GATH FUNGKUR.ORG 2009

More
10 years 11 months ago #31336 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Momok_Siam tulis:

Den nak bagi suggestion ni ha......... sya sure tak suko nih muhahaahhaahahzzzz..... tapi apa2 pun ni just a suggestion...

Buat gath tu kat Penang,,,,, 3 hari 2 malam..... dekat feringgi.

Bertolak hari khamis malam dalam kul 12.00mn.... sampai dalam kul 6.00am penang. Then check in kul 12.00nn hari jumaat.

Balik... check out 12.00nn hari ahad and balik KL

Apa macam?.... Den kat sensasi ado buek last year and sucess sambil dibantu olih user2 sensasi dekat penang sana tu. Depa buat servey tempat tinggal, tempat lawatan & shopping dsbnyer.

;)


huehuehue..bukan tak suka laa momok..but den pk org lain la..tak semua ada transport sendiri kan.. kalau setakat dekat2 tu maybe laa boleh..kang dak dak fungkur tak ramai pegi..tak siok la gtu..duit pun pakai banyak gak tuh..ngeee..tapi takpe laa bincang je laa dengan tuan tanah..if dah kata nak buat kat penang..den tak payah balik kl lik..mmg den pun dah nak pindah dok kedah pun.. so dekat bebenor kalau nak pegi nye..naik beskal pun leh sampai penang tu dari umah den..huehuehue.. so kena tanya pendapat2 org lain dlu la kan...ngee..
The topic has been locked.
More
10 years 11 months ago #31340 by tOmPeL
Replied by tOmPeL on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
So apa kata kita buat mini gath dulu? dlm minggu ni. nnt kat sana kita bincang pasal idea/cadangan n lantik few ajk dulu. Setuju sgt kalau Sky_Hanz yg mengepalai Gath kali ni.
The topic has been locked.
More
10 years 11 months ago #31342 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
tOmPeL tulis:

So apa kata kita buat mini gath dulu? dlm minggu ni. nnt kat sana kita bincang pasal idea/cadangan n lantik few ajk dulu. Setuju sgt kalau Sky_Hanz yg mengepalai Gath kali ni.


alamak macam tak leh lak nak join mini gath dalam minggu ni..kalau ari ahad leh..huehuehuehue.. next week ke bleh.. ngeee...ok i setuju sky yang mengepalai gath kali ini..hek3.. i nak jadi peserta je..huehuehue..:positive:
The topic has been locked.
More
10 years 11 months ago #31367 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
sya_zachery tulis:

tOmPeL tulis:

So apa kata kita buat mini gath dulu? dlm minggu ni. nnt kat sana kita bincang pasal idea/cadangan n lantik few ajk dulu. Setuju sgt kalau Sky_Hanz yg mengepalai Gath kali ni.


alamak macam tak leh lak nak join mini gath dalam minggu ni..kalau ari ahad leh..huehuehuehue.. next week ke bleh.. ngeee...ok i setuju sky yang mengepalai gath kali ini..hek3.. i nak jadi peserta je..huehuehue..:positive:


Saya xsetuju la.. kan dah kata just membantu kwn2 jerr.. kalau jdi ajk ok lagi la.. :lol:
The topic has been locked.
More
10 years 11 months ago #31379 by missnuruL
Replied by missnuruL on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Momok_Siam tulis:

Den nak bagi suggestion ni ha......... sya sure tak suko nih muhahaahhaahahzzzz..... tapi apa2 pun ni just a suggestion...

Buat gath tu kat Penang,,,,, 3 hari 2 malam..... dekat feringgi.

Bertolak hari khamis malam dalam kul 12.00mn.... sampai dalam kul 6.00am penang. Then check in kul 12.00nn hari jumaat.

Balik... check out 12.00nn hari ahad and balik KL

Apa macam?.... Den kat sensasi ado buek last year and sucess sambil dibantu olih user2 sensasi dekat penang sana tu. Depa buat servey tempat tinggal, tempat lawatan & shopping dsbnyer.

;)




haaa best aper.. siokkk siokk..kalo kat feringgi tu ade satu banglo..
bulih sewa banglo tuh..
tempat shoping pon dekat2 je..lgpon penang xbesa mane..
so sume tempat soping n tempat menarik utk dilawati tu xjauh mane
kalo penang neh byk ngan pantai la..so aktiviti bleh melibatkan aktiviti tepi pantai..kalo tmpt menarik utk dilawati tuh tempat soping byk la kot.. :positive:
The topic has been locked.
More
10 years 11 months ago #31397 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Semua cdgn akan diambil kira dan dibawa ketika mini gath.. terus kan memberi cdgn.. :positive:
The topic has been locked.
More
10 years 11 months ago #31433 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
tOmPeL tulis:

So apa kata kita buat mini gath dulu? dlm minggu ni. nnt kat sana kita bincang pasal idea/cadangan n lantik few ajk dulu. Setuju sgt kalau Sky_Hanz yg mengepalai Gath kali ni.


Mcm nie la,kita buat Mini gath then kite select masa Mini gath k..
Cadangan Fungkurian Masa yg sesuai utk Mini Gath Fungkur.org..

Tarikh :??
Masa : ??
Tempat :??

So dlm bulan 2 ni kita berkumpul yer kwn2 semua.. :positive:

B) :)
The topic has been locked.
More
10 years 11 months ago #31448 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
mini gath

tarikh : 8/2/09
masa : 10 pagi
tempat : kl
The topic has been locked.
More
10 years 11 months ago #31449 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
adussss.. tarikh thaipusamla plak.. huhu
The topic has been locked.
More
10 years 11 months ago #31450 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
a\'aa laa..terlupa lak den.. dahtu..bile ek..next week je laa gtu..
The topic has been locked.
More
10 years 11 months ago #31451 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Den kena blik kampung la time tue.. huhu
Oteh den balik dri canada.. :lol:
The topic has been locked.
More
10 years 11 months ago #31452 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
huehuehuheue..so minggu seterusnya laa..
The topic has been locked.
Time to create page: 0.584 seconds