GATH FUNGKUR.ORG 2009

More
11 years 3 weeks ago #31456 by Bropian
Replied by Bropian on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
sya_zachery tulis:

Momok_Siam tulis:

Den nak bagi suggestion ni ha......... sya sure tak suko nih muhahaahhaahahzzzz..... tapi apa2 pun ni just a suggestion...

Buat gath tu kat Penang,,,,, 3 hari 2 malam..... dekat feringgi.

Bertolak hari khamis malam dalam kul 12.00mn.... sampai dalam kul 6.00am penang. Then check in kul 12.00nn hari jumaat.

Balik... check out 12.00nn hari ahad and balik KL

Apa macam?.... Den kat sensasi ado buek last year and sucess sambil dibantu olih user2 sensasi dekat penang sana tu. Depa buat servey tempat tinggal, tempat lawatan & shopping dsbnyer.

;)


huehuehue..bukan tak suka laa momok..but den pk org lain la..tak semua ada transport sendiri kan.. kalau setakat dekat2 tu maybe laa boleh..kang dak dak fungkur tak ramai pegi..tak siok la gtu..duit pun pakai banyak gak tuh..ngeee..tapi takpe laa bincang je laa dengan tuan tanah..if dah kata nak buat kat penang..den tak payah balik kl lik..mmg den pun dah nak pindah dok kedah pun.. so dekat bebenor kalau nak pegi nye..naik beskal pun leh sampai penang tu dari umah den..huehuehue.. so kena tanya pendapat2 org lain dlu la kan...ngee..



Aju sajes.....gath di KL tetap di buat...dan satu lagi gath di blah utara...iaitu kepada sesiapa yg turut serta berkonvoi dari kolumpo di alu2 kan...amecam...?? cun tak idea den.. :smoke:
The topic has been locked.
More
11 years 3 weeks ago #31457 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
macam besh je idea u bro..buat dua2 tempat senang citer..:)
The topic has been locked.
More
11 years 3 weeks ago #31497 by missfasha
Replied by missfasha on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
ha..hmm ai juz nk rekomen satu tempat ni utk gath..ape2 pun ini juz an idea k..x bekenan jgn pilih idea ni k..:)
ape kata kite buat,

3 HARI 2 MALAM
Di : Sanctuary Resort Cherating, Pahang

RM 210.OO BERSIH/ORG/DEWASA
RM 100.00 BERSIH/ORG/KANAK-KANAK(hanya berusia 5-12 tahun shj)

Harga termasuk :
- 2 Hari Penginapan
- 2x Sarapan Pagi
- 2x Makan Tengahari
- 1x Makan Malam
- 1x Makan malam BBQ
- Sukaneka (5 jenis)
- Karaoke

Harga tidak temasuk:
- Pengangkutan
- Insurans Perjalanan
- Tipping
- Perbelanjaan Peribadi

Kemudahan-kemudahan lain yang terdapat di resort tersebut:
- Kolam Renang
- Taman Permainan Kanak- kanak
- \"Water Polo\"
- Bola sepak pantai
- Bola tampar pantai


ini just cadangan je k...:)
Harap Maklum.
The topic has been locked.
More
11 years 3 weeks ago #31499 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Menarik cdgn bro tue n fasha tue.. :positive:

So nak start kat cni la, sky nak kena decide kan mini gath buat masa yg terdekat..
I need ur suggestion kwn2, fakrie pon tggu jwpn dri kwn2 semua.. sky dah bincang dgn fakri, sumer cdgn akan diambil.. then dia akan decide mana yg senang utk sesiapa yg nak dtg.. Area KL n S.Alam, so diminta bagi respond secepat yg mungkin..

Tarikh :??
Masa : ??
Tempat :??


B)
The topic has been locked.
More
11 years 3 weeks ago #31501 by mastersuse
Replied by mastersuse on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
cadangan fasha tuh agak menarik..

sbb untuk pengetahuan semua, aku baru blk dari cherating juga,
aku stay di legend dan impiana resort, btul2 bersebelahan dgn tpt yg fasha sebut kan tuh, santuary resort, so pd pendapat aku.. tpt nih agak menarik, best.. pantai pun best, angin tepi pantai non stop meniup.. malam yg dingin.. best.. klu cuaca elok lagi best sbb suma permainan open.. cuma permainan laut di tutup sbb keadaan laut yg kurang mengizinkan para pelancong berenang jauh dari pantai..
The topic has been locked.
More
11 years 3 weeks ago #31502 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
mini gath

Tarikh :14.2.2009 (sabtu)
Masa : jam 10 pagi
Tempat : pelita dekat klcc tuh..
The topic has been locked.
More
11 years 3 weeks ago #31505 by mira1384
Replied by mira1384 on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
sy setuju ngn cdgn tmpt,tarikh n mase yg di kemukakn oleh sya...:)
The topic has been locked.
  • Atiqi
  • Atiqi's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
11 years 3 weeks ago #31506 by Atiqi
Replied by Atiqi on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
sya_zachery tulis:

mini gath

Tarikh :14.2.2009
Masa : jam 10 pagi
Tempat : pelita dekat klcc tuh..


ala jgn la wat ahad..saya kerja..nak gak join..tp kalau kata spakat nak wat cmner..:unsure:
The topic has been locked.
More
11 years 3 weeks ago #31508 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Atiqi tulis:

sya_zachery tulis:

mini gath

Tarikh :14.2.2009
Masa : jam 10 pagi
Tempat : pelita dekat klcc tuh..


ala jgn la wat ahad..saya kerja..nak gak join..tp kalau kata spakat nak wat cmner..:unsure:


14 tu bukan sabtu kerr?? Apa2 pun Mini Gath 1 ari jerr kan.. Sure bole bwak berbincang lagi pasal tarikh.. B)
The topic has been locked.
More
11 years 3 weeks ago #31511 by hondacup_89
Replied by hondacup_89 on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
apa yang best pasal gath ni eks?... ak xpernah pun join... ak ahli tdoq jer.. adesss
The topic has been locked.
More
11 years 3 weeks ago #31515 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Mini gath kali ni nak decide kan utk Gath besar,dimana akan ada ajk diselect dan cadangan dri kwn2 semua dibincangkan bersama.. Kita akan adakan pd bulan 2 nie, InsyAllah semua nye akan diumumkan tarikh, tempat dan diinfokan diForum ini...
Gath besar pulak kita nak berkenalan dgn semua ahli fungkurian yg kita jemput n maybe kali ni akan ade baju untuk fungkur.org dan sticker sekali pd yg berminat nak beli..

Semua ni diadakan utk mengeratkan hubungan silaturahim antara ahli2@warga2 fungkur.org dan fungkurfm.org, so bole kita berkenalan antara satu sama lain.. Gath besar kali ni jugak akan ade aktiviti2 yg kita jalan kan bagi memeriah kan Gath nie.. Its ok pd yg xdpt dtg,kami menjemput semua ahli fungkur.org&Funkgkurfm.org pd Gath kali nie.. B)
The topic has been locked.
More
11 years 3 weeks ago #31527 by cik_mawar
Replied by cik_mawar on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
:( Naperlah den tak cuti sabtu n ahad..naper lah Kl tu jauh dari sini..naperlah...huhuhuhu..:whistle:
The topic has been locked.
Time to create page: 0.942 seconds