GATH FUNGKUR.ORG 2009

More
10 years 10 months ago #30502 by Sky_Hanz
\"GATH FUNGKUR.ORG 2009\"

Assalamualikum buat semua Fungkurian...
kemungkinan \"GATH FUNGKUR.ORG 2009\" akan diadakan pada bulan 4, 2009 ni.. Tarikh dan masa belum ditetap kan lagi, bagi menjaya kan \"GATH FUNGKUR.ORG 2009\" Tuan Tanah berharap sgt kwn2 dan fungkurian semua dapatlah memberi pendapat korang semua dimana dan apakah aktiviti yg fungkurian ingin kan..
So kita sama2 la memberikan pendapat, semua pendapat ni akan dipertimbang kan..

Dan sky akan mencadang kan Mini Gath diadakan sebelum bermula nya \"GATH FUNGKUR.ORG 2009\" .. Mcm mana pendapat korang..??

The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30600 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Bagi yg berminat utk menjadi ajk.. bole la kita runding kan disini n pasti nya akan di pilih ketika mini gath fungkur.org 2009.. So ade cadangan bole la kwn2 berikan yerr disini.. have nice day :)
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30623 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
wow.. macam menarik jew... bulan 4? hek3..di hari besday ku tuh..wiuu..saye setuju..but kena buat mini gath dlu..then bincang2 thennn baruu laa leh wat gath besar2..hek3.. i skang kan tengah free jew..leh je nak tolong apa patut..ahakS..
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30642 by missfasha
Replied by missfasha on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
wa..gath sudah kembali..

ni nk tye ni, gath fungkur.org ni ade acara sampingan ke?
contohnye bowling ke?
ke semata2 makan je?? :unsure:

huhuh..
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30643 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
huhuehuehue..makan tu no 2.. rasanya kena do something fun..takan laa sik makan jew..boring2..
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30654 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
miss fasha tulis:

wa..gath sudah kembali..

ni nk tye ni, gath fungkur.org ni ade acara sampingan ke?
contohnye bowling ke?
ke semata2 makan je?? :unsure:

huhuh..


Bole bagi cadangan cik fasha.. so pasni akan dibincang kan kat mini gath.. kalau fasha nak jdi ajk pon bole gak.. :P
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30659 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Sky_Hanz tulis:

miss fasha tulis:

wa..gath sudah kembali..

ni nk tye ni, gath fungkur.org ni ade acara sampingan ke?
contohnye bowling ke?
ke semata2 makan je?? :unsure:

huhuh..


Bole bagi cadangan cik fasha.. so pasni akan dibincang kan kat mini gath.. kalau fasha nak jdi ajk pon bole gak.. :P


fasha jew..huehuehuehue.. i nak gak tolong..tapi tolong tengok la kot..huehuehue..amponn..
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30662 by missfasha
Replied by missfasha on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
sya_zachery tulis:

huhuehuehue..makan tu no 2.. rasanya kena do something fun..takan laa sik makan jew..boring2..



tau xpe sue..
hmm ade aktiviti best??
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30664 by missfasha
Replied by missfasha on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Sky_Hanz tulis:

miss fasha tulis:

wa..gath sudah kembali..

ni nk tye ni, gath fungkur.org ni ade acara sampingan ke?
contohnye bowling ke?
ke semata2 makan je?? :unsure:

huhuh..


Bole bagi cadangan cik fasha.. so pasni akan dibincang kan kat mini gath.. kalau fasha nak jdi ajk pon bole gak.. :P



haish..ajk2 mende sky..
sy ni junior lg..
ish3x
:lol:
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30666 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Apa2 pon tggu fakri balik dri terengganu la.. sbb smlm sky al dia tnya apa progress.. so dia pon ok jerr.. Tom pon on jugak.. Skang ni mintak pendapat yg lain2 la.. so bole bincang awal2... :whistle:
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30668 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Sky_Hanz tulis:

Apa2 pon tggu fakri balik dri terengganu la.. sbb smlm sky al dia tnya apa progress.. so dia pon ok jerr.. Tom pon on jugak.. Skang ni mintak pendapat yg lain2 la.. so bole bincang awal2... :whistle:



setuju setuju..
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30669 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
sya_zachery tulis:

Sky_Hanz tulis:

miss fasha tulis:

wa..gath sudah kembali..

ni nk tye ni, gath fungkur.org ni ade acara sampingan ke?
contohnye bowling ke?
ke semata2 makan je?? :unsure:

huhuh..


Bole bagi cadangan cik fasha.. so pasni akan dibincang kan kat mini gath.. kalau fasha nak jdi ajk pon bole gak.. :P


fasha jew..huehuehuehue.. i nak gak tolong..tapi tolong tengok la kot..huehuehue..amponn..


Bole jerr sya.. kan semua ni umum, so sya just suggest jerr apa.. biar tuan tanah n admin yg decide.. :positive:
The topic has been locked.
Time to create page: 0.279 seconds