic.

apa pon tue pandangan kasar saya. hanya Fungkur boley menjelaskan dengan tepat dan jelas rank2 ini dan bagaimana untuk berada di dalam rank ini.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.189 seconds