GATH FUNGKUR.ORG 2009

More
10 years 11 months ago #31124 by mastersuse
Replied by mastersuse on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
sya_zachery tulis:

Sky_Hanz tulis:

Gath besar sure dlm bulan 4.. dlm mini gath bole kita bncg kan..



yey siok siok..huehuhue..mudah2an den dapat balik kl lik time tu..ahakS..:boring:


mentang² time tuh dah dok kl.. nak dekat jekk ekekekeke :lol:
The topic has been locked.
More
10 years 11 months ago #31125 by mastersuse
Replied by mastersuse on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
mini gath aku rasa kita buat siang.. boleh ambil masa kenal2 untuk user² baru.. smpi ke malam.. then blk.. adakan aktiviti mcm arituh yg mini gath pc fair klcc tuh,. ok ke cadangan ini? hehe
The topic has been locked.
More
10 years 11 months ago #31130 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
mastersuse tulis:

mini gath aku rasa kita buat siang.. boleh ambil masa kenal2 untuk user² baru.. smpi ke malam.. then blk.. adakan aktiviti mcm arituh yg mini gath pc fair klcc tuh,. ok ke cadangan ini? hehe


For sure mini gath xkan start mlm.. sumer tu akan diinfo kan oleh tuan tanah.. skang dia bz so tggu dia reply forum jerr.. kita akan tggu info dri dia yerr.. huhu :lol: B)
The topic has been locked.
More
10 years 11 months ago #31133 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
mastersuse tulis:

Sky_Hanz tulis:

Gath besar sure dlm bulan 4.. dlm mini gath bole kita bncg kan..


abg sky... nak tanya.. badget brapa eh sorg? :blush:


Bab tu kiita kena la bincangkan masa mini gath yerr.. coz tempat pon xtau lagi mcm mana nak bagitau budget.. huhu B)
The topic has been locked.
More
10 years 11 months ago #31134 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
erryzx_ tulis:

sya_zachery tulis:


eh suk alam..tak leh..kali ni kl lak..suk alam susah..huehuehue..


waa kl,..,,.en.sky sebagai mastermind.,,.decide pat kt area mne nk wat,.,.~
:lol: :lol: :lol:


Itu kita tnya tuan tanah n bincg kan la yer kwn2.. tempat xjdi mslh kalau kat kl or s.alam kan.. janji mini gath berjln dgn lancar.. B)
The topic has been locked.
  • Atiqi
  • Atiqi's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
10 years 11 months ago #31146 by Atiqi
Replied by Atiqi on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
rasanya tempat tue kena tuan tanah decide la..kena bg adil..jumpa kat tengah2 mungkin kita nie ok la leh g s.alam atau kl tp yg x mempunya kenderaan mcm mana..dia dtg naik tren mcm mana?so kena tgu gak tuan tanah :positive: betul x sky selaku tuan pengerusi majlis B)
The topic has been locked.
More
10 years 11 months ago #31153 by mastersuse
Replied by mastersuse on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
kalau boleh jgn malam sgt la sbb aku pakai public transport, buat nya LRT jammed... camne? korg ada keter la hantar aku.. :unsure:
The topic has been locked.
More
10 years 11 months ago #31161 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
mastersuse tulis:

kalau boleh jgn malam sgt la sbb aku pakai public transport, buat nya LRT jammed... camne? korg ada keter la hantar aku.. :unsure:


kasi jalan kaki lor..huehuehue..amponn..
The topic has been locked.
More
10 years 11 months ago #31192 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Atiqi tulis:

rasanya tempat tue kena tuan tanah decide la..kena bg adil..jumpa kat tengah2 mungkin kita nie ok la leh g s.alam atau kl tp yg x mempunya kenderaan mcm mana..dia dtg naik tren mcm mana?so kena tgu gak tuan tanah :positive: betul x sky selaku tuan pengerusi majlis B)


Hurmm.. mmg betol tuan tanah kena decide kan tempat tu.. kalau ikut kan sebelom ni ok jerr kalau xder transpot mase mini gath yg kat s.alam, ade yg g amik lagi n mase fungkurfm pon xder mslh rase nya.. So harap pasni kwn2 yg sure bole dtg just inform awal2 sapa yg nak g naik train or suh kwn2 lain amik..

So kita just nak nak memudah kan keadaan n jimat kan mase dri tggu lama, coz dri terbuang kita bole lepak kenal2 mana yg xpnah jumpa lagi.. buat cik atiki, saya just menyampaikan amanat org jerr.. org yg disebalik tabir lagi la layak jdi pengerusi majlis nie.. saya pon bkn admin or mod, cume just nak menghargai nilai2 persahabatan antara kwn2 dlm fungkur.org ni.. Apa2 pon nak kwn2 semua bagi la sokongan menjayakan gath ni n dpt la merapat kan lagi hubungan silaturahim antara kita semua sbgi fungkurian..

;) B) :P :blush:
The topic has been locked.
More
10 years 11 months ago #31328 by Momok_Siam
Replied by Momok_Siam on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Den nak bagi suggestion ni ha......... sya sure tak suko nih muhahaahhaahahzzzz..... tapi apa2 pun ni just a suggestion...

Buat gath tu kat Penang,,,,, 3 hari 2 malam..... dekat feringgi.

Bertolak hari khamis malam dalam kul 12.00mn.... sampai dalam kul 6.00am penang. Then check in kul 12.00nn hari jumaat.

Balik... check out 12.00nn hari ahad and balik KL

Apa macam?.... Den kat sensasi ado buek last year and sucess sambil dibantu olih user2 sensasi dekat penang sana tu. Depa buat servey tempat tinggal, tempat lawatan & shopping dsbnyer.

;)
The topic has been locked.
More
10 years 11 months ago #31333 by Bropian
Replied by Bropian on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Momok_Siam tulis:

Den nak bagi suggestion ni ha......... sya sure tak suko nih muhahaahhaahahzzzz..... tapi apa2 pun ni just a suggestion...

Buat gath tu kat Penang,,,,, 3 hari 2 malam..... dekat feringgi.

Bertolak hari khamis malam dalam kul 12.00mn.... sampai dalam kul 6.00am penang. Then check in kul 12.00nn hari jumaat.

Balik... check out 12.00nn hari ahad and balik KL

Apa macam?.... Den kat sensasi ado buek last year and sucess sambil dibantu olih user2 sensasi dekat penang sana tu. Depa buat servey tempat tinggal, tempat lawatan & shopping dsbnyer.

;)



macam best jer.......ok gak nih,gath luar dari KL...
The topic has been locked.
More
10 years 11 months ago #31335 by Pu3aDiWaRNa
Replied by Pu3aDiWaRNa on topic GATH FUNGKUR.ORG 2009
Bropian tulis:

Momok_Siam tulis:

Den nak bagi suggestion ni ha......... sya sure tak suko nih muhahaahhaahahzzzz..... tapi apa2 pun ni just a suggestion...

Buat gath tu kat Penang,,,,, 3 hari 2 malam..... dekat feringgi.

Bertolak hari khamis malam dalam kul 12.00mn.... sampai dalam kul 6.00am penang. Then check in kul 12.00nn hari jumaat.

Balik... check out 12.00nn hari ahad and balik KL

Apa macam?.... Den kat sensasi ado buek last year and sucess sambil dibantu olih user2 sensasi dekat penang sana tu. Depa buat servey tempat tinggal, tempat lawatan & shopping dsbnyer.

;)



macam best jer.......ok gak nih,gath luar dari KL...


hehehehehe cheq sukaaaa....
mai mai mai utagha sama...
heheheh...
The topic has been locked.
Time to create page: 0.386 seconds