Request funtion kat bahagian group..

  • Atiqi
  • Atiqi's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
10 years 10 months ago #31476 by Atiqi
Salam semua..kat sini aku nak request kat tuan tanah mengenai group..

1.boleh x kat setiap profile kita ada letak satu funtion menunjukan dia join group mana?:)

2.di bahagian group...boleh x nak satu funtion add karma atau point untuk menunjukan dia aktif dlm group..maknanya kat sebelah gmbr dia ada karma atau point yg manager bg..fungsi dia utk tgk ahli2 dlm group tue aktif ke x..dari segi post buletin kat group ke..:)

ini juz request je,supaya group di dalam fungkur.org nmpk menarik..;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #31491 by mastersuse
benda nih mcm ala² friendster kan? ada grouping kat belah kanan page..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Atiqi
  • Atiqi's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
10 years 10 months ago #31492 by Atiqi
Replied by Atiqi on topic Request funtion kat bahagian group..
mastersuse tulis:

benda nih mcm ala² friendster kan? ada grouping kat belah kanan page..


betul3;) tp kita wat fungkur style la..baru ada kelainan..tue minta tuan tanah pertimbangkan..aku x berapa sgt dgn joomla nie..tp rasanya group nie mcm salah satu component dlm joomla..so nak edit, xtau boleh ke x..;)
harap tuan tanah tgk thread nie :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.165 seconds