GATH FUNGKUR.ORG 2009

More
10 years 10 months ago #30670 by missfasha
Replied by missfasha on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
bagus tu..
cume dorg nk tempat yg mcner? yg santai kah?
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30671 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
miss fasha tulis:

bagus tu..
cume dorg nk tempat yg mcner? yg santai kah?


Bagi jer cdgn.. xkisah mcm mana, pasni kita bincang sesama.. lagi ok mcm tue kan.. :)
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30673 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Sky_Hanz tulis:

sya_zachery tulis:

Sky_Hanz tulis:

miss fasha tulis:

wa..gath sudah kembali..

ni nk tye ni, gath fungkur.org ni ade acara sampingan ke?
contohnye bowling ke?
ke semata2 makan je?? :unsure:

huhuh..


Bole bagi cadangan cik fasha.. so pasni akan dibincang kan kat mini gath.. kalau fasha nak jdi ajk pon bole gak.. :P


fasha jew..huehuehuehue.. i nak gak tolong..tapi tolong tengok la kot..huehuehue..amponn..


Bole jerr sya.. kan semua ni umum, so sya just suggest jerr apa.. biar tuan tanah n admin yg decide.. :positive:


huehuehue..i rasa kan..i nak wat aktiviti yang menarik..seperti..pegi berkelah ker..wat bbq..pastu ada la kot aktiviti2 lain..wOw.. pegi bowling pun ok gak..
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30676 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
sya_zachery tulis:

Sky_Hanz tulis:

sya_zachery tulis:

Sky_Hanz tulis:

miss fasha tulis:

wa..gath sudah kembali..

ni nk tye ni, gath fungkur.org ni ade acara sampingan ke?
contohnye bowling ke?
ke semata2 makan je?? :unsure:

huhuh..


Bole bagi cadangan cik fasha.. so pasni akan dibincang kan kat mini gath.. kalau fasha nak jdi ajk pon bole gak.. :P


fasha jew..huehuehuehue.. i nak gak tolong..tapi tolong tengok la kot..huehuehue..amponn..


Bole jerr sya.. kan semua ni umum, so sya just suggest jerr apa.. biar tuan tanah n admin yg decide.. :positive:


huehuehue..i rasa kan..i nak wat aktiviti yang menarik..seperti..pegi berkelah ker..wat bbq..pastu ada la kot aktiviti2 lain..wOw.. pegi bowling pun ok gak..


sokong sya.. kita pegi berkelah kan.. ok gak tue.. menarik2, terus kan bgi cadangan.. :positive:
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30677 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
pegi mandi manda..wow..besh nyee..pastu buat la bbq.. lari dalam guni ke ape ke..miahahahah
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30681 by tOmPeL
Replied by tOmPeL on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Salam warga fungkur...apa kata korang bagi cadangan, jgn bagi pertanyaan :D. dan tom cadangkan kita lantik Sky_Hanz untuk mengepalai gath kali ini...ada setuju??:positive: :positive: :positive:
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30682 by missfasha
Replied by missfasha on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
tOmPeL tulis:

Salam warga fungkur...apa kata korang bagi cadangan, jgn bagi pertanyaan :D. dan tom cadangkan kita lantik Sky_Hanz untuk mengepalai gath kali ini...ada setuju??:positive: :positive: :positive:



setuju sgt tommy..:positive:
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30683 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
tOmPeL tulis:

Salam warga fungkur...apa kata korang bagi cadangan, jgn bagi pertanyaan :D. dan tom cadangkan kita lantik Sky_Hanz untuk mengepalai gath kali ini...ada setuju??:positive: :positive: :positive:


Mana bole bro mcm tue.. kan bro tom lagi layak, so kita hormat yg tua bro.. sky kurang pengalaman lagi, just bagi pendapat apa yg ptt jerr. :positive:
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30684 by missfasha
Replied by missfasha on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
sya_zachery tulis:

pegi mandi manda..wow..besh nyee..pastu buat la bbq.. lari dalam guni ke ape ke..miahahahah


wow besh gak tu yg penting...dekat dgn pengangkutan awam ye..tett:)
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30685 by missfasha
Replied by missfasha on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Sky_Hanz tulis:

tOmPeL tulis:

Salam warga fungkur...apa kata korang bagi cadangan, jgn bagi pertanyaan :D. dan tom cadangkan kita lantik Sky_Hanz untuk mengepalai gath kali ini...ada setuju??:positive: :positive: :positive:


Mana bole bro mcm tue.. kan bro tom lagi layak, so kita hormat yg tua bro.. sky kurang pengalaman lagi, just bagi pendapat apa yg ptt jerr. :positive:



sky, bile lg sky??
pat2
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30686 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
miss fasha tulis:

tOmPeL tulis:

Salam warga fungkur...apa kata korang bagi cadangan, jgn bagi pertanyaan :D. dan tom cadangkan kita lantik Sky_Hanz untuk mengepalai gath kali ini...ada setuju??:positive: :positive: :positive:



setuju sgt tommy..:positive:


Aikss fasha sokong plak, bgi la org yg lagi expert mcm tom handle.. Tapi kan, apa2 pon kita wat mini gath la dulu, so bole dibincang kan.. :)
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #30698 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
mini gath dlu la..mende mudah...nak buat kena buat cepat2.. huehue
The topic has been locked.
Time to create page: 0.236 seconds