GATH FUNGKUR.ORG 2009

More
11 years 3 weeks ago #31654 by apis_death
Replied by apis_death on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Sky_Hanz tulis:

Sementara cadangan Cik Sue ini sedang dipertimbangkan..

Tarikh : 14.2.2009
Masa : jam 10 pagi
Tempat : pelita area klcc ..

Masih lagi tggu jawapan dri kwn2 semua utk bagi feedback, mana tarikh dan mase or tempat yg nak dicdgn kan.. buat masa skang nie, tempat ramai yg setuju.. so harap la sgt2 feedback dan cdgn dri fungkurian semua..

B) B)


gua on je bro , xder hal la.. gua apply cuti nnt .. lau xdpt cuti.. gua benti je keje tu.. buat pe keje penat2 tp xleh cuti kan? wakakaka
The topic has been locked.
More
11 years 3 weeks ago #31655 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
yang dekat2 dlu la kot datang..kalau dah jejauh tak leh datang...bincang untuk gath besar kan.. so takpe.. yang tak leh datang mini gath.. plan laa untuk gath besar tu..minta cuti awal2..ahakS..
The topic has been locked.
More
11 years 3 weeks ago #31657 by shafique
Replied by shafique on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
even aku orang baru aku nk join gak. boley kan semua? sapot sama sky n all the family of fungkur.org.

So sesapa nk gerak sesama dari penang/butterworth leh ar kita g skali. leh pm haku kalo nk plan. baru besh ramai2 kita pegi. busan seh gerak sorang2. hope dapat konfirm tarikh ar secepat mungkin sbb posisi aku susah nk amik cuti sket sbb tak leh clash ngan org laen dalam department aku.
The topic has been locked.
More
11 years 3 weeks ago #31671 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
shafique tulis:

even aku orang baru aku nk join gak. boley kan semua? sapot sama sky n all the family of fungkur.org.

So sesapa nk gerak sesama dari penang/butterworth leh ar kita g skali. leh pm haku kalo nk plan. baru besh ramai2 kita pegi. busan seh gerak sorang2. hope dapat konfirm tarikh ar secepat mungkin sbb posisi aku susah nk amik cuti sket sbb tak leh clash ngan org laen dalam department aku.


Fiq...
Ang jgn risau, daku n yg lain akan try the best decide utk gath beasr nie buat semua warga fungkurian... So after mini gath setelah proses dan ditapis suara2 ramai kita akan trus postkan disini utk Gath besar(bila,dimana dan Insyallah aktiviti2 nya)..

Daku berharapa sgt ramai yg dpt join Mini Gath dan Gath besar 2009 kali.. kerjasama dri semua pihak amat dialu2kan.. Tuan Tanah try respond kalau bace post nie yerr, anda adalah peranan penting dlm komuniti ini.. :positive: :positive:
The topic has been locked.
More
11 years 3 weeks ago #31720 by apis_death
Replied by apis_death on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
adeh.. cmni je la bro sky , mcm yg kite bincang di opis gua smlm (kuikuikui) tarikh 14.02.09 dan 20.02.09 xbrp ngam disbb xde tom.. 21.02.09 lak ade lak sorg hamba tu dh nk blek kedah tp nk g mini gath gak.. ponin eden ni haa..
The topic has been locked.
More
11 years 3 weeks ago #31721 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Hurmm.. dgr kata 25 baru balik kedah, awat awai sgt dik uiii nak balik kedah.. xsonok la mcm nie kan, kena memeriah kan majlis jerr.. kata bnyak cdgn dri si yg nak balik kedah tue.. :lol: :lol:
The topic has been locked.
More
11 years 3 weeks ago #31724 by apis_death
Replied by apis_death on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Sky_Hanz tulis:

Hurmm.. dgr kata 25 baru balik kedah, awat awai sgt dik uiii nak balik kedah.. xsonok la mcm nie kan, kena memeriah kan majlis jerr.. kata bnyak cdgn dri si yg nak balik kedah tue.. :lol: :lol:


iye ke? wah.. cmni leh la aku bwk skali perakam sore , mane tau panjang lebar ke cdgan die nnt.. xlarat nk salin berbuku2~
The topic has been locked.
More
11 years 3 weeks ago #31726 by mira1384
Replied by mira1384 on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
apis_death tulis :

adeh.. cmni je la bro sky , mcm yg kite bincang di opis gua smlm (kuikuikui) tarikh 14.02.09 dan 20.02.09 xbrp ngam disbb xde tom.. 21.02.09 lak ade lak sorg hamba tu dh nk blek kedah tp nk g mini gath gak.. ponin eden ni haa..


sya yg nk blk kedah erh time tu...
so makne nye yg date 21hb tu pun kene di pertimbangkn blk ker...:unsure:
The topic has been locked.
More
11 years 3 weeks ago #31731 by seladangganas
Replied by seladangganas on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
alaa korg neh..kasik laa kompomation date btol2..ades laa..
The topic has been locked.
More
11 years 3 weeks ago #31756 by guydacosta
Replied by guydacosta on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
sapa yg handle nie...
buat la list dan lantik ajk jika perlu... B)
The topic has been locked.
More
11 years 2 weeks ago #31912 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
guydacosta tulis:

sapa yg handle nie...
buat la list dan lantik ajk jika perlu... B)


Mcm mana nak lantik ajk, mini gtah pon xjln lagi.. :laugh: huhu
Tggu Mini gath la, tggu tarikh sesuai nie.. B)
The topic has been locked.
More
11 years 2 weeks ago #31914 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
huehuehue..i tak balik lagi laa 21..takpe i balik 24 or 25..kompomkan aje 21 tuh okek darlim2 ku semua... i rela pospone i nye kembali ke kampung halaman kerana i lebiu all..ahakS..ngee..
The topic has been locked.
Time to create page: 0.407 seconds