GATH FUNGKUR.ORG 2009

More
11 years 4 months ago #30835 by fazna_cute
bkn sy yg kena baling tepung laa...
tapi org lain laa..
tukang ketawa org yg kena baling tepung ada laa sy

:laugh:
The topic has been locked.
More
11 years 4 months ago #30836 by sya_zachery
nak kelah nak kelah... besh besh..i loveeeee kelah..ahakS..ngeee..
The topic has been locked.
More
11 years 4 months ago #30838 by mastersuse
fazna_cute tulis:

bkn sy yg kena baling tepung laa...
tapi org lain laa..
tukang ketawa org yg kena baling tepung ada laa sy

:laugh:


bagus. so stand by la nnti if u pegi gath tuh.. kami baling tepung kat u ramai² .. ekekeke :lol:
The topic has been locked.
More
11 years 4 months ago #30840 by mastersuse
sya_zachery tulis:

nak kelah nak kelah... besh besh..i loveeeee kelah..ahakS..ngeee..


haha sue.. i pun suka kelah.. camping..
The topic has been locked.
More
11 years 4 months ago #30841 by sya_zachery
mastersuse tulis:

sya_zachery tulis:

nak kelah nak kelah... besh besh..i loveeeee kelah..ahakS..ngeee..


haha sue.. i pun suka kelah.. camping..


erkkk..mana lehh..tiru i nye idea tuh..huehueuh..sile beri cadangan lain..jangan tiru2..ngaaa..amponn.. Berkelah kan besh..tapi tdo dalam khemah i kurang best..ngaaa...
The topic has been locked.
More
11 years 4 months ago #30842 by fazna_cute
nak tiru sikit idea blh tak?
kelah sambil adakn pertandingan renang kanak2...
org dewasa hanya berkelah dan sorg jer yg handle acara
ini tok kanak2
The topic has been locked.
More
11 years 4 months ago #30843 by sya_zachery
ni kanak2 mana lak nak pegi ni? kanak2 bawah 12 tahun tak leh ikut okek..dok umah study pepandai..huehuehue..amponn
The topic has been locked.
More
11 years 4 months ago #30844 by fazna_cute
mastersuse tulis:

fazna_cute tulis:

bkn sy yg kena baling tepung laa...
tapi org lain laa..
tukang ketawa org yg kena baling tepung ada laa sy

:laugh:


bagus. so stand by la nnti if u pegi gath tuh.. kami baling tepung kat u ramai² .. ekekeke :lol:


wei,jgn laa baling tepung kat sy...
apa kes baling tepung kat sy...
:P
The topic has been locked.
More
11 years 4 months ago #30845 by mastersuse
fazna_cute tulis:

nak tiru sikit idea blh tak?
kelah sambil adakn pertandingan renang kanak2...
org dewasa hanya berkelah dan sorg jer yg handle acara
ini tok kanak2


mana ada kanak²dlm gath nih, suma org tua je.. muahahha... :lol:
The topic has been locked.
More
11 years 4 months ago #30847 by sya_zachery
mastersuse tulis:

fazna_cute tulis:

nak tiru sikit idea blh tak?
kelah sambil adakn pertandingan renang kanak2...
org dewasa hanya berkelah dan sorg jer yg handle acara
ini tok kanak2


mana ada kanak²dlm gath nih, suma org tua je.. muahahha... :lol:


tu arr budak2..budak2 nanti gath lain lak..bukan gath untuk kali ni..hehe..
The topic has been locked.
More
11 years 4 months ago #30848 by fazna_cute
prcaya lah mesti ada punya expecially yg dah berkeluarga....
kalo yg x b\'keluarga tue,x heran laa tapi kalo yg
dah b\'keluarga mcm mn?
The topic has been locked.
More
11 years 4 months ago #30849 by sya_zachery
fazna_cute tulis:

prcaya lah mesti ada punya expecially yg dah berkeluarga....
kalo yg x b\'keluarga tue,x heran laa tapi kalo yg
dah b\'keluarga mcm mn?


yup mmg ada budak2 ikut..tapi abis sangat bebudak tu ikut je..sbb sblm ni mmg gath ade budak..pegi pc fair aritu pun ade je dak.. takde lak dia wat pangai.. sbb budak nye dah beso..bukan budak2 lagi..pepandai la ikut cakap..hek3..
The topic has been locked.
Time to create page: 0.378 seconds