Camna bule kenal site neh?

More
11 years 9 months ago #567 by fungkur
fungkur created the topic: Camna bule kenal site neh?
nak gak la tau kan camana korang bole kenal site kita nih. dari site lain ke, dari membe ke, x sengaja jumpe ke, nampak kat sotkaba ke, dari kedai mapley ke...

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #568 by GreenGoat
GreenGoat replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
mmber nama fakri yg story kt gua. die kata bagus. tu pasal gua terjoin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #570 by abdsani
abdsani replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
site nih memang famous do kat tempat aku belajar. aku landing je, terus orang cerita kat aku, kalau ko nak download lagu melayu dll, ko gi fungkur\'s network. kira cam tuh ah aku tahu. kira cam celebrity gak ah fungkur nih.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #571 by itzme
itzme replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
aku tau dr mapley kat kl seblom gi uk nie...die kate member die de site masyuk camnie...wahuahuahuahua

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #572 by Amoq
Amoq replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
Etah ler..tetibe terlintas nk cilik site ko..bosan nyer pasal sebab dh x de site menarik nk melalut...ahahaha :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #583 by zik
zik replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
aku jumper site ni waktu tengah jln2 tengah menorrent ... lek lek ...jumper mamat name fungkur ...tengok kat profile ader lah situ site yg sangat wanted ... best kat dalam tu ... semuer ader bender ... sampai skang dah jadi jomlaa ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #591 by z_dane
z_dane replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
ntah, tak ingat aa... haha:lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #602 by *buBbLE*
*buBbLE* replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
ari tu g beli nasik lemak kt kedai..pastu belek aa kertas mungkus nasik lemak tuh..ade iklan citer pasal fungkur\'s network..setelah beberape kali berfikir..tergerak ati nak join(cerita rekaan je)
ehehe..thankie 2 itzme sbb pomot webbie nih kt bub..ehehe ade chatroom :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #607 by flowerbunkus
flowerbunkus replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
mase tu kan aku baru maen tenet..pastu kn aku tertekan laa kn satu link..
xtau nk bace...
punkuq aku sebut...kuah3...mcm best aje...sampey skang aku terus menghabiskn bandwidth dn meliwat server...kues3..dn skang byk laa aku tau..nasib baik ade fungkur klu tidak mmg xtau laa mana aku nk amek site nih..hhuhuuhu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #608 by hyde
hyde replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
aku carik somethin la (aku lupe apemender)..tetiba ader link kat fungkur ni..uiks...name melayu..macam pulau pangkor la..(sorilah fung!) juz kelik..tengok2 haa nala punya sources...semua ader...yang aku suke tang tutorial..maklumlah aku ni x baper pandai sgt...cuma pandai surf ajer...aku nengok belia fungkur ni berjayelah dah lah studi kat german..banyak mende technology tu..cuma aku nak propose kat fung kalau die boleh buatlah..ruangan belajar bahase jerman..setahu aku kecik2 dulu aku tengok combat jerk..yang aku tau americana..americana....yang lelain tu aku x leh nak komenla..itu saje komen aku..fung! selamat maju jaye..:whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #630 by itzme
itzme replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
*buBbLE* wrote:

ari tu g beli nasik lemak kt kedai..pastu belek aa kertas mungkus nasik lemak tuh..ade iklan citer pasal fungkur\'s network..setelah beberape kali berfikir..tergerak ati nak join(cerita rekaan je)
ehehe..thankie 2 itzme sbb pomot webbie nih kt bub..ehehe ade chatroom :P

welkamzzz bub...ko shabat crime aku...wahuahuahuahua

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #632 by ieyja
ieyja replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
me plak..ms ngah tdo tetiba termimpi ada owang suh me join site network nie.. pastu bgn2 j tdo..tros la me join... ehehhee..nk tau k saperr owang tue... saper lg klu bkn si bubble yg agak mengong tue...eheheheee.. :P (crita karut disblik yg benar..);)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 2.929 seconds